Vad jag tror om min fredag

Här kommer en lista om hur jag tror att min fredag kommer att bli! Jag ska alltså gissa mig till hur dagen kommer bli och sen får vi se hur väl mina förväntningar stämmer överens med hur dagen faktiskt blev.

 

Dagens humör?

– Eftersom klockan i skrivande stund är över tolv gissar jag att jag kommer vara ganska trött imorgon tyvärr. Det kan ju inte ha blivit mer än kanske 6 timmars sömn. Dagens humör är alltså trött, men ändå pepp och glad för att det är FREDAG!

 

Vad har du gjort idag?

– Jag jobbade i Malmö, sen åkte jag hem och Linda kom hem till mig. Hon fick äntligen se min nya lägenhet! Vi drack vin och gjorde oss fredagsfina, sen mötte vi upp två andra kompisar för AW.

 

Jag och Linda på stan ett år sedan.

 

Vad tror du har varit kul idag?

– Födelsedagsfirandet vi hade för en kollega på jobbet och att visa Linda min nya lägenhet! Tror också det var ganska kul att jag kom på en ny marknadsföringsstrategi som gjorde att vi fick in så många beställningar att servern kraschade!!!

 

Vad tror du har varit jobbigt idag?

– Eftersom jag fyllde år senast var det jag som skulle hålla i födelsedagsfirandet och hade förberett fika och presenter (det är därför klockan är så mycket nu). Jag tror att det var en smått frustrerad tjej som försökte släpa med sig allt till tåget imorse. Tungt och svettigt.

 

 

Vad tror du att du gör nu?

– Jag tror att jag kommer att publicera detta när jag sitter på tåget. Så just nu sitter jag och får morgonsol i ansiktet medan jag läser bloggar. Ps! Hoppas jag har ett tvåsäte för mig själv!!

 

Hur ser du ut idag?

– Har inte lagt fram kläder ännu. Men tror att jag väljer blus + jeans eftersom jag gör det 90% av alla gånger. Håret kommer antagligen vara katastrof pga det är blött just nu och jag har inte tid. Idag ser jag alltså helt vanlig ut, är säkert söt och sådär.

 

 

Vad är planerna inför kvällen?

– Som sagt blir det AW. Jag tror vi kommer att dricka drinkar på en uteservering värmelampor. Hoppas det i alla fall.

 

Idé till blogginlägg inspirerad av Sofie.

 

72 gillar

Comments (9)

 • Robert

  |

  Får väl hoppas att det ordnar sig med håret. En hårkatastrof vore ju mindre bra. 😉

  Reply

 • p

  |

  Spännande med marknadsföringsstrategin, är sååå nyfiken – kan du inte berätta (om du får)?? 😀

  Reply

 • Sara Karlsson

  |

  Vilken marknsdsföringsstrategiiii??

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha men jag skojar ju? 😅 Jag förutspådde min dag 😜

   Reply

 • Anna

  |

  Haha, tyckte marknadsföringsstrategin var bäst, men hoppas du inte jinxade något där 😉

  Reply

 • Linn

  |

  Vad har hänt med F? Ni var så fina ihop❤

  Reply

 • Mysan

  |

  Tycker verkligen att ditt hår är så HIMLA fint på sista bilden!!!!

  Reply

 • Maria

  |

  Kommer vi få update om fredagen blev som du spådde?😁

  Reply

  • Egoina

   |

   Det kommer snart 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv