29. Hellre fel än långsamt

Avsnitt 29 går i racerfart! Ändå lyckas vi avhandla en hel del. Exempelvis min okända Youtubekarriär (???) Moas barbariska metod för att sy upp gardiner och vad konsekvensen kan vara av att läsa för fort.

Moa har googlat fram flera år gamla intervjuer med mig och testar mig för att se om jag hade svarat samma sak på frågorna idag.

Vi hittar också en gemensam nämnare – vi båda har en tendens att vara lite…slarviga. Hehe.

Så kul att lyssnarsiffrorna ökar och att fler verkar ha hittat till oss btw. Det gör oss mycket glada!

 

42 gillar

Comments (5)

 • Robert

  |

  Då lyssnar vi! 😉

  Reply

 • E

  |

  Hej, jag kommenterar typ aldrig men var tvungen att göra det nu. Idag var första gången jag hörde din röst och du lät inte alls som jag trodde. Inte på ett negativt sätt men man får nog alltid en röst till en person. Du lät så himla gullig och söt. 😄 Jättebra podd, kommer fortsätta lyssna.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack så mycket <3

   Reply

 • jenny

  |

  Lyssnade precis och fick panik av tanken på hur din och Moas (+ familj) garderober ser ut. Nästan så att jag vill åka hem till er och vika allt haha! Varför tycker jag att det är så viktigt att allt som ligger vikt i garderoberna är vikta snyggt? 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv