Konstiga fläckar

Tro jag blev förvånad när jag öppnade frontkameran och upptäckte orangea fläckar på min hals. Ööö. Var kom dom från?

 

Hittade boven ganska snabbt. Nämligen mina liljor! Stod nämligen och lutade mig över dem när jag tog bilder på min soffa. Haha. Ska visa er soffan imorgon. Tycker ni att det är tråkigt att jag visar inredning osv innan det är “klart”, eller är det kul att se det successivt? Jag känner mig lite ensam om dagarna om jag ska vara ärlig, så jag uppskattar ert sällskap.

 

Fick tipset att klippa av pistillerna så att det inte blir gula fläckar på bordet. Tack så snällt! Gjorde det på en gång. Har blivit besatt av liljor på sistone, tycker det är så fint. Dessa fick jag av Hannah <3 Vasen hittade jag på Ikea.

 

Dagens middag. Thaimat framför Vänner på golvet. Det enda tråkiga med att bo i stan är att jag inte längre bor nära Hemköp. Men jag gjorde en stor beställning på mat.se precis som kommer imorgon. Är så trött på hämtmat nu och är sugen på att börja laga riktig mat igen.

Imorgon ska jag jobba i Malmö. Ser fram emot det, behöver lite social stimulans! : ))

 

105 gillar

Comments (25)

 • Filippa

  |

  Heej, jag är ju också en megafan av Vänner och sett de tusen gånger, har dock inte kollat på ett tag men i söndags var jag supermegabakis och eländig och då kollade jag, känns typ tryggt och som hänger lite med sina kompisar?? haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaa men exakt så! Älskar Vänner 😀

   Reply

 • Elin

  |

  Jag tycker det är jättekul att se hur inredningen ”växer fram”. Mer sånt!! 😍

  Reply

  • Elin

   |

   För övrigt min första kommentar. Inredning är grejen. 😉

   Reply

   • Egoina

    |

    Haha 😉

    Reply

 • Emma

  |

  Älskar när du visar din resa i inredningen och vi får följa med på vägen fram till ditt mål! 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Kul att höra 😍

   Reply

 • Malin

  |

  Jag tycker det är kul att få se inredningen nu också även om allt inte är klart, tycker färgen i sovrummet blev jättefin! 😊 och vasen, hur snygg som helst! Och jag som aldrig gillat rosa speciellt mycket 😆 tror jag börjar snöa in mig på trender jag med!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Haha eller hur. Jag är så trendkänslig att jag snart måste låta bli Pinterest 🙈

   Reply

 • Elin

  |

  Tycker det är roligt att följa din inredningsresa! Jag ska själv flytta snart och är så taggad på att få det fint i nya lägenheten, så jag uppskattar all inspiration jag kan få. Älskar din stil!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla 😘

   Reply

 • Mika

  |

  Så fint du får det hemma 😍
  Jag tycker att det är roligt att du skriver om inredning, inspiration 😀

  Reply

 • Erica

  |

  Jag kollar in här flera gånger om dagen så Uppdatera så mycket du kan och vill😂

  Reply

  • Egoina

   |

   😍😘

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Sara

  |

  Haha, det där med liljorna har hänt mig också och då fattade jag först inte vad det var!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Jag blev verkligen förvirrad en stund 🙈

   Reply

 • Josefin

  |

  Ica nära på Kullagatan (om den nu finns kvar) hade väldigt mycket just sånt bättre färdigmat som är lagad i butik som man värmer hemma. Ett par snäpp upp från Findus frysta fiskgratäng, haha. Sen älskar jag att den affären har två ingångar, så kul att se alla förvirrade människor som inte vet var de ska betala!

  Reply

 • sanna

  |

  Det är kul att följa dig och din nya lya och se hur allt växer fram. Stagade inredningsbilder finns i överflöd redan 😉
  Sovrumsfärgen är skitsnygg och modig.
  Ser fram emot inredningsresan.

  Reply

 • S

  |

  Jag håller med övriga! Vill gärna se det växa fram (och själv få ideer och inspiration)(och även lite lugn i att man klarar sig utan stolar ett tag osv 😛)

  Reply

 • anna

  |

  Jag tycker att det är superkul att se hur inredningen växer fram 🙂 Det ser verkligen sjukt fint ut redan nu!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla 🙂

   Reply

 • Sofia

  |

  Sååå fina blommor och vas!!!

  Reply

 • Jenny

  |

  Vill se successivt och sedan en “tour” (i bildform) på varje rum när det är klart!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv