Dags att måla

Färgen såg bra ut i morgonljus också som tur är. Snart kommer mamma hit och hjälper mig måla! Kom på att jag glömt köpa färg till elementet. För visst ska det vara en speciell färg? Störigt, men jag får måla det en annan dag helt enkelt. Där sparade jag in de kronorna eftersom att jag inte köpte dubbelt av det också i alla fall. Haha.

 

Men först: kaffe. Har varit och köpt finkaffe till oss eftersom jag inte har en kaffebryggare ännu : ))

 

76 gillar

Comments (12)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Maria

  |

  Lycka till! Blir nog kul att måla tillsammans 😃 förväntar mig update från instastory under hela dagen 😌
  Kram!

  Reply

 • Maria

  |

  Vart har du köpt den fina krukan?

  Reply

  • Egoina

   |

   På Ikea 😊

   Reply

 • Elin

  |

  Uppdatera Instagram stories under dagen please! Så kul att se processen 😃

  Reply

 • Jenny

  |

  Ja det ska väl vara en speciell färg, det hade vi i vår lägenhet i alla fall. Blir nog supersnyggt om du målar i samma blå färg istället för vitt element på blå vägg. Ska bli kul att se resultatet 🙂

  Reply

 • Malin

  |

  Vilken rolig dag!

  Reply

 • Sofia

  |

  Alltså jag ääälskar när du uppdaterar insta och bloggen om renoveringen! Efter en herrans massa budgivningar och stress så har jag idag(!) köpt en lägenhet och jag är såå inredningssugen nu 😍

  Reply

 • Nathalie

  |

  Gud vad roligt!!! Lycka till! Själv avskyr jag att måla mitt under själva processen 😛 men efteråt är det kul 😀
  Kraam

  Reply

 • Tina

  |

  Det ska gå bra att använda den vanliga färgen till elementet! Så länge den du målar med är vattenbaserad så är det bara att måla. Det är samma sak egentligen, elementfärg och väggfärg. /Min kille är f.d säljare i målaraffär. hehe.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv