Follow my blog with Bloglovin

Köttfrossa

I annonssamarbete med Köttfrossa.se

Jag älskar ju matkassar som ni vet! Det är så skönt att slippa stressen med att handla mat och att planera vad man ska äta. Nu har det kommit en ny kasse som jag ÄLSKAR, nämligen: Köttfrossa. Köttfrossa är en prenumerationstjänst där man får 5 kilo kött levererat hem varje måndag! Genom ett enkelt klick har man alltså kött till hela veckan!

 

 

När man har kött hemma kan man ju alltid slänga ihop något snabbt, man behöver inte ens tillbehör till. Så smidigt! : )) Köttet är av högsta kvalité och kommer från utvalda sortiment i Irland. 5 kilo är beräknat till en person (det rekommenderade dagsintaget är ju 700 gram) och självklart kan man ändra mängden om man är fler i hushållet!

 

 

Ange EGOINAKÖTT och få 100 kronor rabatt när du beställer din egen prenumeration av Köttfrossa! Beställ HÄR. Erbjudandet gäller fram till slutet av april. Just nu får man dessutom dubbel leverans när man gör sin första beställning – alltså 10 kilo kött istället för 5 (eller t.ex. 30 kilo istället för 15 när man beställer familjekassen). Passa på!!

Förresten! Jag har skapat en ny kategori på bloggen som heter Köttfrossa där jag kommer samla alla mina godaste kött-recept. Skriv gärna önskemål på vad ni vill jag att ska laga i kommentarsfältet. Ni vet vad jag brukar säga – ju blodigare desto bättre. Ikväll blir det ett recept som följde med i kassen: Köttipanna, med korv, strimlad fläskfilé och baconsås. Mmm längtar!

 

339 gillar

Kommentarer (220)

 • Kattis

  |

  😉 i första stycket funderade jag på vad som hade farit i dig men i andra stycket kopplade jag! Haha!

  Svara

  • Kattis

   |

   Asså! Precis innan jag läste det här inlägget lyssnade jag på er podd, men jag hade pausat preciiiiiis innan du började prata om aprilskämt! Hade jag bara lyssnat någon minut till hade jag kanske tagit det direkt! 😛

   Svara

   • Egoina

    |

    ?

    Svara

 • E

  |

  April april ?? tog en stund innan jag kopplade ??

  Svara

 • Louise

  |

  Hahaha satt verkligen och gapade och tänkte wtf håller hon på med?! Sen kollade jag dagens datum. Bra skämt ?

  Svara

 • Emeliehj

  |

  Alltså jag läste med mer och mer rynkade ögonbryn och blev mer och mer arg på dig (konstigt när jag inte känner dig). ”Va fan hon åt ju mest vegetariskt väl? Har hon sålt sig totalt nu?” gick mina tankar. Blev också arg på själva ”företaget”. Sen insåg jag. Just det, datumet. Du är och förblir bäst på skriva och underhålla! Ha en fin dag!
  PS. Din lägenhet verkar magisk. Ds

  Svara

 • Karin t

  |

  Haha april april ??

  Svara

 • S

  |

  *slow clap* undrar hur många som sätter halsen innan de inser ? hoppas att april blir awesome! KRAM

  Svara

  • S

   |

   Så himla kul att läsa vissa kommentarer. Du borde bara godkänt de som helt gått på det, för att kasta bensin på elden, tills imorgon ?

   Svara

 • Therese

  |

  Men nej! Så dåligt för miljön och djuren ?? om man måste äta kött så köp svenskt!

  Svara

 • Elin

  |

  Hahaha! Vilket bra skämt! Blev först chockad över att du ville ha en sådan matkasse ?

  Svara

 • Josefin

  |

  Hahahahah ???

  Svara

 • My

  |

  HAHAHA APRIL APRIL

  Svara

 • S

  |

  April april

  Svara

 • Cassandra

  |

  Med tanke på hur dåligt kött är för både miljö och djuren så känns det så skevt att se en prenumeration på massor med kött. Försöker ta ner på de varje vecka och jag och min man försöker tänka ut goda rätter utan kött även om vi är vana köttätare sen alltid.

  Svara

  • Malin Magdalena

   |

   Tänk på vilken dag/datum det är idag ? 😀

   Svara

 • Sanna

  |

  Hahah april april ??

  Svara

 • Lina

  |

  Nämen fy så upprörd jag blir nu! Jag tror jag drabbas av slag! Känner att jag måste lägga in en kommentar om hur upprörd jag är så att folk verkligen förstår vad det här handlar om och att det inte alls var roligt. Som gammal trogen läsare förstår jag inte över huvud taget hur du kan svänga så drastiskt i köttdebatten! Och den här tiden på året dessutom! Nu måste jag sätta mig i ett hörn och tjura. Jag är alldeles rosenrasande. Glad påsk! ☺️

  Svara

  • Tessan

   |

   hahah april april

   Svara

 • Frida

  |

  Haha april april?

  Svara

 • Hannah

  |

  Hahaha, åh ???

  Svara

 • Sofia

  |

  Hahaha hann tänka att det var väl kanske lite att sälja ut sig när du har pratat mycket om vegetariskt, men när du skrev att man inte behöver några tillbehör till kött så föll polletten ner ;D Glad påsk! ♡

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha! 5 kilo kött varje måndag. Höll på att sprängas ? Vill ge dig cred för hur texten eskalerar, kändes helt rimligt i början och i slutet inte alls.

  Svara

 • Josefine

  |

  April april!?

  Svara

 • Caroline

  |

  Kommer inte in på länken. Länkas till detta inlägget. ??

  Svara

  • Caroline

   |

   HAHAHAHAHAHAH!!! Lättlurad jag är! ??

   Svara

 • Sara

  |

  ? Hahah! April april ?

  Svara

 • Ida

  |

  Gah! Jag hatar denna dagen! Man får gå som på nålar hela dagen!

  Svara

 • Linnea

  |

  April, april!! ??

  Svara

 • Hanna

  |

  HAHA åh vad lång tid det tog mig att fatta, good one! 😀

  Svara

 • Hej

  |

  Aprilskämt??!!

  Svara

 • Lotta

  |

  April april

  Svara

 • Lina

  |

  ??????

  Svara

 • Eva

  |

  Jag gick på det fram tills ”ju blodigare dessto bättre”.
  Men tyckte det var väldigt konstigt.

  Svara

 • Hanna

  |

  ??????

  Svara

 • Tvek

  |

  Shit vad najs! Kan du inte göra en kött-panacotta, så som du gjorde med filen? Kanske med fläskfärs och baconfett?

  Beställer med en gång!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa bra idé ?

   Svara

 • Bella

  |

  Ha ha ha hihihihihi … Aprilskämt? Hehheh

  Svara

 • Jackie

  |

  Haha till en början gick jag på det och tänkte stackars E kommer bli sågad vid fotknölarna i kommentarsfältet men har hört talas om hemleverans av kött, men 5kg? Några rader senare mindes jag dagens datum… Om någon går på detta efter att ha läst hela texten så haha sucker!

  Svara

 • Anna

  |

  ?

  Svara

 • Louise

  |

  Hahaha, APRIL APRIL! Kul! ??

  Svara

 • Sarah

  |

  Jävlar vad provocerad jag blev först innan jag såg dagens datum, haha. April april!

  Svara

 • D

  |

  April april 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Hahaha ? bäst.

  Svara

 • Denise

  |

  Hahahaha jag gick på det i 10 sekunder tills jag kom till Irland haha! Och då är jag inte lättlurad ??

  Svara

 • Carro

  |

  April april ?

  Svara

 • Maja

  |

  HAHAHAHAHaHAHAHA <3 <3

  Svara

 • Sara

  |

  Hahaha april april? Låter som ett gott recept där på slutet 😉

  Svara

 • Alice

  |

  Blev först jätteäcklad av detta inlägg, men insåg sen vilken dag det är. Phew!!!

  Svara

 • Sara

  |

  Hahaha???

  Svara

 • GoForFit

  |

  HAHA, åh, de första raderna innan jag fattade att detta är ett april-skämt. Min tanke ”daaaaamn, hon kommer få sååå shitloads av hatstorm!” ? Riktigt snyggt gjort med bilderna också förövrigt! ?

  Svara

 • Caroline

  |

  ?

  Svara

 • Annika

  |

  Min första tanke var: skojar hon?
  Min andra tanke var: Jepp, det är 1:a April

  Haha

  Svara

 • Pia

  |

  Haha 😉

  Svara

 • Elin

  |

  hahahahhahahahahhaha! Älskar det här! ????❤️ Du är bäst ingen protest

  Svara

 • Maria

  |

  April april…

  Svara

 • Mikaela

  |

  Tur jag insåg dagens datum – har följt din blogg sedan tidernas begynnelse och tänkte att nu jäklar ska jag sluta läsa, vilket hyckleri. Tack för dagens lektion i att tänka till! Kram från en som älskar din blogg ❤️

  Svara

 • Elin w

  |

  Hahaha du är för söt!! ??

  Svara

 • Sophie

  |

  Hahahha först undrade jag vad du höll på med, men sen när jag kom till rabattkoden EGOINAKÖTT kom jag på att det är 1 april ?

  Svara

 • Linn

  |

  ???

  Svara

 • Sandra O

  |

  April, april 😉

  Svara

 • Martina

  |

  Åhnej, den gubben går inte! April, april ?

  Svara

 • Matilda

  |

  April, april?

  Svara

 • L

  |

  April april! ?

  Svara

 • Helena

  |

  Hahaha!! April, april! Bästa aprilskämtet jag sett hittills. ?

  Svara

 • Veronica

  |

  April april

  Svara

 • Alina

  |

  APRIL APRIL! Eller hur?

  Svara

 • Melina

  |

  Hahaha klockren! April, april

  Svara

 • S

  |

  Hahaha!?

  Svara

 • Jenny

  |

  April april ??

  Svara

 • Ida

  |

  Anar ett aprilskämt!

  Svara

 • Sofie

  |

  Genialt ?????

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha.. April April…

  Svara

 • Frida

  |

  Bästa aprilskämtet på länge 😀

  Svara

 • Annica

  |

  April april 😀

  Svara

 • Terese

  |

  Hahaha fantastiskt ?

  Svara

 • Hanna

  |

  Hahaha tänkte först skriva en kommentar om att länken inte funkade innan jag fattade ??

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Felicia

  |

  April april 😉

  Svara

 • Liv

  |

  Hahahhahahahhs du är så skön jag dör! ???

  Svara

 • Onthalow

  |

  Bra aprilskämt ???

  Svara

 • Mathilda

  |

  Hahahahahhahahaha dör

  Svara

 • Malin

  |

  ??

  Svara

 • Kristina

  |

  Det är första april idag ?.

  Svara

 • Sara

  |

  April april ? Vilket commitment!

  Svara

 • lisa

  |

  Hahahah sjukt bra april skämt!!!!????

  Svara

 • Sandy

  |

  HAHAHAHA!!! Älskar din humor! 😀 <3

  Svara

 • Mathilda

  |

  April, april ??

  Svara

 • Sandy

  |

  HAHAHAHA!! Älskar din humor ;D <3

  Svara

 • Mimmi

  |

  ??? Så himla rolig!! 700g kött per dag???

  Svara

 • Malin

  |

  April april ?

  Svara

 • Lina

  |

  Hahahaha förlåt men hur tröga ☝️ ??
  1 april anyone?

  Svara

 • Hehe

  |

  FÖÖRSTA APRIL

  Svara

 • Jos

  |

  Ehum, det tog ett tag men sen trillade poletten ner.. haha!!

  Svara

 • Elina

  |

  Hahaha åh! April april? <3

  Svara

 • Åsa

  |

  HAHAHA! April, april… ?????? ”Köttfrossa” – ?????

  Svara

 • Maria

  |

  april april ?

  Svara

 • Saphira

  |

  Alltså detta var det BÄSTA första april-skämtet ever. Så underbart!

  Svara

 • Johanna

  |

  Hahaha, tack för morgonens bästa skratt!

  Svara

 • J

  |

  Omg!! Äntligen!! Ju mer kött desto bättre!

  😉

  Svara

 • elin

  |

  HAHAHA! Gick nästan på det.. 😉

  Svara

 • Vanessa

  |

  Hehe april april ?

  Svara

  • Vanessa

   |

   Det tog dock till Irland innan jag fattade, men jag skyller på att jag var nyvaken, och du gillar ju matkassar! Sen är det faktiskt upp till var och en om man vill kränga en massa kött resonerade jag. Sen hann tänka ajaj nu kommer veganerna bli arga i kommentarerna ?
   Sen trillade polletten ner! Väl utformat skämt! ?

   Svara

 • Claire

  |

  April april ?

  Svara

 • Malin

  |

  April april ?

  Svara

 • Jennifer

  |

  Tog mig ända ner till ”…utvalda sortiment i Irland” innan jag förstod ? well played ?

  Svara

 • Sophie

  |

  Haha bästa aprilskämt! ??

  Svara

 • Emma

  |

  Hahahahaha älskar detta

  Svara

 • Julia

  |

  Glad första april

  Svara

 • M

  |

  Förlåt men… Irländskt kött?! :/

  Svara

  • M

   |

   Åh, vilken tur. Så kan det gå när man aldrig har koll på vilket datum det är… Trodde att du hade blivit galen och tänkte mest på hur extremt fel tidpunkt det är för ett sådant här (osmakligt) ”samarbete”… :’D

   Svara

 • Sarah

  |

  April april 😉

  Svara

 • Jenny

  |

  Hahahaha 😀

  Svara

 • Cajsa

  |

  April april! 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  April april! (Hoppas jag) ?

  Svara

 • Elin

  |

  Haha blev lite förvånad när jag läste de först meningarna ? roligt ?

  Svara

 • Amanda Lundberg

  |

  ??? blev en tankeställare!

  Svara

 • Tess

  |

  Men du ville väl äta mest veg…? Confused.

  Svara

 • Josefine

  |

  Haha tänkte först… Eeehh va?? Sen slog det ju mig vilket datum detta var, så gissar på att detta måste vara ett första april skämt?! ?

  Svara

 • Ia

  |

  April april!

  Svara

 • Jennie A

  |

  April april? ???

  Svara

 • Annelie

  |

  Hohoho! April april! ?

  Svara

 • Sanna

  |

  Känner mig så nöjd att jag för första gången på 8 år lyckades att inte gå på ditt aprilskämt ??

  Svara

 • Linn

  |

  Är jag den första som fattar att det är ett aprilskämt månne?;)

  Svara

 • Sara

  |

  Asså näe ?? kött är inte bra för någon, och är det, så i smååååå småååå mängder. Varför äta före detta levande ting när det finns så mycket goda grönsaker, frukter, baljväxter, nötter osv.? Tänk på miljön och djuren. Man kan ju inte ens säga att man älskar djur om man samarbetar med andra för deras kroppsdelar. Vad är idén och tanken bakom det hela? Att öka köttkonsumtionen som förstör jorden? Läs på lite om vattenmängd, jordyta osv som behövs för detta. Det är inte bra. För att inte prata om terrorn djuren upplever. Är detta något man vill understöda o framföra som ett ”behov” vi människor har?

  Svara

  • Sara

   |

   Haha fyyfan jag skäms
   ???? men det var verkligen en tankeställare, ska inte vara så snabb o moralisera i fortsättningen ?

   Svara

 • Lisa

  |

  April, april! Irland dessutom ?

  Svara

 • Tina

  |

  HAHAHA! April april!!!!

  Svara

 • Malin

  |

  Ingen som noterat dagens datum? ?

  Svara

 • em

  |

  Ofta ingen fattar?? haha Tänk på vilket datum det är 😉

  Svara

 • Maggan

  |

  April april!

  Svara

 • Sofia

  |

  Hahaha! Klockrent efter senaste stormen med mjölken!! ?

  Svara

 • Malin

  |

  Hahahhahahahha ??

  Svara

 • Sofia

  |

  Hahaha tjena första april

  Svara

 • Eline

  |

  Det här var det konstigaste samarbetet någonsin? För det första ska vi ju äta mindre kött, inte kött 7 dagar i veckan? Och från Irland? Nejnej, jag hoppas att man väljer svenskt kött de dagar man väljer att äta kött. Med vänlig hälsning, mycket förrvirrad.

  Svara

 • Marre

  |

  April april ?

  Svara

 • J

  |

  Haha, så himla roligt skrivet! Blev sjukt provocerad först: ”Ni vet vad jag brukar säga – ju blodigare desto bättre.” Men sen insåg jag ju att det är första april 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  April april…kanske? ?

  Svara

 • Paulina

  |

  Hahah april april! ?? tänkte första meningen nu har det verkligen spårat ur men förstod snabbt att det var ett skämt! ?

  Svara

 • Sophie

  |

  April april ?

  Svara

 • My

  |

  Hahahah bästa jag läst

  Svara

 • Linda

  |

  Hahaha ?? Bästa aptilskämtet!

  Svara

 • Frida

  |

  Haha! April april ?

  Svara

 • J

  |

  Hahahaha

  Svara

 • S

  |

  Blev först lite arg, innan jag insåg vilken dag det är! Fantastiskt kul ???

  Svara

 • Emma

  |

  Hahaha älskar att så många inte fattar att inlägget kanske har något med dagens datum att göra ??

  Svara

 • Zandra

  |

  Haha april april ?

  Svara

 • Sara

  |

  Haha okej jag vart lurad!! ?? SORRY

  Svara

 • Emelie

  |

  April april.. ?

  Svara

 • Cecilia

  |

  HAHAHAHAHAHA jag dör, roligaste aprilskämtet jag läst hittills idag 😀

  Svara

 • Sofie

  |

  ????

  Svara

 • hanna

  |

  Haha men herregud människorna, det är ju första april???

  Svara

 • Johanna

  |

  April april ?

  Svara

 • Johanna

  |

  Hahaha, bra där! April april…

  Svara

 • My

  |

  Haha ingen som kopplar inlägget med dagens datum? ???

  Svara

 • Confused

  |

  detta måste väl vara ett första april skämt…

  Svara

 • Erica

  |

  Men hahaha, jag dör ? kanske folk borde ta en titt i kalendern? 🙂

  Svara

 • Andrea

  |

  April fooooool! Den var bra, du! ?

  Svara

 • Susanna

  |

  Hahahah! Innan jag kom på att det var ett aprilskämt! ??? Fattade dock efter typ första bilden, så hänger inte riktigt med på alla som inte fattade det. ??

  Svara

 • Lovisa

  |

  Hahaha, april april kanske??? Bästa jag läst idag i alla fall! Det och att systemet ska ersätta sina matsymboler med smileys?

  Svara

 • C

  |

  Aprilskämt? ?

  Svara

 • Ida

  |

  April april!

  Svara

 • Hanna

  |

  April april!

  Svara

 • Jessika

  |

  Alltså första gången jag VERKLIGEN blev lurad av ett första april-skämt ? framtill att en ny kategori ”köttfrossa” ska skapas så trodde jag verkligen att det var ett legit samarbete. Hahaha ?

  Svara

 • Sara

  |

  Hahahhaa det här är så kul. Särskilt för att inga ”april april”- kommentarer har blivit godkända än.

  Svara

 • Elin

  |

  Hahahah. Bästa aprilskämtet någonsin. Det är väldigt kul att folk tror att du menar allvar. Haha. ”Kött från Irland av bästa kvalitet”.

  Svara

 • Emma

  |

  Alltså nej? Där sjönk du i mina ögon. Du som hävdar att du vill äta mer grönt för miljön och hälsans skull. Detta samarbete känns bara väldigt falskt? Irlänskt kött dessutom. Snålt på bankkontot eller? Vore intressant med en förklaring. Tänkte du hade syndare värderingar än så.

  Svara

  • Lisa

   |

   Hört talas om första april?

   Svara

  • Sofie

   |

   ???

   Svara

 • Madde

  |

  Det mest roliga är alla som går på detta och blir arga… ?

  Svara

 • Jenny

  |

  Älskar älskar älskat kött! Har ätit helt vegetariskt (förutom ett ägg då och då) under ca ett års tid och mitt liv var inte komplett så tänker att det inte är för mig. Är en köttmänniska helt enkelt. Hade gärna fått en sån här påse (men inte från Irland) en gång i veckan.

  … Men tänker att det här är ett aprilskämt. Så typiskt! Det enda samarbetet som jag faktiskt hade kunnat tänka mig ??

  Svara

 • Ella

  |

  5 kg irländskt rött kött på en vecka för 1 person klingar rätt dåligt i mina öron, speciellt när kassen kallas ”frossa” också. Har gillat att se dig äta mer vegetariskt och läsa om dina egna tankar kring din köttkonsumtion eftersom det känts inbjudande och genuint liksom, tror många köttätare vill testa själva när de sett hur lätt och gott vego är. Kommer också ihåg hur du skrev om Cowspiracy och de andra filmerna du såg och med det i åtanke känns detta samarbete lite off.

  Svara

  • Ella

   |

   Haha! Såg nu alla ”april april”, aja du lurade mig grovt i alla fall!

   Svara

 • Veronica

  |

  HAHA där fick du mig, enda aprilskämtet jag gått på hittills ? såg inlägget för ett tag sen och tänkte hmm.. aja. Gick precis in på Instagram o såg att flera som kommenterat att det är aprilskämt – då fattade jag! Haha. Du verkar ha lyckats idag ?

  Svara

 • Cassandra

  |

  Men guuuud vad jobbig du är!!!! En trött småbarnsmorsa kan man inte skämta med ?????

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, tänkte genast att du kommer få massvis med skit för det där med tanke på att skriver om vegetarisk kost och liknande. Blev ännu mer övertygad när jag såg ”165 kommentarer”… 😉

  Svara

 • Amelia

  |

  Oj oj nu kommer veganerna få psykbryt. 🙂 Hehe.

  Svara

 • Matilda

  |

  Eftersom jag lyssnade på podden igår väntade jag spänt på ditt aprilskämt. Det blev så bra ?

  Svara

 • Astrid

  |

  Hahaha! Tänkte först att du måste skämta och att det nog kommer en förklaring senare men nu behövs ju faktiskt ingen förklaring. Definitivt ett av de bästa aprilskämten!

  Svara

 • Sabina

  |

  Haha alltså blev otroligt kränkt och ganska sur av att det var irländskt kött framför allt! :’D men efter att jag klickat bort inlägget så slog det mig vilken dag det är idag! xD

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha förlåt ?

   Svara

 • Bella

  |

  Haha! Hurrrrr!
  Tur man har koll på dagens datum ?

  Svara

 • Sofia

  |

  Fuck! Blev grundlurad x)

  Svara

 • Martine Damm

  |

  Hahaha underbart, skrattade så tårarna sprutar ?

  Svara

 • Isabel

  |

  Hahaha alltså jag blev så arg att jag inte ens läste klart och bara stängde ner safari ? Tänkte liksom inte ens bemöta skiten? BÄSTA aprilskämtet!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Sanna

  |

  Hahahaha! Detta var det roligaste jag läst!

  Svara

 • Sofie

  |

  HAHAHAHA så jävla bra! 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Åååh, jag är besviken på att fler inte gick på detta, såg fram emot kaos 😀

  Svara

 • M

  |

  Aaaaaahhhhh asså när jag började läsa inlägget så tänkte jag bara VAD ÄR DET HÄR FÖR SAMMARBETE?! Vad har fått henne att göra det här?! Omg ……. Sen när jag kom till stycket om Irland så klickade det till! April april! Och glad påsk!

  Svara

 • Ellen

  |

  Tänkte på hur weird och äckligt det ser ut med en bild på massa rått kött, men fattade inte det var skämt förrän jag såh kommentarerna, haha! Mvh segis 🙂

  Svara

 • Jessica

  |

  Var det bara jag som tog det redan vid rubriken? ? Hade inte koll på att det var 1:a april men förstod att det var det så fort jag såg rubriken ? håller dock ändå med om att det är ett av de bästa aprilskämten jag sett ?

  Svara

 • Malin

  |

  Vrider mig av skratt av hur du står och ser såååå nöjd ut med matkassen med loggan på. Så välgjort!

  Svara

 • Linda

  |

  Haha! Men påsen?? Photoshoppad??

  Svara

  • Egoina

   |

   Fick hjälp av min briljanta grafiker-vän Ida ???

   Svara

 • Julia

  |

  Jag gick OCKSÅ på detta!!! Trodde du fått en skruv lös haha, men ikke

  Svara

 • Pauline

  |

  Åh herregud att jag inte fattade att detta var aprilskämt. Jag läste och bah ”men herregud vad pinsamt, hon som förespråkat att äta mer veggo.. ”

  Svara

 • Sara

  |

  Haha fattade med en gång när jag läste rubriken! haha. Underbart skämt dock!

  Svara

 • Elin

  |

  Såå mycket cred till dig för ett välarbetat aprilskämt! Copy, layout, sponsmärkningen (tänkt om ngn anmält dig för smygreklam annars? ! ?) och för att inte tala om Photoshopsskillsen!! Jag blev riktigt lurad och hann tänka att det här känns inte så i tiden. Rimlighetersbedömmningen slog till först vis ”eller 30 kg om man köper familjekassen” ? Tack för dagen skratt!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Kat

  |

  *Skrattar högt*

  Vill tro att jag är klokare än så, men det tog mig någon sekund eller två innan jag kopplade. Tänkte först att du hade tappat det. Ha ha ha. Good one!

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag älskar det här aprilskämtet! Det bästa någonsin. Det slår alla tidningars försök till att ens vara roliga! Först blev jag så arg och tänkte: Är Egoina helt tappad? Hur kan hon ens förespråka irländskt kött och deras hemska djurhållning! Tog lite tid innan polletten föll ner. Du är bäst! ?

  Svara

 • Nelly

  |

  Tog så lång tid innan jag fattade haha!! Satt och gapade och bara tänkte ”oj, hon lär få en del kritik”.. Men sen läste jag ”ju blodigare desto bättre” och då kände jag ba njae – april april!

  Svara

 • C

  |

  Oh shit haha jag gick helt på det fram tills jag såg att det va 198 kommentarer! Då tänkte jag ’ahaaa, tyckte det va lite konstigt att göra en kategori för endast köttrecept’??
  Bra skämt!

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha, vilket roligt aprilskämt! 🙂

  Svara

 • Josefine

  |

  Alltså jag var så trött imorse att jag inte förstod att detta var ett aprilskämt förrän jag läste kommentarerna. Satt som någon här ovan skrev, och rynkade ögonbrynen genom hela inlägget och tänkte att detta verkligen inte kändes som dig. Var SÅ förvirrad!

  Nu när jag läser inlägget i efterhand förstår jag inte hur jag inte kunde förstå att det var ett skämt, med tanke på den orimliga mängden, att köttet är från Irland och ”ju blodigare desto bättre” ??
  Tack för ett kul aprilskämt!

  Svara

 • Anja

  |

  Dagens bästa aprilskämt!

  Svara

 • Evylyn

  |

  Hahahhhhh jävlar vad jag blev lurad. Tänkte NU HAR HON TAPPAT FÖRSTÅNDET??? ?

  Älskar att ditt skämt var så välgjort, genomtänkt och snyggt utfört med kasse och schyssta bilder! Haha du måste ha lyckats lura sååå många ??

  Svara

 • E

  |

  Haha! Jag satt och läste och undrade vilket konstigt företag som döper sig till köttfrossa och tänkte på hur rabiata alla läsare kommer bli när du tidigare har pratat för vegetariskt. Gick bara in på kommentarerna för att läsa hur upprörda folk är och insåg att jag blivit lurad. ?

  Svara

 • Sara

  |

  Hahaha! Jag tänkte först att det var modigt att våga gå emot ”vegoströmmen” och trodde att köttet var ekologiskt och närproducerat. Sedan såg jag att det kom från Irland och att erbjudandet var i samarbete med ”Köttfrossa” och fattade att det var ett aprilskämt. Det roligaste var att det stod att det rekommenderade intaget per dag var 700 gram! ?

  Svara

 • Zenab

  |

  Hahaha! Jag tänkte att du måste nog fått flera tuuusen för detta samarbete?

  Svara

 • Matilda

  |

  Hahaha fattade efter typ första stycket? Hann tänka att nu jävlar har hon accepterat ett sånt här samarbete för att verkligen knäppa alla moraltanter på näsan efter Skånemejerier-grejen! var helt torn, delvis tyckte jag det var helt rätt av dig att bemöta det så head on, liksom ”ni har ingen som helst rätt att bestämma över min mat”, men samtidigt kände jag att njäääää hoppas du inte går emot dina egna värderingar för att prove a point ?? aprilskämt väl executed! Eloge till både dig och Ida ?

  Svara

 • Sophie

  |

  Hahah usch vad irriterad jag blev. Var tvungen att läsa kommentarerna, vilket jag aldrig gör annars. Känns bättre nu igen ?

  Svara

 • Katrin

  |

  HAHAHHA min första tanke var verkligen att du tagit dig vatten över huvudet med lögenheten och behövde cash för att betala lånet ???

  Svara

 • K

  |

  HAHAHAHAHA kändes fel direkt i rubriken! Trodde du bara gjorde parodi på köttätare rent i allmänhet men fattade kopplingen till dagen sen ?

  Svara

 • Elin

  |

  Hahaha!! Tämkte oj vad fel i tiden det här känns. 30kg? Bra photoshopskills!!!

  Svara

 • xena

  |

  omg haha. jag har inte varit här på ett bra tag och detta gav mig en kluump i magen å ba va va va va vänta nu.kött….5 kg….IRLAND?!?!antibiotika…köttrecept..wtf is goiiiing ooon?!?!?!?VAD HAR JAG MISSAT?!

  Bästa aprilskämtet ju haha
  <3 <3 <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv