Follow my blog with Bloglovin

Ett flyttlass och en konstig knapp senare

Woho! Flytten är äntligen klar! Jag vaknade förkyld och mörbultad imorse och var orolig över hur det skulle gå, men det gick över förväntat. Det gick så fort dessutom! Är mycket tacksam över mitt flyttcrew som har jobbat på flitigt.

 

När vi var klara blev det flyttpizza!

 

Flyttpizza måste vara bästa pizzan. Efter bakispizza kanske.

 

Hannah stannade kvar en stund och hjälpte mig packa upp lådor. Hann med allt det här. Heja heja.

 

Men det är en del kvar.

 

Åh vet ni. Jag körde några maskiner tvätt, men så slutade både tvättmaskinen och torktumlaren att funka helt plötsligt! Antar att det är en säkring, men hittar inte proppskåpet någonstans.

Hittade dock en knapp som jag tryckte på. Så typiskt mig. Oj här är en knapp som jag inte vet vad gör… Hm. Jag vet. Jag trycker på den!! Vips var all annan ström borta också. Alltså jag orkar inte. Det löste sig dock till slut, men tvättmaskin och torktumlare är fortfarande döda. Tvättmaskinen är dessutom fylld med vatten. Vad göra? Rädda mig tack!!! Jag vill helst inte vara tjejen som ringer styrelsen (eller öööh vem man nu ringer??) (ser ni! Jag är helt lost) med ett problem redan första dagen.

 

104 gillar

Kommentarer (21)

 • Karolina

  |

  Om det är en propp som har gått kan du testa byta eluttag? Ev med förlängningssladd om det inte inte finns något i närheten. Bara en kortsiktig lösning, men då skulle du kunna köra klart tvätten iafl 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh smart!! Tack!

   Svara

 • Lia

  |

  Haha! Åååh, nackdelen med bostadsrätt är att man inte kan ringa någon!? Styrelsen har liksom inget med göra.
  /en som blev skälld på av en gubbe för att jag inte ville vara med i min förenings styrelse.

  Svara

 • Johanna

  |

  Det trista med att äga sitt boende, det är att det inte finns ETT nr man kan ringa som fixar sånt åt en. Nu får man googla fram servicefirmor och grejer och betala massa pengar.

  Fast så nära inflyttning hade jag ringt förra ägarna det kanske hänt dom också? och de vet def. vart proppskåoet finns 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Ring inte styrelsen, ring Fastighetsskötaren alt den gamla ägaren.

  Svara

 • Fanny

  |

  Den där lilla luckan nere vid golvet i sovrummet, vad är det då??

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är ett sånt där utrymme i väggen pga det är en vindsvåning. Men smart! Man vet aldrig! Ska öppna alla luckor och kolla ?

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Hoppas det ordnar sig med problemen. 😛

  Svara

 • Sara

  |

  Tyvärr finns det inget direktnummer när man äger sin bostad. Då får man ringa elektriker ? Men kolla efter proppskåpet alternativt jordfelsbrytaren någonstans. Borde sitta vid ytterdörren?

  /Villaägare

  Svara

  • Egoina

   |

   Får fråga säljaren var proppskåpet är imorgon. Hittar verkligen inte det ?

   Svara

 • Anna

  |

  Kanske sitter proppskåpet på bjälken i ditt framtida kontor? Fanns så många roliga ”skåpsdörrar” lite överallt så jag var tvungen att typ leta reda på alla på bilderna därav minnet av luckan på bjälken. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Där ska jag titta imorgon! 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Du hade helt rätt, det var där! Nu är allt löst. Tack för hjälpen ?

   Svara

 • Emmie

  |

  Det finns en lucka längst ned på tvättmaskin för nödöppning. Den tömmer ut allt vatten på golvet(!!) och sen kan man öppna.
  Om du körde tvätt och tork samtidigt var det antagligen därför proppen gick. Om de går på samma så kan det blivit för hög belastning. Jag har i en lägenhet jag ägde förr haft en elektriker som fixat så proppen kunde ta mer belastning så jag kunde köra båda samtidigt.

  Svara

 • Anna

  |

  Ett tips på maskinen är att på framsidan längst ner är där en lucka, öppna den å skruva av locket sedan. Ha ngt under!!! Så kommer en del vatten ut, ingen fara om kläderna ligger i d till imorn men testa det med luckan.

  Svara

 • Claire

  |

  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med ditt problem, jag är lika lost när saker händer i min lägenhet ? vill bara säga att jag verkar ha tur med min styrelse, en i styrelsen ”jobbar” med att fixa små problem, så har jag något är det bara att ringa honom så kommer han direkt (pensionär) 😉 är det ett större problem är det en annan jag får kontakta, men han tar betalt.. våran styrelse är bäst 😉

  Svara

 • S

  |

  Asså förlåt för frågan, men lämnade du F för att han ska få ett glasöga? Jag är så säker på att jag läst det men hittar det inte bland dina inlägg och börjar tro det är en dröm? (Känns också orimligt att du skulle säga det om det nu vore så?) Och iså fall börjar jag verkligen undra vad som är sant i min värld och inte för jag är typ bergsäker på att jag läst det??? sömnbrist gör en förrvirrad….. (det här är inte menat som snokande utan jag bara undrar om jag blivit galen?)

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha va??? Nu har du drömt ?

   Svara

   • S

    |

    Tack för svaret! Var helt hundra på det?? undrar vad mer jag drömt ihop?

    Svara

  • Rebecka

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Tvek

  |

  Ibland sitter proppskåp på konstiga ställen, typ inuti ett köksskåp. Gå igenom alla väggar, öppna allt.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv