Follow my blog with Bloglovin

Vecka 13

I november gjorde jag och F slut. Att vara tvungen att fortfarande bo tillsammans med en person man gjort slut med kan vara bland det jobbigaste jag varit med om. Vissa dagar trodde jag att jag skulle bli galen. Jag gick planlöst runt i cirklar i stan efter jobbet eftersom jag inte ville gå hem och i veckor sov jag på soffan. Det var så skevt. Vi delade fortfarande en vardag, men inte på samma sätt. Vi åt mat tillsammans och tittade på tv tillsammans, men pratade inte om vår dag. Sedan köpte han en lägenhet, jag köpte en lägenhet och så var det med det. Nu fanns det en mållinje, vi var bara tvungna att hålla ut.

Men sen ångrade vi oss. Med tiden sätts saker i perspektiv, ärr bleknar och man påminns om vad som egentligen är viktigt. Det senaste året har inneburit stora kriser i bådas liv och i vår relation. Kanske är det logiskt att man då inte är sitt bästa jag. Nu vet jag inte var vi står. Under lång tid försökte jag reda ut alla detaljer fram och tillbaka. Men som det är nu är jag okej med att inte veta. Det blir som det blir. Vi har det bättre än vad vi haft det på länge och kanske lyckas vi reda ut det som skaver. Kanske inte.

Men denna vecka flyttar jag in i min nya lägenhet! Efter att ha bott i en lägenhet som inte riktigt känts som min i flera år ser jag väldigt mycket fram emot detta. På torsdag får jag nycklarna och ska börja flytta lite småsaker och på fredag går det stora flyttlasset. Äntligen.

451 gillar

Kommentarer (75)

 • Rebecca

  |

  Vilket fint och ärligt inlägg trots det svåra innehållet. En bra beskrivning av livet för många. Även om jag inte själv har varit med om det har jag vänner som varit i samma situation.
  Jag hoppas ni/du kommer fram till något som känns bra för dig.
  Stor kram och lycka till med din kommande flytt.
  Jag hoppas på mycket inredningsinsperation från någon som känns jordnära och inte “over the top”.

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Carro Blomqvist

  |

  STOR KRAM TILL DIG.
  Jag bodde också med någon ett tag innan jag slutligen flyttade. Det var så jävla sjukt. Kartonger överallt och två människor som separerat, och vi har ett barn så han var också där, tur att han var liten.. Så jag förstår dig. Stort grattis till lägenheten, och flytten. Din lägenhet ser så fin ut. Och de enda man kanske egentligen kan säga är att, hittar man tillbaka, så gör man det. Time will tell.

  KRAM!

  Svara

 • Tuva

  |

  Känner igen det där. När jag och min f.d. sambo gjorde slut fick vi också bo ihop i 2-3 månader och det var så himla konstigt. För man ville ju gå vidare så fort som möjligt, men det gick ju inte när man åt middag med exet nästan varje kväll… Vi hade det väldigt märkligt också, då vi gjorde slut p.g.a. känslorna försvunnit, men samtidigt var så vana vid att sitta nära i TV-soffan m.m. så vi fortsatte sådär av gammal vana. När vi hittat varsin lägenhet så umgicks vi fortfarande jämt, var nära fysiskt (förutom sex då), och det kändes som om vi fortfarande var ett par. Blev så otroligt konstigt när han en dag sa att han hittat en ny flickvän. Kändes ju som om vi inte ens gjort slut? Usch det var jobbiga tider. Glad för din skull du hittat en så fin lägenhet! Kram!

  Svara

  • Andrea

   |

   Åh vad jobbigt det låter! Starkt att du tog dig igenom det <3 och samma för dig så klart, Regina! Du har verkligen kämpat med så mycket och det är inspirerande att få följa dig i det. Väldigt fint inlägg <3

   Jag är i lite samma situation som du, Tuva, beskriver. Exet och jag gjorde slut i januari och nu är det två veckor kvar tills han flyttar. I början var vi fortfarande ganska fysiska (dock inga pussar och inget sex) men det har mattats med tiden och nu är vi verkligen bara kompisar. Det har gått bättre än väntat de senaste månaderna, men jisses vad jag längtar till hans flytt! Säkert blir det jobbigt ett tag efteråt men jag vet i alla fall att det blir bra så småningom. Plus att jag ska reclaima min lägenhet då!

   Svara

  • m

   |

   Åh känner igen mig. Gjorde slut i september men höll på sådär som par gör till typ december. Sen berättade han att han träffat någon (de hade träffats i oktober redan och han berättade i december) Idag är de tillsammans, och det gör ont hos mig. Det är konstigt att se honom med någon ny så snabbt när man precis umgåtts som par så länge.

   Svara

   • Tuva

    |

    M: Ja, det gör skitont! Jag hade otroligt svårt att acceptera det. Och jag var dum och googlade direkt upp henne och tänkte “Ja, hon är supersnygg och smart och jag är ingenting, klart han uppgraderade”. Det var så illa att jag gick och pratade med kurator några gånger. Man känner sig utbytt – och det är okej att vara ledsen över det ett tag. Jag lovar att det går över. Hade jag sprungit på dem idag hade jag bara vinkat hej. 🙂 Gör sånt du tycker är kul, ta hand om dig, och låt tiden flyta på, så är du snart glad igen fina du!

    Svara

 • Vanessa

  |

  Hoppas ni hittar tillbaka till varandra om det är det som känns rätt. Om ni inte provat familjerådgivning kanske det vore nåt? Kostnadsfritt hos kommunen!
  Lycka till med flytten!

  Svara

 • Sandra

  |

  Kram!!

  Svara

 • Emma

  |

  Grattis till att du flyttar in idag! Hoppas att det ordnar sig på ett bra sätt för er. En relation ska ju vara mer bra än dålig och ibland kan det ju vara värt att jobba för så länge ni var snälla mot varandra. ❤️

  Svara

 • Camilla

  |

  Men <3. Världens största kram till dig! Hoppas du kommer stormtrivas i nya lägenheten och att allt löser sig till det bästa!

  Svara

 • lou

  |

  Jag håller tummarna för att du ska bli lycklig på något sätt, utan eller med F. Ser så mycket framemot lägenhetsinlägg framöver <3

  Svara

 • Malin

  |

  Alltså gud så skönt det var att läsa detta! Att du nu kan skriva om detta betyder ju ändå att du är på väg någonstans och att du på något sätt fått tid att bearbeta, oavsett hur det nu blir framöver. Självklart är jag inte glad att något sånt här händer dig, men jag är glad att du känner att du kan och vill berätta, och då kan det också bli någon form av hjälp/terapi för dig. Du vet ju att allt kommer bli bra, oavsett hur det blir. Och det bästa av allt, du har köpt en lägenhet som är din, så om du får dela din vardag med eller utan honom så kommer du ändå ha din trygga, fasta punkt i livet och det kommer definitivt göra allt betydligt lättare! Du har ju skrivit en del om att du saknar ett hem som du verkligen trivs i, nu har du ju det och det kan ingen ta ifrån dig! <3

  Svara

 • Veronika

  |

  Otroligt att du skriver detta inlägg när jag precis hamnat i den situationen! Att bo tillsammans med den man egentligen gjort slut med. Så nytt. Bara från igår. Då jag fick nog av hans beteende gentemot mig. Nu är det hus som ska säljas, han ska gå klart sin utbildning, jag ska försöka få lägenhet trots bolånet i nacken. Lär få flytta in hos någon av mina föräldrar. Hur orkar man egentligen?

  Svara

  • Andrea

   |

   Du orkar, även om det känns omöjligt just nu. Det gäller att försöka ta en sak och en dag/timme/minut i taget. Heja dig!

   Svara

  • Matilda

   |

   Jag håller med Andrea, heja dig ?

   Svara

  • Martina

   |

   Det svåraste är gjort när du tagit steget att göra slut! Resten kommer lösa sig!

   Svara

 • Susanne

  |

  Stor kram till dig! Jag känner mkt väl igen mig i hur skakigt det kan bli när tunga saker händer en tillsammans och separat. Man hör talas om par som går stärkta ur alla svårigheter, men det är inte så lätt att lyckas med i första taget. Jag upplever att när tuffa saker händer är det svårt att särskilja för en själv och partnern vad som är vad. Vilka negativa känslor och beteenden kommer från vad. Det är lätt att tänka att “nu har jag mått piss i x antal månader pga olika händelser runt om oss och relationen känns också piss – jaja, ännu en sak i raden som går åt h-vete i mitt liv”. Jag tror att det är omöjligt att vara sitt bästa jag och ge det relationen behöver i tuffa perioder av sorg. Det sliter enormt på relationen även ifall man försöker kommunicera och vara förstående. Mitt enda lilla råd är att försöka ha tålamod och se långsiktigt. ❤

  Svara

 • My

  |

  Vad modig du är som vågar dela med dig Regina. Tack för att du gör det, även om du inte måste! Du är så stark!

  Styrkekramar! <3

  Svara

 • Milissa

  |

  Hejar på er <3 Så kul med din lägenhet! Tack för att du förklarade för oss, trots att du inte måste.

  Svara

 • Isabel

  |

  En stor kram till dig! Vilken turbulens ditt liv varit på sistone. Så glad att du hittat din fina lägenhet. Kan inte varit ett lätt inlägg att skriva. Livet är så otroligt komplext, finns inga självklara vägar. Oavsett vad som händer så hoppas jag att det blir bra för dig och att livet lugnar sig lite på alla fronter. Ska bli så spännande att få följa med dig i flytten till ditt nya hem!

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, man vet aldrig vad som är början och slut på nånting. Tänkte på sista citatet där.

  Svara

 • Marias bokhylla

  |

  Fick också bo ihop med en föredetta i flera månader innan vi lyckades hitta eget båda två, det var inte alltid det roligaste. Lycka till med flytten, jag avundas dig inte för det är så tråkigt att flytta (själva packandet och flyttandet, sen är det mycket runt det som är kul också. 😉 )

  Svara

 • Carro

  |

  Men gud, kärlek till dig <3

  Svara

 • Bella

  |

  ?

  Svara

 • Linda

  |

  <3

  Svara

 • Malin

  |

  Oj oj. Fint skrivet. Det låter som att du har saken under kontroll. Hur det än blir med relationen så vet du ju att det inte var ett förhastat beslut. Ha så roligt i nya lägenheten! Den är helt underbar!

  Svara

 • E

  |

  Jag och min sambo gjorde slut i somras (efter många år tillsammans) och jag panikköpte en ny lägenhet som jag renoverade snabbt. Men under tiden hann vi ångra oss och det slutade med att jag aldrig flyttade in i den nya lägenheten och nu har vi det bättre än någonsin. Jag är lyckligare än på mycket mycket länge! Det kan verkligen vara bra med en stor förändring.

  Svara

 • Sofie

  |

  Fina du, fina ni. Jag hoppas att ni hittar en väg som ni båda mår bra av oavsett om den är gemensam eller inte. Kan bara föreställa mig vilka tuffa månader ni har bakom er och jag hoppas att ni får kliva in i våren och era nya boenden med en bra känsla och sedan ta allt därifrån. Kram

  Svara

 • Frida

  |

  Jag hoppas att det ordnar sig till det bästa, det brukar alltid göra det i slutändan. Om inte annat har du ju en awesome lägenhet att fokusera på nu framöver <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh nu fick jag flashback till när jag och mitt ex gjorde slut. Det var en sjukt jobbig tid efteråt för vi bodde ihop i ca 2 månader till. Jag gjorde slut pga att jag inte hade några känslor kvar, men det hade han. Var två väldigt långa månader. Mina kompisar tyckte jag var galen som fortfarande bodde med honom under den tiden, men vad ska man göra när man är studenter i en stad långt ifrån föräldrarna? Det går inte bara att flytta liksom. Styrkekramar till dig, hoppas nya lägenheten är lika fantastisk som du vill att den ska vara 😀 <3

  Svara

 • Nathalie

  |

  Det måste ha varit väldigt tufft!! Hoppas allting löser sig, men allt löser sig ju med tiden på ett eller annat sätt 🙂
  Massa kramar och kärlek <3

  Svara

 • Jasmine

  |

  Stor kram till dig<3 Beundrar hur du kämpat dig igenom alla svårigheter du tvingats gå igenom på sistone. Jag önskar dig allt gott, och att det ordnar sig på bästa sätt – vad än det må vara.

  Svara

 • Nina

  |

  Hoppas det löser sig till det bästa! <3

  Svara

 • Malin

  |

  Vad stark du är som vill dela med dig av hur du har det och vad du/ni har gått igenom. Kan förstå att det varit en tuff tid för er båda två, vilken styrka ni bär på. Vill bara skicka en massa pepp och kramar, för oavsett vart du/ni hamnar, så kommer det bli bra ♥

  Svara

 • Johanna

  |

  Önskar dig all lycka! ❤️

  Svara

 • Malin

  |

  Hoppas att allt löser sig till det bästa för er. Och hoppas ni hittar tillbaka till varandra ? Ibland när livet är tufft, eller bara tradigt, så hamnar förhållandet ikläm. Och ibland är man så sjukt trött på sig själv så man dumpar den andra när det egentligen är andra saker som ska lösas. Säger inte att det är så för er!! Men hoppas allt blir bra och ser sååå fram emot att se din fina lägenhet!

  Svara

 • Jonna

  |

  Massa kramar till dig Regina! Det ska bli så kul att få se dig falla på plats i ditt nya hem, och förhoppningsvis faller sig resten på plats också. <3

  Svara

 • Anna

  |

  Va ärligt och modigt skrivet av dig. Självklart har man funderat hur de är med er två men förstår att ni gått igenom en turbulent tid och att ni/du varken velat eller kunnat delge vad som hände. Tror de blir jättebra för er båda att ha varsin lägenhet som är er trygga punkt och sen ses om/när ni vill. Ibland hittar man tillbaka till varandra och ibland inte. Stort lycka till oavsett!

  Svara

 • Marie

  |

  Fint skrivet! Hoppas det löser sig för er oavsett vilken väg ni än väljer att ta. Stor kram ♡

  Svara

 • Pauline

  |

  Ibland blir det inte som man tänkt sig. Så otroligt starkt av dig. <3

  Svara

 • Victoria

  |

  Detta är en av anledningarna till att jag följer dig. Du är så ärlig och häftig som vågar skriva ut sånt som är tufft. Tror många som läser detta och som är i samma situation inte känner sig lika ensamma längre. Du är bäst!

  Svara

 • Camilla

  |

  Kramar ❤️❤️❤️

  Svara

 • Lina

  |

  Så jobbig period det måste varit för er bägge. Men hallå vad skönt att ni har det gott nu. Man måste inte alltid veta och ha svar på allt. Men att ni båda mår bra och trivs, jaaaaa! Så bra. Skit i resten, skit i normer och att allt ska ha en stämpel.
  Vi typ dejtar och tar det därifrån, vi är nöjda med situationen och vi får se hur det blir. Så skönt! Bara må bra kompis! Njut av livet. Ta det som det kommer <3

  Svara

 • Mli

  |

  Usch, fy tusan. Har också varit med om att bo ihop med ett ex, pga att jag inte hade någonstans att ta vägen. Hade flyttat 150 mil för honom, och han dumpade mig efter ett halvår. De månader som det tog för mig att få tag i nytt boende, var nog bland de värre månader jag varit med om. Urgh.

  <3

  Svara

 • Lisa

  |

  Vad bra du skriver, fint och ärligt och du sätter verkligen ord på dina känslor. Hoppas allt löser sig till det bästa för er! <3

  Svara

 • Fröken K

  |

  Jag hoppas att allt snart lugnar sig så du får vara lycklig en lång tid. Med eller utan F. (Jag hoppas på med, gillar er ihop ❤)
  Jag och min sambo gjorde slut, var isär i några månader, ångrade oss och nu har vi hus och två barn ihop.
  Men det där brytet ångrar jag inte för det var helt nödvändigt.

  Svara

 • Josefin

  |

  Jag måste säga att läsarna på den här bloggen känns ganska unika. Det är flera månader sen du bekräftade att något var “fel” och inte ville prata om det och folk har faktiskt respekterat det (iaf alla publicerade kommentarer). Tänk er att det skulle hända hos Blondinbella liksom…

  Alla kommentarer till det här inlägget bekräftar ännu mer vilka fina läsare denna blogg har. Fina läsare pga en fin bloggare. Jag hoppas att allt löser sig för er på bästa sätt, time will tell. Även om vi läsare inte är där i fysisk form hos dig så finns vi här i den digitala.

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Så tacksam för att jag har bästa läsarna i världen <3

   Svara

  • Sara

   |

   Håller heeeeelt med! Det allra bästa med detta inlägg är alla fina kommentarer. Många delar med sig av sina egna erfarenheter, alla peppar och ingen lägger sig i eller ska tycka till. Blir alldeles varm i själen.
   Jag och min exman bodde ihop i 6 månader efter att vi separerat, jobbigt men bra kan jag tycka såhär i efterhand. Dels för att barnen hann vänja sig och dels för att det inte blev så hastigt och ogenomtänkt. Själv blev jag dessutom bara säkrare på att beslutet var det rätta ( att sen inte min man tyckte lika var ju trist…). Nu bor vi isär och för mig känns det så skönt att äntligen vara själv!
   Grattis till lägenheten och tusen tummar upp till en ljus framtid, vad som än händer❤

   Svara

 • Malin

  |

  Just såna inlägg lyfter bloggen var ärlig och skriv som det är. Du är ju en bloggerska och det här lyfter. Sen får ni såklart se vad som händer take it cool och känn in. Kan gå vilket håll som helst hoppas dock att ni håller ihop. Lite space och egna lägenheter kan ju bara vara bra. Slippa tärandet och att ni har det bäst nu är ju så bra… Hursomhelst personlig blogg är bra. ?

  Svara

 • Inne hos Ina

  |

  Det finns ju något fint i att välja varandra igen, om det nu blir så. Skönt att du har landat lite i allt som händer. Kram

  Svara

 • Sabina

  |

  Hoppas allt löser sig till det bästa för er 🙂 Jag och min kille(som nu är min man) hade en paus på 3 månader vid ett tillfälle under våra 13 år tillsammans och ibland är det verkligen nödvändigt för att det ska bli bättre sedan.
  Jag hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet <3

  Svara

 • Fanny

  |

  Kram ❤️❤️❤️

  Svara

 • Sophie

  |

  <3

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh.. Jag känner så med er. Hoppas att ni går stärkta ur det här till slut, tillsammans eller var för sig-vilket som nu blir bäst <3

  Svara

 • Sofia

  |

  Så många kramar! <3 Precis som många ovan håller jag tummarna för att allt löser sig för dig oavsett hur.

  Svara

 • Sigrid

  |

  Fina Regina! Jag tog en paus med min kille för bara några dagar sen och vi bor ihop. Det känns fint att läsa både din och andra läsares berättelser om att ett förhållande kan gå till på många olika sätt. Att göra slut behöver inte betyda att det ska vara definitivt utan ibland kan man hitta tillbaka till varandra om det visar sig att man får tillbaka känslorna. Det känns som att många har pekpinnar om hur saker ska gå till i en relation men det finns inget rätt eller fel så länge man gör något som man själv mår bra av. När jag mår dåligt över något som har hänt så brukar jag tänka att det finns inget mer meningslöst än ånger. Allt man kan göra är att göra det som man tror i stunden är den bästa lösningen och man kan lära sig något av allt som händer. Tack för att du delar med dig, det gjorde att min egen situation känns lite lättare ❤️

  Svara

 • N

  |

  Fan allt löser sig!! Du är så himla bra! Och så nyttigt att läsa detta (ska själv bli sambo snart) och funderar över på hur man kan sköta det snyggt om det skulle ta slut.

  Svara

 • emma

  |

  Shit vad skönt att läsa det här. Det har känts som om jag har en sten i skon varje gång jag läser din blogg de senaste månaderna (hsp, much?) och nu vet jag. Inte för att detta handlar om mig, men jag känner typ att jag har varit invested i den här relationen…ni började dejta samtidigt som jag och mitt ex gjorde det, det tog tid innan ni blev ihop (vi med, fast vi blev aldrig det, good times) och sen har det bara känts som en vän som hittat rätt. Jag hoppas att du får slippa alla kriser och må svinbra snart!

  Svara

 • Nilla

  |

  Skickar över lite kärlek till er båda!❤️

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag och min sambo gjorde ett uppbrott liknande ert för några år sedan. Vi hade inte riktigt samma prioriteringar och valde att sätta relationen på sparlåga.
  Vi hade då hus och djur ihop så att flytta isär var svårt, det gjorde att vi bestämde oss för att bo ihop som vänner över sommaren och därefter ta ett beslut – sälja eller bli tillsammans ordentligt igen.

  Nu har vi barn ihop, en fantastisk 3-årig dotter med mycket spring i benen.
  Vi delar en vardag där båda mår bra, uppbrottet gjorde att vi lärde känna varandra bättre vilket gör att vi förstår varandras behov.

  Hoppas att ni landar i en vardag som ni båda trivs med ❤️

  Svara

 • Lina C

  |

  Instämmer med alla kommentarer, fint ärligt inlägg och du förklarar utan att gå in på detaljer.
  Det ÄR så jävla svårt med livet och relationer. Man går som individ igenom massa saker och sen som par också, och det är inte lätt att alltid få ihop dessa saker och ta sig igenom det helskinnade som par. Vi har haft kriser under våra 11 år ihop och det går upp och ner och det är sannerligen inte alltid glammigt spec inte med småbarn (2 stycken och tredje på väg om en månad). Men det jag återkommer till och som gjort att jag/vi hållt ihop hittills är att vi övervägande har det bra och det finns massa fördelar som överväger nackdelarna och man VET ju att det alltid kommer att finnas svårigheter och nackdelar i en relation vem man än delar den med…
  Skönt att ni landat i detta för tillfället och hoppas verkligen att ni kommer att hitta tillbaka till varandra fullt ut, om det är det ni båda vill! Spännande med flytten också :))
  Stor kram ❤️

  Svara

 • Sara

  |

  Tack för att du delar med dig även av sådant som är svårt. Det är inlägg som dessa som gör bloggen så bra!

  Svara

 • Jessica

  |

  Till slut blir allt bra, och är de inte bra så är de inte över.

  Svara

 • A

  |

  Så fint och ärligt skrivet. Helt galet att en kan känna med någon så mycket som jag, och som det känns alla andra fina läsare här också, gör för dig!! Älskar din blogg. Hejar så mycket på dig och tycker att din inställning till er relation är inspirerande. Långa relationer är verkligen inget som ger sig självt, men vad fantastiskt att våga gå efter sin känsla (dvs göra slut när det verkligen “behövs” men också kunna börja träffas igen när det känns rätt). Kramar!!

  Svara

 • Matilda

  |

  Vilket modigt inlägg att skriva. Tycker du är otroligt stark och modig som vågar dela med dig av alla de tuffa saker du går igenom när det sitter så många och läser. Jag själv hade jättesvårt att berätta när min morfar fick cancer. Och när min farfar och morfar gick bort med 2,5 veckor mellanrum för snart ett år sen kunde jag inte ta orden i mun för att berätta det. Väntade över två veckor innan jag sa något på jobbet, sa det då för att vara ledig på begravningarna. Ville inte ha menade blickar. Någon som tyckte synd om mig för då hade jag brutit ihop. Behövde jobbet där allt var som vanligt. Det blir så verkligt när man säger det, och jag hade knappt hunnit förstå det själv. Jag älskar din blogg för den fantastiska humor du haft under alla år jag följt dig (måste vara över 10 år? Båda vi gick i gymnasiet när jag började läsa), och för dina djupa genuina inlägg. Du har också ett så fint kommentarsflöde. Är ett nöje att bara läsa alla kommentarer (de publicerade), allt stöd, tips och humor. Vilken grej du skapat. Du är fantastisk. Du får mig att känna igen mig, inte känna mig ensam i tankar, skratta, fundera, ifrågasätta och gråta. Heja dig och heja din fina kultur du byggt upp kring din blogg. Hoppas att ditt och F besult känns bra, oavsett vad det blir, och att du får hitta hem i din fina lägenhet ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack fina du <3 Förstår vad du menar med att inte vilja berätta. Det tog mig faktiskt flera veckor innan jag berättade för mina vänner också. Både om F och om t.ex. min pappa. Ibland behöver man tid att smälta saker själv och det är helt okej. Det är också därför jag berättar om detta på bloggen först nu, nästan fem månader senare. Jag ville att allt skulle vara som ”vanligt” här inne. (Och pga respekt till F såklart). Sorgligt med all sjukdom du tvingats uppleva förresten 🙁 Hoppas det är bättre nu!

   Svara

 • Emma

  |

  Önskar er båda all lycka, hur det än blir. Kram <3

  Svara

 • Linnea

  |

  När jag har det jobbigt tänker jag på Karins konstgrepps citat; ”Stark och svag, både och. Det är okej”. Massa kramar till dig och hoppas allt löser sig på bästa sätt.

  Svara

 • Linnea

  |

  Åh! Jag hoppas att allting ordnar sig på bästa sätt, och att du får må bra och vara glad ❤️ Men det brukar det ju göra såsmåningom. Ta hand om dig!

  Svara

 • Martina

  |

  Så fint att få höra vad som hänt! Tror som någon annan sa att det betyder att du/ni kommit långt när det känns ok att berätta. Jag önskar er verkligen all lycka båda två, framtiden får utvisa om den ska vara tillsammans eller isär!

  Svara

 • Sara

  |

  Underbara ❤️ Hade missat detta inlägg. Önskar dig all lycka och kärlek!

  Svara

 • m

  |

  Vet inte ens om det är mens-hormonerna eller igenkänningen men gråter som tusan till detta inlägg. Jag hoppas att hur det än blir att du bara är lycklig, oavsett vad.
  Jag och mitt ex bröt också i höstas, flyttade isär på direkten. Tänker ibland på hur det varit om vi fortsatt bo tillsammans (även om det inte hade varit bra i längden antagligen), men känns som om vi kanske hittat tillbaka då. Men livet rullar väl vidare.. Lyckan är förhoppningsvis runt hörnet.
  Men förstår verkligen dehär med att inte vilja komma hem direkt efter jobbet. Oj vad jag jobbade över den perioden, ville inte komma hem till ett tomt hem (när vi flyttat isär).

  Svara

 • L

  |

  Så fint och ärligt <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv