Follow my blog with Bloglovin

Firad i förskott & finaste födelsedagskortet

Alltså jag har ju världens bästa kollegor! Jag blev firad i förskott idag. Titta så fint de hade gjort för mig på frukostfikan:

 

Jag anade att jag skulle bli firad idag, men trodde såklart att det skulle ske på eftermiddagen. Blev därför ganska förvånad när jag kom ner till frukosten och möttes av det här!

 

Födelsedagsglasögonen är ett måste.

 

Byter gärna ut torra knäckebröd mot kladdkaka ja.

 

Och inte vilken kladdkaka som helst utan utan kladdkakan från Marabou som jag letat efter men inte hittat. Maria hade också fått leta riket runt, men till slut hittade hon. Till den var det Smash, grädde och bär. Mmm.

 

Kortet! Kan vi prata om det! Ida överträffar sig själv varenda gång. Det är så många detaljer i denna bild att jag inte ens vet var jag ska börja.

 

För det första sitter jag i min nya lägenhet(!), det är pingviner lite här och var (HAHA), hon har photoshoppat in både inredningsdetaljer jag redan har och sådana som jag sagt att jag ska köpa. Hon har tagit citat från bloggen, hon mobbar mig för min nya brick-och-fat-mani och har dessutom möblerat åt mig. Tack Ida. Tror jag snor möbleringen rakt av faktiskt! Och matbordet + stolarna. Huuur fint? Ska köpa det. Haha.

 

Titta så fina presenter jag fick också! En gullig påskkalender från Lagerhaus, BÄSTA duschskummet från Rituals och ett kit med ansiktsmasker från Peter Thomas Roth som jag velat testa. Masken längst till vänster är ju en stor favorit.

Kul parentes om ansiktsmaskerna är att vi pratat om dem massor på kontoret eftersom både Ida och Maria köpt varsitt kit och varit jättenöjda. För några veckor sedan sa jag att jag också skulle beställa hem det och då ändrade de sig plötsligt och sa att det borde jag inte alls göra och att maskerna var jättedåliga och jag bara….men va? Förstår ju varför nu. Hehe.

10/10 födelsedagsfirande. Vilket engagemang! Orkar inte så bortskämd jag är.

 

175 gillar

Kommentarer (32)

 • Robert

  |

  Vilka fina arbetskamrater du har. 🙂 Såg dessutom smarrigt ut där. 😉

  Svara

 • Sophie

  |

  Älskar inlägget men alltså förstår inte hur du inte kan berätta mer om kladdkakan? Hur god var den? Är den godare än vanlig? Smakar den mjölkchoklad? Är den så fantastisk som den låter? Så många obesvarade frågor….. Grattis i förskott och stort lycka till med lägenheten ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha förlåt! Den var god, men kanske en aning smaklös. Dock stort plus till kladdighet och chokladtäcket (som verkligen smakade Marabou) ?

   Svara

 • Frida

  |

  Haha, jag trodde verkligen det var ett riktigt tidningsomslag! Jag typ “men va har hon redan flyttat in?? Guuuuud vad fint hon fått det!! Coolt att få vara med på Elles omslag!!”… känner mig lite lurad faktiskt 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha I Wish ?

   Svara

 • Louise

  |

  Recensioner på ansiktsmaskerna sen, tack! Har samma kit och testat Pumpkin enzyme och Blue marine än så länge och är inte superimponerad faktiskt… lite tråkigt eftersom jag har hört att Pumpkin enzyme ska vara så fantastisk ?

  Svara

 • Vendela

  |

  Tycker inte ens så mycket om Smash men nu blev jag JÄTTESUGEN! GAAH orkar inte ta mig till affären.

  Svara

 • Anna

  |

  Off topic men måste sägas: du har ngn ”tyst” ljudfil på bloggen som gör så att allt som spelas pausas när man går in på din blogg :((( Har iPhone och använder Safari om det är till någon nytta när ni ska titta vad det är ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ska säga till. Har märkt det själv. Så störigt!

   Svara

 • Malin

  |

  Så roligt kort! 😀

  Svara

 • Kattis

  |

  Orka att jag är så trött, hahaha. På bilden är presenterna i fel ordning jämfört med hur du skrev och jag fick inte ihop det. “Det är ju inte ett kit, det är ju bara en flaska?! Och ser rituals duschkrämer verkligen ut sådär.. i ett litet paket med plasttuber..” hmm dumstruten på på det här trötta, puckade huvudet – tack så mycket!

  Kortet är för övrigt sjukt fint ja, herregud va duktig hon är!

  Svara

  • Kattis

   |

   För övrigt skulle jag börja med “orka att jag är så TRÖG” men inte ens det klarade jag av tydligen ?

   Svara

  • Egoina

   |

   Haha ?

   Svara

 • ab

  |

  Vilken mysig arbetsplats och JA till tårta till frukost.

  Svara

 • Emma

  |

  Vill typ jobba hos er för att få ett lika fint kort, eller lära mig att bli ett sådant photoshopgeni själv!

  Svara

 • Carro Blomqvist

  |

  wow vilket fint sätt att bli firad på!, älskar kortet! Så himla trevligt och fint!

  Svara

 • Carro Blomqvist

  |

  Jag tänkte fråga dig en sak, oh. Hoppas jag inte tar av din tid eller nått, jag tycker bara om din blogg så mycket och liksom kände att du kanske kunde / ville svara å min fråga. När du har samarbeten och så, kontaktar du själv vissa företag då eller hur funkar det? Egentligen är min fråga lite luddig för … jag har så liten blogg så jag lär ju aldrig ha samarbeten där men jag har skrivit en bok. En roman inom psykisk ohälsa som tema, med en karaktär delvis baserad på mig själv.. okej nästan hela karaktären är på mig men iaf, jag skulle ju vilja sälja in den till tex, sjukhus men har ju ingen aning hur man gör och känner mig såå lost.

  förlåt om min kommentar tog av din tid o fattar om du inte vill / kan svara eller ge tips eller så. ha en fin lördag!

  Svara

 • Hanna

  |

  Finaste firandet jag sett! Måste utbilda om mig, flytta söderut och söka jobb hos er.
  Såg förresten kortet först på instastories och trodde att det var en riktig tidning ?

  Svara

 • Jessica

  |

  Åh vad härligt att bli firad av kollegorna 🙂 tänkte samma sak som någon skrev tidigare om kladdkakan haha!
  Idag ska jag fira mig själv med familjen, är född samma år som du och fyller år ett par dagar efter, 27 mars 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Blev spontant inbjuden på en fest i torsdags och behövde köpa torrschampo för jag skulle inte hinna med en dusch. Har ingen erfarenhet av torrschampo, men så såg jag de märket du rekommenderade häromdagen och köpte den. SÅÅÅ bra!! Tack!!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad bra! Hoppas du hade kul ?

   Svara

 • Sara

  |

  Gud vad mysigt och vad gulliga dina vänner är! Önskar jag hade så fina vänner, önskar jag hade vänner öht faktiskt ?

  //Forever alone

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Helen

  |

  Kan du snart uppdatera i F frågan?

  Svara

   • Helen

    |

    Man kan väl bara skriva att det är slut och över ingen förklaring för om man lägger ut allt på nätet så är väl det helt ok?

    Svara

    • Carro Blomqvist

     |

     Men hon kanske inte vill skriva nånting om det. Hade hon velat de hade hon väl gjort de tänker jag. Respekt är viktigt.

     Svara

 • Sara

  |

  Ber om ursäkt i förhand för världens konstigaste kommentar men för länge sedan när jag precis hade skaffar snapchat så trodde jag att jag var tvungen att lägga till dig som vän för att kunna se din story. Så jag gjorde det (tror jag?) och nu finns du i min snap-lista. Tidigare idag satt min 1,5 åring och grejade med min telefon och jag ser nu när jag går in på snap att det har skickats en snap till dig ? Alltså förlåt, har ingen aning om vad det är, är säkert 1,5 åringen som tagit en selfie eller nått ? gud, ville bara be om ursäkt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Verkligen ingen fara. Kan dock tyvärr inte se bilden eftersom inte jag har dig som vän. Man kan alltså inte skicka något till mig om jag inte har personen som vän 🙂

   Svara

 • Zoe

  |

  Blir helt rörd av dina vänner, håll hårt i dem ❤️

  Svara

 • Wysteriia

  |

  Gud vilka underbara kollegor du har! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Vad fint gjort av dina kollegor! Grattis i efterskott.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv