Follow my blog with Bloglovin

Torsdag

Min dag är lite bakvänd eftersom Moa kan podda först ikväll, så jag startade morgonen med en långpromenad. Så mysigt! Sen fixade jag naglarna, satte mig på ett café och svarade på mejl och nu är jag hemma igen. Nu ska jag äta lunch och titta på Younger. Såg nästan hela första säsongen igår. Älskar den serien. Så lättsam, men ändå bra. Plus att Josh är ganska trevlig att titta på…heh. Finns på tv4play. Efter lunchen ska jag möta upp en tjej som ska köpa en bok av mig. Jag har hela tiden tänkt att jag måste ta tag i att sälja mina skolböcker och det har alltså inte hänt förrän nu, tre år efter att jag tog examen. Bra där.

 

Fick sällskap av detta söta gäng på min promenad. De följde efter mig en bra bit. Haha så gulligt.

 

Jag kan ju inte gå förbi EH utan att köpa en kaffe tydligen? Men bra mut för att ta sig ut och få lite luft. Jag har förresten börjat köra på lite mer fyrkantiga naglar igen. Tror jag gillar spetsiga/mandelformade mer, men kul att variera. Om någon undrade alltså. Antar att ni ligger sömnlösa i undran om formen på mina naglar.

 

64 gillar

Kommentarer (20)

 • Kattis

  |

  Sjukt att det är tre år sen du tog examen?? Känns som att det var typ förra året haha. Jag tar examen nu.. eller gjorde i januari men hade rester som blir klara nu.. hur man nu ska räkna. Sjukt det med faktiskt. Haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!! Har gått så sjukt fort! Grattis till examen btw 😀

   Svara

 • emblas.se

  |

  Nej men nu kommer jag ligga sömnlös och undra hur du kan ha så fina naglar öht… ^^
  Mvh
  Naglarsomgåravjämt

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😉

   Svara

 • Anna

  |

  Tips när det gäller att sälja kurslitteratur, lämna in till campusbokhandeln.se , och så slipper man själv ta tag i att sälja böckerna, supersmidigt tycker jag! Obs inte menat som reklam utan jag tycker själv bara att det är så himlans tråkigt att hålla på och sälja kurslitteratur.

  Svara

  • Egoina

   |

   Funderar på att göra det med resten av böckerna 🙂 Tar ju tid att hitta någon som vill köpa, möta upp osv.

   Svara

 • Robert

  |

  Ah! Nagelformen… Förklarar varför jag låg sömnlös nån timme i natt. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Åååhhh den nagelformen du har nu är så mycket finare ?

  Svara

 • Zilla

  |

  Younger är typ den roligaste serien jag sett. Är helt fast. Brukar inte kolla på serier annars men gaaaah va bra den är ?

  Svara

 • Sofia

  |

  Mandelformat är min favorit men alltid kul att variera 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Det första jag ska göra efter examen är att sälja mina böcker. Kommer bli rik!

  På tal om examen. Firade du när du tog examen? Känns som att ingen gör någon stor grej av det. Om man jämför med studenten liksom. För mig känns examen så mycket större än när jag tog studenten. Kommer vara så stolt för mig själv ?

  Svara

  • Tussilago

   |

   Haha jag trodde samma som du, att ingen firade det något särskilt. Sen när jag kom till ceremonin så var alla superuppklädda och det var riktig feststämning. Jag kände mig underklädd i min sommarklänning från HM ? Jag firade hemma med släkten efter ceremonin 🙂

   Svara

 • Maja

  |

  Får man fråga var du gjort dina naglar? Så fina! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag gör dom på Sakkra hos Maysa 🙂

   Svara

 • Hanna

  |

  Fyrkantiga is the shit! Älskar det. Tyvärr har mina kommit ur form på sistone och börjat gå av och ha sig…

  Svara

 • Mandy

  |

  började också kolla på alla säson ger av younger på tv4play för ca 2 veckor sen ( har halva säsong 4 och hela säsong 5 kvar nu!) love it! perfekt lättsam serie att följa, och som man vill följa vad som händer sen”

  Svara

  • Josse

   |

   Säsong 5?! Finns det en sån??? ??

   Svara

 • Anna

  |

  Alltså de änderna var ju sjukt söta! Vi har en psykotisk and vid mitt jobb… Anders heter han ?. Han jagar folk och biter efter deras ben… Idag sprang han framför en bil för att hindra den att köra …. Ha får sjukt mycket mat (bor i en damm på sjukhusområdet så många går förbi), men är ju en otacksam jävel eftersom han anfaller folk… ?.

  Svara

 • Linnea

  |

  Stort tack för boken! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack själv 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv