Follow my blog with Bloglovin

Min Norge-trip i 14 bilder

Då var jag på väg hem igen. Men låt oss kika på lite vad jag haft för mig sedan i söndags:

 

Har åkt bil massor i vanlig ordning. Varför måste alla bo så långt ifrån varandra? Tur det är fin utsikt i alla fall.

 

Hälsade på min pappa som kommit hem från sjukhuset. Han fick världens största bukett rosor och så firade vi med fisksoppa.

 

En dag var vi på café och jag åt denna instagrammiga. Lika god som fin dessutom.

 

Och på tal om godsaker ser ni två Norge-favvisar här. Helt obegripligt att den chokladyoghurten inte finns i Sverige än förresten.

 

Har hängt med den här gulliga. Jag älskar att han är en liten person nu som man kan prata med. Det roligaste jag vet är att prata och resonera med honom. Han säger hela tiden att saker är ”lurt” (=klokt). Som till exempel att ha mycket sylt på mackan. Ska lätt anamma det uttrycket till allt.

 

På morgonen smyger han in på mitt rum och gömmer sig här. Haha <3

 

Igår var det strålande väder och vi passade på att få lite sol i ansiktet.

 

Vi satt här och kunde på riktigt SE hur snön smälte bort. Våren! Nu kommer du!

 

Jag blev attackerad av en tiger!

 

Och sen lurade Batman mig och stoppade in en orm i munnen på mig (bevis på instastory). Tufft liv!

 

Igår gjorde vi min favoritpizza flammkuchen.

 

Och bjuder på denna bild för att jag ser så himla golli ut. Visst? Så nördig att jag orkar inte.

 

 

Ja, det var min trip i korta drag. Mysig vistelse i vanlig ordning <3

 

81 gillar

Kommentarer (7)

 • Linn

  |

  Alltså, mitt favvoNorgegodis (om det räkans som godis?) är kranskaka! Obs som glutenintolerant, så festligt att få äta det på kalas och liknande. (Mina kusiner bor i Norge så har ätit på dop osv.) M m m !

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Haha, lite scary att få en orm i munnen sådär. Vet inte ens hur man kollar instastory faktiskt. Mvh /Lite efter.

  Svara

 • Nina

  |

  Fina bilder!

  Svara

 • S

  |

  Din pizzabit ser jätteledsen ut 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha ja faktiskt

   Svara

 • Sara

  |

  Haha åh lurt! Så himla bra ord. Jobbade 1 år på förskola i Oslo och det var så himla kul. Framför allt på grund av de underbara barnen då såklart (hehe) men också språket. Använde lurt ofta vill jag lova! haha

  Svara

 • Johannaf

  |

  Men Åh, nu ser jag igen att lille killen åker framlänges. Lät bli att kommentera förra gången men kan bara inte låta bli nu. Det är farligt för en sån liten ♡. Man ska åka bakåtvänt fram till minst 4 år. Helst 5. Menar inte att trampa på några tår men finns ju inget viktigare än att barnen är säkra ♡

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv