Follow my blog with Bloglovin

Twenty minutes difference

Sjukt vad som kan hända på tjugo minuter ibland. Jag tog en paus från allt jobb för att gå och köpa en present. Blev så glad att det fortfarande vad ljust när klockan var över 18.00 att jag tog en bild:

 

Wow. Vem hade kunnat tro detta för en månad sedan.

 

När jag kom ut igen tjugo minuter senare såg det ut såhär. Huuur bråttom har solen egentligen?

DESSUTOM hade jag fått ett munsår som inte var där när jag gick in i affären. Sjukaste! Har tyvärr ingen före- och efterbild på detta, men ni får helt enkelt tro mig.

Nu har jag bytt café och ska jobba klart för idag. Bytte eftersom jag skämdes lite då jag suttit där i 3+ timmar och småskrattat för mig själv hela tiden (svårt att låta bli när jag klipper podden eftersom jag tycker det är så crrrringe att höra mig själv).

 

83 gillar

Kommentarer (6)

 • Nataliew

  |

  Men struntaaaaaaaaaa i vad alla andra tänker och tycker!!! Tänker någon något negativt vill du inte ha med dom att göra ändå. Och tänker någon något positivt är det ju bara bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jadå. Skämtade mest 😉 Är det något jag inte bryr mig om så är det vad random människor tänker om mig. Vad vänner tycker och tänker måste jag dock öva på att bry mig mindre om….heh 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Lät som en ganska scary affär. Munsår och mörker liksom. 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Alltså FÖRLÅT och du behöver inte publicera det här men dom två senaste rubrikerna?? Känns så konstiga sorry men varje relation måste ha öppen kommunikation osv

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha. Varför dåååå? Rubriker är det jobbigaste jag vet. Ska göra en Blondinbella och outsorca det. Vill du bli min rubrikskrivare??? 😀

   Svara

 • Emmy

  |

  Ett tips för munsår! Jag lärde mig det förra veckan när jag fick ett (och jag har haft det måååånga gånger under mina 23 år. Höll på att skriva 20, glömde visst bort 3 år.)

  Ta en liten skål, eller en äggkopp och fyll hälften med vatten, och ös i med salt. Blanda det och ta en örontopps och dränk den i saltblandningen, sen baddar du på såret. Därefter lät jag det torka, och satte på ett munsårsplåster. Det var borta på 3 dagar!! Det har jag aldrig tidigare varit med om, har alltid använt receptfria salvor mot munsår, men såret har hållit i sig mellan 1-2 veckor. Så verkligen tips!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv