Follow my blog with Bloglovin

Frukt och grädde

Åh nej. Jag är sjuk. Jag mår jättekonstigt och har gjort i över ett dygn nu. Det började på bussen igår. Jag satt vit som ett lakan med ihåliga ögon och bara bad om att resan skulle gå snabbare och idag är jag praktiskt taget sängliggande. Jag mår så illa. I vanliga fall spyr man och mår bättre för en stund för att sedan må dåligt igen, men jag mår bara illa hela tiden. Köpte till och med ett gravtest, haha. Men nej.

Antar att jag ätit något dåligt, eller att det är den där lilla personen jag hängt med i Norge som smittat mig med något. Hursom hoppas jag det går över snart. Det känns faktiskt lite bättre nu, så håll tummarna.

 

Har haft svårt att få i mig något det senaste dygnet. Gick precis och handlade det jag kan tänka mig att äta. Det följde tydligen temat frukt och grädde. Och inlagda nektariner? Så random ändå.

Nu ska jag leta upp en bra serie och kurera min stackars mage så att jag är bättre till imorgon. Har ju så mycket jag vill blogga.

 

59 gillar

Kommentarer (11)

 • ab

  |

  Det där med att det kanske var kusinbarnet som smittade dig får mig att tänka på mor-/farföräldrar som blir sjuka när dem passar barnbarnen. Är hemma med halsfluss efter 1,5 veckas utbildning på vårdcentralen. Skulle också behöva handla men orkar inte gå ut i snön.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh jobbigt med halsfluss. Krya på dig!

   Svara

   • ab

    |

    Tack, krya på dig med!

    Svara

 • Robert

  |

  Vi håller (båda) tummarna för en bättring. 🙂

  Svara

 • Vera

  |

  Åh hade exakt så för några veckor sedan!! Mådde bara extremt illa och bara väntade på att kräkas så jag skulle få ur mig det dåliga lixom haha. Kunde knappt äta på flera dagar pga det där jävla illamåendet men sen en dag va det borta. Mkt märkligt. Hoppas du mår bättre snart!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa men exakt så! Usch vad jobbigt. Hoppas jag slipper ha det såhär i flera dagar…haha 🙂

   Svara

 • Stina

  |

  Gott med frukt och grädde:)
  En fråga. Varför köper du inte ekologisk grädde?

  Svara

 • Michaela

  |

  Känner verkligen igen känslan. Kom er för mig oftast i samband med spända och pressade situationer där kroppen varit på högläge och sen behövs lite tid på att må bra. Jag mår även sjukt illa när jag är hungrig eller trött, typ olämpligt eftersom suget på äta och att kunna sova minskar drastiskt.

  Svara

 • Mathilda

  |

  Se Outlander! :*

  Svara

 • Camla

  |

  Men för i helvete; usg har ju samma symptom! Blir galen på detta illamående. Känns som man ska kräkas och så går det över liks fort igen. Knaprar Omeprazol utan större inverkan. Säg till om du kommer på vad som funkar. (Har också köpt en massa gravtest)
  Med vänlig hälsning,
  En som snart tappar flrståendet.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv