Follow my blog with Bloglovin

En lång dag

 

Igår var den längsta dagen i mitt liv tror jag. Klockan 08.00 sövdes pappa och elva timmar senare ringde dem oss för att berätta att operationen var klar.

Man satt som på nålar hela dagen och varje gång telefonen ringde hoppade jag till. Vi ville inte att de skulle ringa för tidigt eftersom det inte hade varit ett bra tecken, men när det drog över tiden de först angivit blev man ju orolig då med. Men allt hade gått bra som tur är och nu håller vi tummarna för att återhämtningen går som den ska.

Jag är på väg hem igen nu. Jag hade gärna stannat, men jag har en del jag behöver ta itu med hemma. Så jag tänker att jag åker hem, gör det jag måste och åker tillbaka till Norge snart igen. Cancer alltså. Vilket skit.

 

191 gillar

Kommentarer (36)

 • Nilla

  |

  Tänker på dig och din familj ❤️?

  Svara

  • Sara

   |

   Cancer… <\3

   Svara

 • Sara

  |

  Skönt att operationen gick bra iaf! Kram på dig!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vilken tur att operationen gick bra. Håller alla tummar för en snabb återhämtning ❤️

  Svara

 • Tilda

  |

  Kram! Håller tummarna för er! ❤

  Svara

 • Tina

  |

  Tänker på er och hoppas allt blir bra ❤ Styrkekramar!

  Svara

 • Bella

  |

  ❤️

  Svara

 • Johanna

  |

  ✊?❤️❤️

  Svara

 • Andrea

  |

  Cancer kan dra åt helvete.
  Ta hand om dig, Regina! ❤️

  Svara

 • Sara

  |

  Cancer… <\3

  Svara

 • emmy

  |

  Usch, vad mycket jobbigt du är med om på sista tiden 🙁 Hoppas allt löser sig till det bästa!

  Svara

 • Shana

  |

  Svara

 • Kattis

  |

  Ja. Vilket jävla skit.

  <3

  Svara

 • Jenny

  |

  Vilken ångestklump jag fick nu för min svärmor ska opereras för cancer snart och vågar inte tänka på det och min sambo pratar inte om det för han vill inte tänka på det. Vi har dock oddsen på vår sida men är ändå så jobbigt. Cancer är helvetet självt.

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas allt går bra för din pappa. <3

  Svara

 • Jonna

  |

  Skönt att din pappas operation gick bra, jag håller tummarna för att återhämtningen också gör det.
  Ta hand om dig. <3

  Svara

 • Alice

  |

  <3 tänker på dig!

  Svara

 • Kubra

  |

  <3

  Svara

 • Marie

  |

  Usch vilket skit alltså :(. Håller tummarna för att allting går bra :). Min pappa har också haft cancer, han hade precis gått i pension ett halvår innan han fick beskedet. Vi fick reda på det samma dag som min brors student att han hade cancer i ena njuren. Som tur var upptäcktes den väldigt tidigt av en slump så han blev bra efter operationen och är fortfarande friskförklarad (det här var 2011). Många kramar <3

  Svara

 • Sophie

  |

  Tänker på er. Ta hand om dig ❤

  Svara

 • Madde

  |

  Svara

 • Jonna

  |

  Styrkekram <3

  Svara

 • Sophie

  |

  Cancer är skit. Håller alla tummar och tår att allt ska gå bra för din pappa <3

  Svara

 • Fanny

  |

  Ta hand om dig ❤️

  Svara

 • Rebecka

  |

  Kram!

  Svara

 • Sofie

  |

  Usch! Min mamma fick nyligen cancer och är mitt uppe i behandlingen. Hon är min bästa vän och ständigt finns oron där. Och vi bor i olika städer precis som ni.
  Och min lillasyster fick diagnosen cystisk fibros 2 veckor efter mammas cancerbesked.
  Ville mest bara säga att jag har en liten aning om vad du pratar om att eländet aldrig tar slut. Det är dock viktigt att leva sitt liv så gott det går, annars går man under. Massa massa styrkekramar till dig ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Kajsa

  |

  Tänker på dig. Tror på er. På din pappa, på dig ❤️ Cancer suger och det är långtifrån enkelt att stå bredvid. Massa styrkekramar till er!

  Svara

 • Nina

  |

  Vad skönt att det gick bra!
  I december opererade min sambo bort en hjärntumör så jag förstår verkligt känslan, de längsta 9 timmarna jag varit med om. Jag gick runt hela dagen och trodde att jag hörde min mobil ringa.

  Svara

  • Egoina

   |

   Usch ja. Hoppas det gick bra med honom <3

   Svara

   • Nina

    |

    Allt har gått bra och nu är han helt återställd 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Skönt att höra!

     Svara

 • S

  |

  Kramar till alla er som skriver att ni har närstående med cancer <3

  Svara

 • Isabel

  |

  Usch, cancer är verkligen..vet inte ens om det finns ord för skiten. Skönt att operationen gick bra. Förstår att du kommer åka tillbaka så snart du kan. Håller alla tummar för att det ska gå bra för din pappa och en stor jäkla kram till dig <3 Läst din blogg så länge och den har varit en bra tröst när livet varit tufft (är alldeles för bekant med cancer) och någonstans vill man gärna ge tillbaka av det du gett genom ditt skrivande. Som sagt, en stor jäkla kram!

  Svara

 • M

  |

  Så många tårar och så mycket ångest cancer har orsakat mig. Och så många andra. Jag tänker på dig! <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv