Follow my blog with Bloglovin

Onsdag med snö, quiz & AW

Igår startade min dag här. På jobbet! Helt plötsligt började det snöa helt galet mycket. Jag vet inte hur övriga Sverige reagerar, men här nere måste vi ju självklart genast föreviga detta spektakulära. ”Det är något vitt som kommer ner från himlen!?!!” ropade jag förvånat. Nä skoja. Men nästan.

 

Sedan rullade arbetsdagen på och när det blev eftermiddag drack vi lite vin och åt ostbågar. Det fanns riktiga vinglas, men jag tyckte det kändes så busigt med en kaffekopp. En vuxnare variant av när jag var liten och brukade dricka Coca cola ur en kaffemugg och låtsas att det var kaffe.

 

Klockan blev 16.00, solen tittade fram igen och vi skulle på AW! Tog en selfie när vi väntade på taxi och hade tydligen en hel halsduk med hår.

 

Var mycket glad och pepp i alla fall! Och som ni ser var det som att allt snöande aldrig ens hade hänt. Skåne i ett nötskal.

 

Vi hamnade här! På Vigårda vid centralen. Jag valde 24-timmars fläskkarrén och sötpotatispommes som jag alltid gör. Varför bryta ett bra koncept.

 

Världens sämsta kvalité på bilden. Men här är vi! Man måste vara töntig på gruppbilder, det är typ en regel.

 

Efter maten skulle vi till Teamtastic! Man delar upp sig i lag och sen ska man lösa uppgifter i olika rum. Typ som Fångarna på fortet. Fast utan insekter, farliga moment och tigrar då. Vissa uppdrag var fysiska, andra handlade om kunskap och några var rakt av strategiska. Så kul! Tanken med aktiviteterna är att det ska vara teambuilding. Men jag vet inte om det var så mycket team över det om jag ska vara ärlig. Det var mest att alla fick sköta sin egen station. Fast så är det ju i arbetslivet också, så det är väl rimligt. Väldigt kul aktivitet i alla fall. Kan rekommendera det till möhippor och liknande!

 

Sist men inte minst gick vi till Pickwick för quizkväll. Vi kunde knappt någon fråga alls, men det var kul ändå. Synd man inte kunde få stilpoäng för sitt lagnamn. Vi var dock lite oense. Jag ville att vi skulle heta ”The Weeners” och Ida röstade på ”Quizimodo”. Men jag lät Ida vinna så att det inte skulle bli som i julas när vi inte kunde komma överens och vårt lag hette Feliz Merry Quizmas Chai Te Ramen Noodle. (Lång historia).

Allt som allt en mycket bra AW! Är dock glad att jag jobbar hemifrån idag och slapp gå upp kvart i 6 ; ))

 

91 gillar

Kommentarer (8)

 • Rebecca

  |

  Åh, så kul med Vigårda! Blir helt starstrucked eftersom vi varit på samma ställe. Dock inte samtidigt. ? Älskar deras mat, och priset är helt okej. *student*

  Kram på dig, älskar din blogg!
  Rebecca

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, det känns som du hade ovanligt mycket hår på bilderna. 😉 Den burgaren… 😛

  Svara

 • Nathalie

  |

  Åh vad roligt!! Vi har Boda Borg här i stan! Har dock inte varit där på evigheter, men det är ju så roligt!!
  KRAM

  Svara

 • Kattis

  |

  Igår kväll kom det massa stora snöflingor och min hund ville stanna och lukta på varenda flinga som landade på marken.. där snackar vi någon som inte verkar ha sett snö innan?! Haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så söt!

   Svara

 • Linnéa

  |

  Åh, vad fuskigt! Jag vill också äta ostkrokar och dricka vin på arbetstid! (Och snö kan ni få av oss för vi har så mycket att vi inte längre vet vars vi ska göra av det, hehe)

  Svara

 • Sara

  |

  Åh, älskar både snö och sötpotatispommes ?? Så härligt inlägg tycker jag!

  Jag skriver mycket om min vardag, delar med mig av goda recept och håller på med en ”viktresa”. Brukade väga 117kg men har gått ner 40kg nu. Ta gärna en titt hos mig ??

  http://saraabrahamsson.se

  Svara

 • Linda

  |

  Maten såg helt galet god ut! Blev väldigt avis =D Ha en fin helg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv