Follow my blog with Bloglovin

Frukost och Instagram-siande

Jag hade en lång men rolig dag igår, mer om den snart! Nu ska jag förbereda mig inför att podda med Moa. Tänkte bland annat prata om Isabella Löwengrips Instagram-siande. Så roligt att hon nämnde mig btw! Kände mig ju knappt stolt när hon gav mig som ett exempel på ett starkt personligt varumärke. Jag tycker det är så intressant när Isabella spår framtiden på sociala medier och när hon analyserar dåtiden. Det är väldigt imponerande vad hon lyckats åstadkomma.

Nu blir det frukost och sedan inspelning. Hörs snart!

 

Ida brukar mobba mig och säga att det är sååå lustigt att andra bloggerskor lägger upp värsta fina frukostar med färgglada bowls och avokadomackor….och jag lägger upp bild på mina knäcke med mjukost. Så här har jag adderat lite influencisk melon också. Goals va.

 

90 gillar

Kommentarer (12)

 • Johanna

  |

  Det är ju bland annat det som jag ÄLSKAR med din blogg, det är inte konstlat! Det är kul ibland som inspo men ibland blir man trött på det.. ?

  Svara

 • SandraS

  |

  Nu fick sig Bella (utav mig) ett klick tack vare dig! 😀

  Svara

 • Mli

  |

  Ang frukosten (och massa dylikt): Det är väl lite därför åtminstone JAG hänger hos dig, att här får man ingen ångest – något som smyger sig på hos många andra bloggare, som ett gift som sakta sprider sig, för att sedan ta över ens huvud och fylla det med negativa tankar om en själv. Sånt är du och din blogg en fristad ifrån, vilket är FAB.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack vad snällt sagt! Är så glad att jag får dig att känna så! <3

   Svara

  • Carro

   |

   Känner precis samma!
   Man ser bloggar och instagramkonton med hembakat bröd, dukningar som färgmatchar både pålägg och grönsaker och allt annat de kan hitta på. Och man själv hinner sleva i sig en skål med yoghurt och vanlig tråkig färdigköpt müsli innan jobbet. Då är det lätt att känna sig lite otillräcklig och så kommer de negativa tankarna.
   Skönt att ha en fristad från det och se att bloggare också är mänskliga och kan prioritera att t.ex. sova lite längre istället för att stressa upp tidigt för att få till ”perfekta” frukostar att visa upp!

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Hedda

  |

  Man brukar komma långt i karriären när man är empatilös och extremt egoistisk. Det är läskigt hur mycket hon ljuger, förskönar sanningen, smutskastar hennes barns pappa offentligt och skriver om sina barn som några slags förbättringsobjekt som det behöver investeras i för att de ska bli så fulländade som möjligt… näej, jag är inte ett dugg imponerad. Då läser jag hellre Egoina 🙂

  Svara

 • Hedda

  |

  Plus att det definitivt inte är hon själv som har skrivit inlägget du nämner, det märks lång väg på sättet det är formulerat 🙁

  Svara

 • Amelie

  |

  Jag har slutat läsa Bellas blogg sedan något år tillbaka. Tycker hon sänder så konstiga dubbeltydiga signaler. Hon vill vara Sveriges Oprah Winfrey men samtidigt är det ”goals” för henne att ha en sminkös hack i häl hela dagarna och hon skryter om att hon arbetar från kl. 7 till 23 trots att hon själv varit utbränd tidigare… Nej hon känns inte genuin längre, utan som om hon vill slå igenom i USA och därför skapar sig någon slags amerikansk personlighet. För att vara ärlig tror jag inte hon skrivit instagraminlägget heller, språket känns inte igen… Men men..

  Angående instagram är jag bara irriterad på deras nya algoritmer. Varför vill de inte längre att folk ska kunna bli stora och tjäna pengar på sina ig-konton?! Det borde ju gynna dem att personer som t.ex. Yoga Girl blir superstjärnor och då liksom gör reklam för instagram?! Kan man inte längre bli stor p.g.a. konstiga algoritmer och shadow banning ja då kommer ju inte folk dras dit längre utan kanske plockar någon ny app upp och tar deras plats?

  Svara

 • Anna

  |

  Fick jag välja mellan din frukost på bilden och bowls som du nämner. Så väljer jag din frukost 10 gånger av 10!! Eller 9/10 gånger kanske. Kan ju vara kul att äta något annat någon gång. Kram kram

  Svara

 • sara

  |

  Tänkte bara lämna feedback på annonserna som poppar upp mitt i texten någon sekund o krysstecknet är så litet att man inte ser de, o ser man de o försöker klicka bort så ändrar annonsen läge lite så man råkar klicka sig in på sidan. Säkert hela poängen med den o jag förstår att den utgör din lön o jag vill gärna supporta dig för jag tycker du är grym, har följt dig sen donken, men dessa annonser gör att jag seriöst skriker rakt ut i frustration ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahhh vad störigt! Ska mejla om det! Tack 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv