Valentines med indiskt & ljusshow

Jag trodde att jag skulle sitta hemma och jobba hela kvällen igår, men tydligen fanns det andra planer för mig:

 

Istället hamnade jag här! Vi skulle äta indiskt på Taj Mahal.

Jag har aldrig varit särskilt förtjust i indisk mat, men F (som bott i Indien i ett halvår) insisterade på att jag skulle ge det en sista chans. ”Jag väljer rätterna och om du inte gillar dem så kan vi konstatera att du helt enkelt inte gillar indisk mat” sa han. Och vet ni! Turns out att jag gillar indisk mat ändå.

 

Efter maten skulle vi på ljusshow i stan. Lite överallt runtom i stan är det nämligen små shower med hjälp av ljus. Så trevligt att något händer i detta elände av mörker och kyla. Drömljus varar fram till 18 februari. Passa på!

 

Till exempel kunde man gå in i ett tält, slå sig ner och bli serverad mat av en liten, liten kock som gick omkring på bordet (och tyvärr råkade tända eld på sig själv till slut).

 

Eller så kunde man öppna dörren och kolla hur de har det i Köpenhamn. Tyvärr var det dock ingen i Köpenhamn som öppnade : ((

 

Man kunde spana på upplysta konstverk.

 

Med jämna mellanrum förvandlades rådhuset till en magisk liten saga.

 

Och man kunde gå igenom den här och känna sig ytterst glamorös.

 

Allt som allt en bra Valentines. Denna kväll var just vad jag behövde. Så skönt att allt var som vanligt en stund.

 

155 gillar

Comments (27)

 • Nilla

  |

  Såg fimer på din insta..och wow! Verkade ju hur coolt som helst 😍

  Reply

 • Emma

  |

  ❤️

  Reply

 • Pia

  |

  Åh, indiskt ÄR gott 😍 Och naanbröd att doppa i såsen… och den vita salladssåsen är hur god som helst! 😍😍

  Reply

 • Johanna

  |

  Tänker så ofta på er faktiskt. Inte av nyfikenhet, jag behöver inga svar och jag kräver inga svar. Men jag läser din blogg varje dag och jag vill från botten av mitt hjärta att ni ska må bra! ❤️ Ha en fin dag!

  Reply

  • Egoina

   |

   Söta du! Så fint att du tänker på mig/oss. Tack <3 🙂 Önskar att jag kunde berätta mer om vad som egentligen händer och har hänt i mitt liv, men kan inte riktigt det när det också rör andra personer, inte just nu åtminstone. Kram!

   Reply

   • Johanna

    |

    Nej men bara för att du valt att ha en blogg betyder inte det att du måste berätta om precis allt som rör ditt privatliv. Speciellt inte när det handlar om andra människor heller. Bloggen är det inget fel på. Kör ditt race! 😊

    Reply

   • Evelina

    |

    Åh känner exakt samma tänker på er ofta, men oavsett vad som händer är det viktigast att DU mår bra ❤❤

    Reply

    • Julia

     |

     +1 till på detta!!! Sålänge du är glad!

     Reply

 • Anna-Maria

  |

  Vilken mysig kväll det ser ut att ha varit! 🙂 Jag tycker ofta det är de spontana och oväntade sakerna som blir bäst. 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Alltså. Jag kollar om skam, för att jag kan.
  Meeen
  Är “Eva” en släkting till dig eller?
  Dör lite varje gång jag ser henne pga jag tycker Hon är så lik dig! 😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack så mycket, är gärna lik Eva 😍

   Reply

 • Bella

  |

  💜

  Reply

 • Mia

  |

  Hej, verkar som ni haft en superkväll. Kul att F hade överraskat dig.

  PS. Ber innerligt om ursäkt för mina tidigare inlägg. Jag gick över gränsen för vad som är ok. Jag känner ju inte dig öht. Ingen rätt säga något alls.

  Reply

  • Egoina

   |

   <3

   Reply

 • alexandra

  |

  Åh vill också gå på ljusshow:) kan du inte berätta lite mer om det? Var hämtar man dem broschyren? Vad var mest värt att besöka? 🙂

  Reply

 • Sigrid

  |

  Detta har inget med inlägget att göra och någon annan har säkert redan påtalat det om det inte bara är mig det är fel på:p. Men alla smilysar i kommentarerna lägger sig över texten🤔 Över sista ordet liksom. Men man kanske bara ska vara glad att det faktiskt går att göra smilysar nu😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja jag vet, så irriterande! De håller på och ska fixa det!

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt och coolt. 😉

  Reply

 • Nathalie

  |

  Det ser helt underbart ut! Själv ÄÄÄÄLSKAR jag indisk mat! MUMS!!
  Kram <3

  Reply

 • anna

  |

  Indiskt är supergott!

  Jag undrar om du kan ha ett skönhetsinlägg igen med vilka ansiktsprodukter du använder? Masker, pejlingar osv.
  Kram!

  Reply

  • Egoina

   |

   Yes det kommer 😍

   Reply

 • J

  |

  Wooow på rådhuset! Känns precis som skönheten och odjuret 😍

  Reply

 • Olivia

  |

  Såg precis att lagerhaus har 50% på glastallrikarna! Maybe it’s meant to be 😉

  Reply

  • Olivia

   |

   Såg nu att jag kommenterade på fel inlägg… Men ja du fattar 😀

   Reply

  • Egoina

   |

   OMG. Tack för tipset 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv