Veckans: Polly Zoo, lyxkebab & mitt meddelande till Erik Hassle

Dags att summera förra veckan i punkter:

 

 

Veckans humör: Ledsen, glad eller tom. Det är spännande att vakna upp varje dag. Det är som ett lotteri. Allt kan hända! Skoja bara. Fast lite så.

 

Veckans besvikelse: Jag trodde att det sista avsnittet av Bron skulle sändas igår och taggade hela helgen inför det. Som jag längtat! Igår satt jag bänkad med popcorn, men upptäckte till min sorg att det var det nästsista avsnittet och inte det sista. Jag borde kanske blivit glad över att jag får ett extra avsnitt, men jag såg ju så mycket fram emot att få svar på allt.

 

Veckans pressutskick: Fick massa nyheter hemskickade av Cloetta. Favoriten var Polly med smak av Zoo. SÅ GODA. Polly har gjort en hel del olika varianter nu, men detta var helt klart en av deras fullträffar.

 

Gjorde mig själv mycket populär och tog med pressutskicket till lördagens mellokväll. Så kul att Samir & Viktor gick vidare btw. Heja heja!

 

Veckans facepalm: I podden pratade ju jag och Moa om den gången för 8 år sedan när Erik Hassle helt random addade mig på Facebook och jag började fantisera ihop att vi hade en framtid tillsammans. Jag sa att jag hade skrivit något till honom, men att jag inte kom ihåg vad och inte kunde hitta det eftersom han tagit bort mig. Jag hittade det nu! Det här skrev jag till honom:

Hur är livet i England? (Wikipediade dig).

Förresten, är Salem en riktig stad? Trodde bara den existerade i “Våra bästa år”.

HAHAHA. Ändå kreativ öppningsreplik får man ju säga. Undrar varför han tog bort mig…

 

Veckans restaurang: Igår åt vi på Zabzi som är en relativt nyöppnad kebaberia som ligger vid Mariatorget i stan. Det är en “a la carte kebaberia” som serverar kebab, fast lyxigare. Jag blev så imponerad! Bra meny, vettiga priser och god mat.

 

Jag valde halloumi med tabbouleh, muhamarra och hummus på gröna ärtor och mynta. Sluta så gott! Enda minuset var att vår mat var kall redan när vi fick den. Men i övrigt var vi mycket nöjda.

 

Veckans fina: När Maria överraskade mig med Ibumetin och choklad på mitt skrivbord för att hon tyckte synd om mig pga mensvärk och annat elände. Tänk vad fint att få ha så gulliga kollegor <3

 

96 gillar

Comments (17)

 • Robert

  |

  Så smarrigt, inte minst lyxig kebab, och snyggt hår också. 😉

  Reply

 • Ellen

  |

  Wow vilket hårsvall du har!! Du måste göra ett hårtips inlägg snart tycker jag och mitt risiga hår 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Tyckte uppläggningen påminde mycket om Taquerian i Lund, men så tänkte jag “där är säkert maten varm när man får den i alla fall”, tji fick jag när jag läste färdigt. Ser dock inga morötter i maten 😉

  Reply

  • Amelie

   |

   Haha åh blööö för Taquerian! Så konstig och otrevlig personal, iskall mat, smutsig lokal, och tjocka degiga “tortillas” haha så himla överskattat bara för de har typ god guacamole…

   Reply

 • B

  |

  💞💞💞 (det är rosa hjärtan, om det nu inte syns hos dig)

  Reply

 • Maria

  |

  JAG har sett sista avsnittet av Bron. Det du!

  Reply

  • Egoina

   |

   Vaaaa huuur?

   Reply

   • Maria

    |

    Mohahahaha!! Du får vänta till på söndag. Oj oj OJ vad det händer grejer i sista avsnittet. 😉

    Reply

 • Bea

  |

  Men salem i våra bästa år är väl i usa?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja. Ville ju bara ha en öppningsreplik 😉

   Reply

   • Bea

    |

    Hahaha! Nu blev det kul! 😀

    Reply

 • Emma

  |

  Men sällan det finns något som heter Kebaberia?! 😱

  Reply

 • Bea

  |

  Vaaarför kommer det smileys mitt för bokstäverna?!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag vet, så störigt! Det är på g att fixas!

   Reply

 • Robert

  |

  Polly Zoo. Inköpta idag. Hade i vanlig ordning ingenting med den här bloggen att göra. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Hoppas du gillar dom 😀

   Reply

   • Robert

    |

    Det gjorde jag. Tryckte ner några i kladdkakan jag gjorde också. 😉

    Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv