När det inte händer så mycket

Idag är en sån dag då jag önskar att jag bara hade ett “vanligt jobb” att gå till. Man går dit, jobbar sina timmar, gör vad man ska och sedan åker man hem. Det är svårt att “skapa innehåll” när det enda jag gjort de senaste två dagarna är att vandra runt i morgonrock här hemma. Så inspirerande blogg! Not. Vet inte vad det är för fel på mig. Jag är trött och har ledvärk. Igår sov jag mer än jag var vaken. Kanske var en mini-influensa?

I alla fall. Idag mår jag bättre. Jag har några jobbgrejer jag måste fixa och sen funderar jag på att åka till Ikea och spana läget inför kommande flytt. Jag skulle lika gärna kunna göra det online. Men online kan man ju inte äta Ikea-mat liksom. Det gäller att vara smart.

 

Min utsikt just nu. SOL!

 

60 gillar

Comments (12)

 • Linnéa

  |

  ÅH, GRÖNT GRÄS!!!!!!!
  Krypa på dig!

  Reply

 • SandraS

  |

  Det är SÅ befriande att komma in hit och läsa att du gjort ingenting, lite kontrast mot Blondinbella som kör en peppande krönika i varje inlägg. Det är härligt med pepp men det får finnas nån måtta 😛

  Reply

  • Egoina

   |

   Men eller hur VAD ÄR GREJEN med henne? Det har ju helt spårat nu. Hon får gärna skicka hit lite energi till mig tack!

   Reply

 • Robert

  |

  Lite vårkänsla ute nu här också, åtminstone i så måtto att det känns ljusare ute. Morgonrocks-dagar? Känner igen. 😉

  Reply

 • Simona

  |

  Man kan gå till IKEA bara för att äta, det är också smart! 😏

  Reply

 • Elin

  |

  Nu blev jag nyfiken…. DNA-test? Hur funkar detta? 😄

  Reply

  • Egoina

   |

   Vet inte riktigt än. Men köpte DNA-test till halva priset på black Friday. Tror man tar salivprov och sen skickas det på analys och sen får man svar på ”var man kommer från”. Tänker att det kan vara spännande. Kanske ska göra ett blogginlägg av det 🙂

   Reply

 • Julie

  |

  Kan du inte berätta varför du ska flytta? Kram

  Reply

 • Emma - tekoppstwist.blogg.se

  |

  Uppskattar din blogg så mycket just för att man kan känna igen sig i den – ibland händer det helt enkelt inte så mycket i livet och det är bara så det är! Föredrar att läsa om sådant snarare än mer “influenciga” (eller vad man nu ska kalla det….) bloggar där mycket känns stageat och “påhittat” (även om jag såklart fattar att vissa människor lever jäkligt fancy liv, hehe) Nä, din blogg är min favvo – oavsett content! <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla <3

   Reply

 • Sandra

  |

  Är sjukt avis på din vardag. Props till dig att du valt att ha det så! Ska jobba mot att ha det så en dag. Ska precis börja heltidsjobb nu och är rädd att jag ska tröttna 🙁

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv