Pingvinlägenheten

Som sagt pratade ju jag och Moa om mäklarstylingar i podden. Hur man tar till desperata medel för att få en bostad uppmärksammad. Ni minns väl paprikahuset?

En läsare tipsade mig om detta objekt som ligger ute nu. Säg hej till pingvinlägenheten:

 

Så söta ändå. Hoppas dom ingår.

 

97 gillar

Comments (33)

 • Johanna

  |

  Du vet väl att det stavas pingvin? 🙂

  Reply

 • Lisa

  |

  JAG MÅSTE BO HÄR!

  Reply

 • Julia

  |

  När jag för några år sedan skulle köpa min första lägenhet klickade jag runt på hemmet. Vid en lägenhet fanns det en liten sovalkov och där reagerade jag till, fick läsa om det en gång till och ja jag läste rätt första gången. De hade skrivit utrymme för sex på bilden. Printscreenade och har nog bilden kvar på någon hårddisk någonstans skulle jag tro. :p

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

 • Nilla

  |

  HAHAHA men lägg aaaav😂😂😂😂😂

  Reply

 • Robert

  |

  Hej! 😉

  Reply

 • Sarah

  |

  Haha pingvinerna är deras trick. De körde samma i en lägenhet i vasastan i höstas

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha där ser man!

   Reply

 • Fanny

  |

  Haha men hur kommer man ens på att “jaaaa vi pimpar lägenheter med en miljon pingviner!” och WHY.

  Reply

 • C

  |

  Haha! Vad jag undrar är om ägaren verkligen har så många pingviner eller om han/hon fått arrangera om dem för varje bild.🤔🤣

  Reply

 • Hv

  |

  Köpta på TGR 👍

  Reply

 • Matilda

  |

  Såg en lägenhet i veckan som var jättestökig 😂 allt för klick, men frågan är om det säljer sen?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha kul! 😂

   Reply

 • Maja

  |

  Men jösses! Jag ser bara pingvinerna 😳

  Reply

 • Bella

  |

  Precis som en kommentar ovan så är detta deras sätt att ”styla”. Jag vet inte om jag tycker det är ett bra eller dåligt säljknep, man får ju upp ögonen i alla fall när man ser pingvininvasionen. Och hellre styla med pingviner än ha den där tavlan från ditt tidigare inlägg i sovrummet. 😄

  Reply

 • Hanna

  |

  Jag tror att det är för att tomma rum ser mindre ut. När vi flyttade in i huset vi bor blev jag chockad när jag såg det tomt, det var ju jättesmå rum! Det intrycket ändrades när vi började ställa in möbler… Man kanske tom kan förmedla intrycket om ännu större rum om man använder olika stora pingviner.

  Reply

 • Anna-Maria

  |

  Ååh! <3 Jag skulle kunna köpa lägenheten bara för att få pingvinerna! Haha! Men det var svårt att faktiskt fokusera på hur lägenheten ser ut på bilderna. 🙈

  Reply

 • Evelina

  |

  Ville bara flika in och säga att du verkar en sån härlig person och stark som vågar säga hur du mår vare sig det går upp eller ner 🙂 En av få bloggar som är så och det uppskattss verkligen ❤

  Reply

  • Egoina

   |

   <3

   Reply

 • Sandra O

  |

  Jag vill inte ha lägenheten men pingvinerna! 😍😍 Vilket bra stylingtrick 😄

  Reply

 • Bella

  |

  Hahaha! Om jag skulle sälja en lägenhet skulle jag inte vilja fåna till det sådär😂😂😂

  Reply

 • Maja

  |

  Haha, om någon mer än mig precis sett serien Atypical på Netflix så måste det där ju vara Sams drömlägenhet!! 😛

  Reply

 • Carro Blomqvist

  |

  Hahaha va gulligt! Skulle jag sälja en bostad skulle jag också vilja pimpa me något eget… typ ananas, jordgubbar… kiwi kanske.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha men så gulligt! 🙂

   Reply

  • Clara

   |

   Pengarna av försäljningen går till Cancerfonden. Så fint <3

   Reply

   • Egoina

    |

    Wow är det sant? Så fint ❤️

    Reply

 • Amelia

  |

  Men såg du någonsin den där knäppa annonsen från en lyxig lägenhet i Malmö i somras? Där mäklaren typ fått hjälp av sina vänner att skapa små scener med undertexter?! Det var helt bisarrt med typ “Älskling skynda på, snart serveras hummersnittarna!”. Galet rolig!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv