Några randoms från telefonen

Vad jag samlat på mig i min kamerarulle på sistone:

 

Jag och Moa köpte nya mikrofoner då våra gamla inte var bra nog, men sen var de nya mikrofonerna sämre (fast på ett annat sätt). Kom då på den briljanta idén att sätta fast den nya mikrofonens puffskydd(?) på den gamla och då blev det perfa. Är så kreativ : )))

 

Lurade F att jag ville köpa detta läckra set till min toalett och han gick på det i fem sekunder. Roligaste fem sekunderna i mitt liv.

 

Lagade denna rätt när jag hade Linas Matkasse och den var så dödens god. Vill steka spetskål, sprinkla på chiliflakes och äta till allt varenda dag från och med nu.

En bild från Hemnet. Ni som lyssnar på podden vet ju att vi pratat om mäklarstylingar. Att man ska städa bort allt överflödigt, hänga en hatt i hallen, vira handduk runt ett bröd och skära 3 skivor osv. MEN DENNA TAVLA FICK SITTA KVAR??!? Köpte inte denna bostad nej. Hoppas ingen gjorde.

 

En bild jag tog när vi var på Ystad Saltsjöbad. Funderar på att ha såhär i min lägenhet. Lyxigt och trevligt. Min frisör har också engångshanddukar (som såklart inte är engångs eftersom man ju tvättar dem) som hon har rullar ihop och har i en korg. Så fint! Nu måste jag bara hitta en rabatt någonstans så att jag inte blir ruinerad när jag ska köpa en miljon små handdukar…hehe.

 

Gick förbi denna nagelslong och kunde inte wrappa mitt huvud runt namnet. Vi hastar? Vi hastar nails? Snabb i all ära, men vet ej om det är världens bästa selling point när det framförs sådär alltså.

 

Var så ledsen här : (( Hade knappt sovit på en evighet och ville ge nobelpris till den som uppfann concealer.

 

Godaste chokladen i världen. Vilket är supermärkligt då den enda skillnaden på detta och vanlig choklad är….luft. När har luft någonsin gjort något godare liksom? Men är man en sucker för konsistenser så är man.

 

88 gillar

Comments (57)

 • Emelie

  |

  Viha Star Nails! Det är en nagelsalong som finns i många delar av Sverige 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Förstod också det efter ett tag, men borde ha ett nytt typsnitt 😂

   Reply

   • Robert

    |

    😂

    Reply

   • Ellie

    |

    Jag trodde också det var vi hastar nails första gången jag fick se det namnet. Så du är inte ensam 😂

    Reply

 • Sara

  |

  Hahah det är väl Viha Star???

  Reply

  • Egoina

   |

   Smart! Såg dem, men tyckte de såg lite stora ut. Men det är de kanske inte 🙂

   Reply

   • Emma

    |

    Jag har en massa “tvättlappar” från Rusta. Säljs i flerpack för typ ingen peng alls. Perfekt till just ansiktet.

    Reply

    • Emma

     |

     Oj, nej, menade Jysk!

     Reply

 • Elin

  |

  Jysk har 10 pack små handdukar för 10 spänn. Åtminstone när jag köpte för två månader sedan. De är dock små som sagt så lämpar sig mest till ansiktet då.

  Omg på hemnetbilden och på hela sättet den är taget. Det är som att tavlan ska vara i fokus och inte bostaden…

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack, ska spana in! Haha eller hur, så sjukt!

   Reply

 • Hanna

  |

  Jysk har minihanddukar (ansiktshanddukar typ) i 3-pack! Är det hand-handdukar du vill ha kan jag inte hjälpa 😀

  Reply

 • Emma

  |

  Åhlens har 4-pack med små handdukar (tror de kallar dem makeup-handdukar) för typ 60 kr, väldigt värt!

  Reply

 • Sara

  |

  IKEA har väl billiga handdukar, annars har Jysk också rätt billiga som inte är så dålig kvalitet. Många fina färger om man inte vill ha vitt eller grått (vilket jag iofs alltid vill) 🙂

  Reply

 • Sandra

  |

  Visste inte att bubbly choklad fanns kvar!! *mindblown och springer till affären*

  Reply

  • Jackie

   |

   Min favoritchoklad också, tror konsistensen är tilltalande… och smaken. 😊

   Reply

 • Ellen

  |

  Haha 🙂 I mina kvarter här i Kapstaden finns en indisk restaurang som heter “Vintage India”, inte heller så smart namn enligt mig..

  Reply

 • Cecilie

  |

  Som norsk måste jag ju fråga, är bubbly lika god som stratos? 😊

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja! Till och med godare om jag ska vara ärlig 🙂

   Reply

   • Cecilie

    |

    Oj! Måste prova genast! 😍

    Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt. På ett par bilder där. 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Ikea har haft små vita för 5 kr st 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Men jag tänker lite, att luft gör ju vissa viner bättre också! Luft är bra till redan bra saker helt enkelt haha!

  Reply

 • Petra

  |

  På Ikeas barnavdelning finns det små handdukar i 10-pack för 29kr. Dock har dom en liten färgad “ögla”‘på sig.. men det syns ju inte när dom är ihoprullade😃

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh men perfekt ju! Får bli dem 😌😍

   Reply

   • Elin

    |

    Skulle också tipsa om dessa! Men du kan ju klippa bort färgöglan:) jag har sånna rullade i en korg, väldigt fint.

    Reply

    • Shark

     |

     Hehe, sist på bollen såg jag nu 🙈 Men blev så exalterad.

     Reply

 • Kajsa

  |

  Vill tipsa om att kolla babyavdelningar på diverse affärer när du ska köpa småhanddukar! Om du ska tex till gekås inför flytt finns det jättebra tiopack där på babyavdelningen för typ inga pengar alls

  Reply

 • Jessica

  |

  Det där med att luft gör det godare. Finns ju typ inget bättre än ost med hål i? Alltså mums!

  Reply

 • Emelie

  |

  Hmm. typ vatten blir rätt bra med luftbubblor i sig också 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är sant iofs 😉

   Reply

 • Anna

  |

  Jag har köpt tvättlappar (alltså tvättlappar för bebisar) i frotté från IKEA, 29 kr för 10 st. Har dem till att torka ansiktet eftersom jag vill ha ren handduk varje gång. De är ganska tunn frotté, men passar perfekt för engångstork! Och perfekt storlek för det du vill ha dem till. Sitter små färgglada hängare på men de kan man klippa bort!

  Reply

 • Elina

  |

  HAHAHAHA bilden på den läckra toadekoren gjorde min dag!

  Reply

 • Emma

  |

  Haha, skrattade högt åt toalettsetet! Det värsta jag sett typ någonsin! 🤣🤣🤣🤣

  Reply

 • anonym

  |

  IKEA hade förut och tror jag nu med vita handdukar för 10 kr och dom
  Håller bra i tvätten.

  Reply

 • Rebecka

  |

  Ikea har tvättlappar,storpack och billigt, perfekt för bebiskräk men går säkert lika bra till händer!

  Reply

 • Pia

  |

  Vi har börjat med “engångs”-handdukar/trasor i köket! Finns billiga o bra på barnavdelningen på Ikea, sök på KRAMA Tvättlapp 👍🏻

  Och vilken tavla att ha på visning! 😱 Eller huvudtaget…….

  Reply

 • Johanna

  |

  När jag var på visning av min lgh så var den inte heller så bra stylad… På byrån i sovrummet stod alla ägarens produkter uppradade, smink, hårgrejer, och till och med glidmedelstuben!

  Reply

 • Erika

  |

  Ikea har väldigt bra pris på sådana små handdukar! Tips! Lycka till med nya boendet!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Fortfarande kul! Bästa är ju att köparen kommer ha dessa bilder i sin objektbeskrivning sen…

   Reply

  • Pia

   |

   Haha, man ser ju bara pingviner tillslut! Kanske det som var meningen iofs, lägenheten såg rätt onajs ut 🙈

   Reply

  • Josefin

   |

   Underbar! Snacka om att göra en tråkig lägenhet mer intressant. Undra om de ingår i köpet 🤔

   Reply

 • Sabina

  |

  ÄNTLIGEN någon annan som också gillar bubbelchoklad. Alla andra tycker den är tråkig. Jag skulle vilja ha en 200 grammare med bubbelchoklad 😀 Det finns ju en stor men den har de ju tryckt in kolasås i 🙁

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaaa vad är grejen med det? Nog första gången kolasås gjort något sämre.

   Reply

 • Nataliew

  |

  Oj vadå hoppas ingen köpte lägenheten.. finns ju vissa (många) som tycker sådana motiv är naturliga och vackra, känns dumt att skämta om nästan när så många skäms över sex och tycker det är pinsamt redan. Hmm

  Reply

  • Malin

   |

   Undrade också samma. Förstår inte vad som är fel i att ha en sån tavla om man tycker det är vackert? Konst är personligt och tycke och smak väldigt olika så alla gillar ju inte samma, men att hoppas att ingen köpte lägenheten tycker jag är lite hårt.

   Reply

 • Emma

  |

  Haha den där tavlan hade min sambo lätt kunnat sätta upp på väggen! Han är världens finaste men har så konstig smak när det gäller inredning och kläder så att jag är påväg att bli tokig stup i kvarten, vid nakna kroppar går min gräns

  Reply

 • N

  |

  Finns superbilliga små handdukar på IKEA. Man köper dem i 3-pack, minns inte priset exakt men BILLIGT! 🙂 Har en kompis som använder dem till ansiktet och liksom tar en ny vajre gång hon tvättar ansiktet, för att alltid använda en helt ren handduk och få bättre hy.

  Reply

 • Em

  |

  Jag använder handdukarna som engångs när jag tvättar ansiktet. Köper mina på Åhléns, tror de heter makeup handdukar där. 5 pack runt 60kr. Finns i olika färger, har 10 stycken rosa och 10 blåa 🙂 Ikea hade vita mindre gästhanddukar för 3kr styck som jag använde förr, men de har slutat sälja dem tror jag :/

  Reply

 • K

  |

  Vilken tavla! Inget jag hade uppskattat i alla fall 😂
  Det är så lyxigt med engångsglas dukar, älskar när restauranger etc har det! Men känns det inte lite omiljövänligt att tvätta en handduk efter bara en användning? Den hinner ju inte bli smutsig på det liksom och så måste man antagligen tvätta oftare. 🤔

  Reply

  • K

   |

   Engångshanddukar* (konstig autocorrect?)

   Reply

  • Egoina

   |

   Funderade på det också, men tror inte det gör så stor skillnad ändå. Handdukarna är ju små och egentligen är det bara att slänga in en hög i en maskin som jag hade kört oavsett. Tror helt ärligt inte att ett gäng mini-handdukar tar mer plats än två vanliga hand-handdukar som jag brukar ha. Är inte helt säker, men oavsett borde skillnaden vara minimal 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv