Vecka 6

Jag har en riktig deadline-vecka. Har deadline på fyra saker på onsdag och vet inte helt hur det ska gå ihop, men det löser jag nog.

Annars tänkte jag ägna veckan åt att försöka strukturera upp vilken inredningsperson jag är. Vilka färger gillar jag? Vilka material tycker jag om? Vilken typ av stil och möbler? Jag kanske rent av gör en moodboard ala Blondinbella 2010. Hatar egentligen sånt, men jag tror bestämt att det är viktigt att visualisera saker.

Men nu ska och luncha med en kompis och sen ska jag gå en promenad i det strålande vintervädret. Solen kikar fram bland snön, fåglarna kvittrar och världen är vit och blå. Känner jag måste passa på. Eh. Det var inte meningen att rimma. Hörs sen!

 

79 gillar

Comments (4)

 • Robert

  |

  Det gör vi! Är ganska dålig på att blint följa massan för övrigt. 😉

  Reply

 • Em

  |

  Åh älskar inredning. Jag förändras rätt ofta i min stil dock, så jag kör på neutralt när det kommer till möbler och väggar sen satsar jag på allt som är enkelt att byta ut, ljusstakar, gardiner, mattor, kuddar, tavlor, filtar osv osv osv. Tycker det är kul att lätt kunna förändra ett helt rum när jag får lust

  Reply

 • Inne hos Ina

  |

  Pinterest är ju guld när man behöver veta vad man är för inredningsperson! (Tips)

  Reply

 • jen

  |

  haha bästa bilden asså 😀

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv