Follow my blog with Bloglovin

3 saker just nu

Hej hallå. Tre saker på Internet som caught my eye idag:

 

Hör och häpna. Det finns en läsk som smakar semla! Företaget Soda Nation har tillsammans med Hornstull tagit fram en läsk som smakar mandlar, kardemumma och vanilj. Läsken är en creamsoda som tydligen ska vara lite tjockare än vanlig läsk. Alltså jag vet inte vad jag känner kring det här? Jag känner typ en blandning av usch och JAG MÅSTE SMAKA samtidigt. Vad tycker ni?

 

Wow. Denna bild på Linda Hallberg gör mig hypnotiserad. Glossy eyes alltså. Vilken grej! Hade lätt rockat det om det inte vore för att det ser extremt obekvämt ut? Känns som att jag inte hade velat göra annat än att torka av mina ögonlock. Tänk så obehagligt. Mvh/ tjejen som knappt klarar av gloss på läpparna.

 

Tasty visar hur man gör Creme Brulee på endast tre ingredienser. Brulee-lover som jag är måste jag testa! Visste ni förresten att man kan bokmärka saker på Instagram och att ens bokmärken sedan finns på ens profil (bredvid bilderna man är taggad i)? Det visste ni säkert redan, men jag lärde mig detta förra veckan. Väldigt smart i alla fall. Det bästa är att det bara är en själv som kan se dem (blev först orolig att alla kunde se mina en miljoner bokmärkta hundklipp….heh).

 

64 gillar

Kommentarer (15)

 • Tina

  |

  Synd bara att bruléen tar tid, hade hellre sett ”brulée” på 3 minuter? än med 3 ingredienser.

  Svara

  • Egoina

   |

   DET hade varit något!!!

   Svara

 • Robert

  |

  Hej hallå! Känns som man hellre äter en vanlig semla i sådana fall. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Haha, kollade din Instagram och såg videon där Idag skulle äta en semla. Såg jättesnällt ut. 😉

   Svara

 • Hej

  |

  Du måste testa Gammeldags Gelehallon från Vasa bryggeri!!!
  Knallrosa läsk som smakar godis!

  Dom har också gammeldags knäck kola. Perfekt att grogga på haha

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Anny

  |

  omg linda hallberg, visste inte att jag kunde blir kär i tjejer but here i am

  Svara

  • Egoina

   |

   Me too ??‍♀️

   Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Ida

  |

  ÅH! Du måste recensera semmelsodan!
  PS. Måste testa Creme Bruleen, lever typ för goda ting med högst 5 ingredienser? (You know me…)
  PS igen. Saknis på kontoris idag <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😉 Ses imorgon! <3

   Svara

 • Elin

  |

  Har inte med inlägget att göra, men jag ville bara tipsa om ”Lerins lärlingar” på svt1. Superfint program! Fördel är att man gillar Lars Lerin om man vill titta på det 😉

  Svara

 • Lo

  |

  Mat och destillat (ligger vid Lundagård i Lund) har en semmeldrink nu! Rekommenderas varmt!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv