Follow my blog with Bloglovin

8 citatbilder från telefonen

Jag tänkte göra ett inlägg med random bilder jag samlat på mig i telefonen, men då det tydligen var så många citat tänkte jag att de kunde få ett eget inlägg först.

De 8 senaste text-bilderna i min telefon:

 

Men eller hur!!! Så många gånger jag har velat tuta, men har låtit bli för att jag inte vill vara otrevlig.

 

?

 

Hur smart!? Att jag inte kommit på detta.

 

??

 

Lättare sagt än gjort, men så vettigt. Att tro på att saker löser sig är 90% av lösningen på allt.

 

Så fint tycker jag. Skicka detta till en vän som mår dåligt och gör hens dag lite bättre ❤️

 

Men eller hur? Det är faktiskt bara själviskt att låta bli!!

 

Angående förra inlägget. Detta summerar ungefär allt jag känner. Tack för bra kommentarer och att ni delar med er av era historier förresten. Det var fin läsning ?

 

85 gillar

Kommentarer (14)

 • Tussilago

  |

  HAHAHA den andra, precis min humor xD

  Den med Have a day har jag sparad i min telefon. Gick in i väggen i september och är fortfarande sjukskriven, så den är bra att titta på ibland 🙂

  Svara

 • Gabriella

  |

  Såg om 10 orsaker att hata dig häromdagen och bestämde mig för att varje dag påminna mig att leva efter det Patrick säger; Don’t let anyone, ever, make you feel like you don’t deserve what you want.
  <3

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, sant om biltutan där. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Det sista citatet kommer från en Kent-låt men det var kanske därifrån du tog det? om inte så lyssna på ”Mannen i den vita hatten-16 år senare”
  <3

  Svara

  • Mli

   |

   +1, bästa! <3

   Svara

   • Rebecca

    |

    Tänkte precis kommentera detta. Tur att det finns fler människor med bra musiksmak <3

    Svara

 • Tessan

  |

  Det här med att ta tjejen till första restauranggissningen hade aldrig funkat på mig. Jag hade inte svarat var jag själv vill äta utan var jag tror att den som ställer frågan vill äta. Visst gör man väl det?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Du har rätt nu när jag tänker efter. Hade gjort exakt som du!

   Svara

 • Hanna

  |

  Jocke Berg ❤️

  Svara

 • Ellen

  |

  Haha, den med ”give me your company” alltså!!! Så kul och söt 🙂

  Svara

 • Kattis

  |

  Imorse skickade jag ”have a day”-bilden till en kompis. Typ en minut senare fick jag svaret ”AMEN ALLTSÅ VA!!!!! JAG GICK PRECIS IN FÖR ATT SKICKA DEN TILL DIG” hahaha ❤ oklart om hon också hittade den här men jag antar det 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

 • Olivia

  |

  Vill bara säga att jag tycker att din blogg har blivit så himla mycket mer intressant sen du valde att satsa helt på den istället för ditt andra jobb. Det märks verkligen att du lägger ner mer tid på varje inlägg nu, så tack för det!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad kul att höra! 🙂 <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv