Follow my blog with Bloglovin

VECKANS

Veckans bästa: Att jag köpte en lägenhet såklart! Känslan när jag stod i lägenheten, öppnade fönstren, blickade ut och bara visste att jag snart skulle köpa den var obeskrivlig.

 

Veckans andedräkt: Fick chips i ett PR-utskick från Estrella. Goda, men alltså fyyy vilken äcklig andedräkt man fick av de där vitlökschipsen. En dag kom jag hem och undrade vad det var som luktade så konstigt. Jag trodde vi glömt en påse sopor någonstans eller något. Men nej. Det var bara F som ätit chips…

 

 

Veckans mysigaste: Allt bebismys. Åh. När en bebis ligger och sover på en är det som att hela världen stannar. Som terapi. Bättre än hundvalpar till och med. Önskar man kunde skaffa en bebis som alltid var en bebis.

 

 

Veckans besvikelse: Eftersom jag tar över lägenheten precis när vi tänkt åka på skidresa så blir det ingen resa för min del. Tråkigt, men det känns okej ändå som ni kanske förstår ; ))

 

Veckans lustigaste: Jag tittade på handbollsmatchen mellan Spanien och Sverige igår och plötsligt slog det mig att på avstånd såg Spanien ut som små dumlekolor som förflyttade sig på tvn. Gjorde en instastory om det och alla höll med.

 

Titta själv!

 

SÅ LIKT.

 

71 gillar

Kommentarer (15)

 • Sofia

  |

  Inväntar spänt en recension på alla chipsen 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, kanske tur att jag inte kollade handbollen och att jag inte köpt vitlökschipsen. Den tredje påsen ser man ju inte där. Vad är det? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Lättare grillchips ?

   Svara

   • Robert

    |

    Ah! 🙂

    Svara

 • Hanna

  |

  Hahaha veckans andedräkt. Urk! Undrar vad min veckans andedräkt är? Kanske skönt att inte veta…

  Svara

 • Emelie

  |

  Jag har för mig att du köpte ett serum från märket exuviance, tänkte bara fråga vad du tycker om det? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Använder det i min rutin just nu faktiskt 🙂 Jag gillar det! Tycker det är ganska drygt också, har fortfarande mycket kvar.

   Svara

 • Linnéa

  |

  Äskar att du har med veckans bästa två gånger! Bättre blir det liksom inte!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ojdå ?

   Svara

 • Nathalie

  |

  Alltså jag måste bara säga detta, din ögon verkligen lyser av lycka när du håller om bebisen, du ser verkligen lycklig ut! Jag bara vet att du skulle bli en sådan fantastisk mamma❤️ Bebisgos är bland det bästa som finns, man blir lycklig ända in i hjärteroten?

  Svara

 • Cassandra

  |

  Åh, jag såg din instastory om Spaniens handbollslag, gud så jag skrattade!! Både jag och min sambo höll med! 😀

  Svara

 • Kajsa

  |

  Uppdatering kring ansiktsmaskerna i kittet jag kommenterade om häromdagen..
  Den gröna (detox med gurka) var väl skön att lägga för den svalkade, men kände absolut INGEN skillnad i huden varken under eller efter användningen. Den blåa med alger var också skön att ha på, den skulle vara återfuktande men ärligt talat tycker jag mer om min sleeping mask i Drops of youth-serien från body shop, den är mycket mer återfuktande! Skulle inte lägga pengar på att köpa varken den blå eller gröna blir slutsatsen. Återkommer när jag testat fler!
  Jag känner att jag VERKLIGEN behöver en grym fuktmask nu (varför vill man alltid ha meeeeer när man väl börjat köpa massa hudvårdsprodukter?!). Har du några tips?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag gillar den röda från paulas choice, eller fuktmasken från origins. Återkom när du provat guldmasken btw, såå nyfiken på den!

   Svara

  • Sara

   |

   Åh, jag älskar Paula’s choice radiance renewal mask! Ser extremt fräsch ut när jag vaknar på morgonen efter användning!

   Svara

 • ab

  |

  Äter du mycket Dumle? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv