18. Riktiga kvinnor

ÄNTLIGEN gjorde jag inträde på bostadsmarknaden! I senaste avsnittet av Veckans Smash berättar jag om hur det gick till när jag bestämde mig, och om den stundande flytten.

Vidare diskuterar vi sminkets varande eller inte varande. Jag älskar smink medan Moa helst hade sluppit. Vad är förresten en ”riktig kvinna”? Vad är en ”stark kvinna”? Och hur får man egentligen en ”strandkropp”? Många begrepp att fundera över.

Sedan pratar Moa en seans hon var på i veckan. Blev det någon kontakt med andra sidan? Tydligen har ett medium siat om mig??

Och vem är den där Lord Sandwich?

 

Det och mycket mer i Veckans Smash! Gilla oss gärna på Facebook!

 

22 gillar

Comments (7)

 • E

  |

  Tog äntligen tag i saken och lyssnade lite på er podd (måste ju höra om lägenhetsköpet) och jag är förvirrad. Jag har alltid tänkt att du uttalar ditt efternamn Katraleen men du säger ju Katraalen 😱 Blev tvungen att ta om de två gånger för att höra hur du egentligen uttala de. Haha… De är inte lätt att vara finlandssvensk och glömma att ni använder annan betoning 😁

  Reply

  • Egoina

   |

   😂😜

   Reply

 • Robert

  |

  Klart vi får lyssna sen! 😉

  Reply

 • Lovisa

  |

  Lyssnat på dom två första avsnitten nu.. och oh maj gaad vad din röst är behaglig

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad snäll du är 🙂

   Reply

 • Alva

  |

  Ibland hamnar jag i ett sånt podd-lyssnar-mode. Som senaste veckan, har typ plöjt igenom de senaste avsnitten när jag är ute på mina rehab-promenader med min ponny <3
  Älskar er podd. Önskar den kom ut typ varje dag eller att avsnitten var typ 3 timmar långa 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhhh tack! Kul att du gillar den ❤️

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv