“Smygbilden”

Ida tog en smygbild på mig idag och skickade till mig.

Men jag tyckte att jag blev lite ful och bad henne därför ta en ny när jag var beredd istället. Sagt och gjort. ”Är den bättre”, undrade hon. “Mja. Det ser inte riktigt ut som att jag jobbar”, tyckte jag. “Ta en ny”.

 

 

– Den då?

– Mja…. Okej. Den får väl funka.

 

Sen bad jag henne sätta en bajsemoji på mitt huvud på den stagade bilden också som hon hade gjort på den förra. Sagt och gjort. Ida gör det jag ber om och skickar sedan bilden till mig.

Först då inser jag. VAD HÅLLER JAG PÅ MED. Vad ska jag ens med denna bild till? Varför detta engagemang i en ”smygbild” med en himla bajshatt när jag låtsas jobba? Vad var poängen? Vad ska jag ens ha den till? Vem är jag?

Är dessutom tydligen helt self conscious idag? Jaja det får man va. GLAD FREDAG!

 

115 gillar

Comments (6)

 • Sofia

  |

  Hahaha så roligt!!

  Reply

 • Robert

  |

  Typ så. Förresten, var det “Idag” eller “Ida” som tog bilden? 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   😂😉

   Reply

   • Robert

    |

    😂

    Reply

 • Amanda

  |

  Haha du är så rolig!!!

  Reply

 • ab

  |

  Haha, kul att Ida tillmötesgår alla dina önskemål.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv