Follow my blog with Bloglovin

Vecka 4

Jag har nyduschat hår, har precis kokat upp vatten till mitt te, öppnar upp datorn och kryssar i “påminn mig imorgon” på den där uppdateringen som alltid kommer upp. Precis som jag gjort varenda dag sedan jag köpte datorn. Jag är ibland rädd att den kommer ge upp och krascha, att kanske den där uppdateringen är nödvändig. Men äh. Jag gör det imorgon.

Min vecka ser likadan ut som alla andra veckor. Jag ska jobba, fixa med mitt liv och försöka ha ett socialt sådant också. Tänkte ge mig på att skriva inlägg om sånt jag tycker är intressant och har velat skriva länge, som exempelvis om menscykeln, pms och kanske till och med flytningar. Ni kanske tycker det är svintråkigt, men då får ni scrolla i så fall. Jag kan inte hålla på och skriva att det är viktigt att vi pratar om kroppen när jag aldrig pratar om kroppen.

Nu ska jag göra det jag alltid fasar för varje måndag: gå igenom min mejl. Topp 5 saker jag helst hade velat att någon annan gjorde åt mig:

1. Svarade på mina mejl.

2. Bestämde vilken lägenhet jag ska köpa.

3. Tvättade och fönade mitt hår.

4. Gick igenom gamla hårddiskar och förde över bilder.

5. Fixade och sålde min bil.

 

70 gillar

Kommentarer (28)

 • Linn

  |

  Hej!
  Mitt tips är att ta tag i bilproblemet direkt! Ta en dag då du ringer runt till olika andrahandsförsäljare av bilar och så lämnar du helt enkelt in den där så får någon annan sälja den åt dig. Eller så tar du hjälp av en kompis, städar bilen och sedan lägger ni ut den på tex blocket. Det kommer att vara en jobbig dag men verkligen värt det för då kommer du inte behöva lägga energi på bilen längre.
  Kram?

  Svara

  • Bella

   |

   Håller med!

   Om det är något fel på din bil/något som behöver lagas så brukar många handlare köpa in bilar ändå. Det är inte helt ovanligt att bilfirmorna har en verkstad i anslutning till ”butiken”.

   Du kanske tjänar mer på att laga/fixa bilen och sedan sälja bilen privat, via exemplevis Blocket, men det krävs mer tid och engagemang från din sida – och vad säger man; ”tid är pengar”? Jag har sålt min förra bil privat via Blocket och det var inget vidare roligt, att passa telefon/mail och ha folk komma och provköra bilen.. Nej, om jag någon gång behöver sälja min nuvarande bil får det bli till någon inom släkt/familj eller till en bekant – orkar inte med böket att sälja bilar via Blocket!

   Svara

 • Kristina

  |

  Tips är att göra uppdateringen. Gör man inte det finns risken att datorn blir långsammare bara ?

  Åh hade varit så kul att vara din assistent! Typ hjälpa dig boka in saker och planera/organisera möten, svara på mail, sköta telefonsamtal och allt sånt ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jaaa 🙂 Jag får se till att utveckla min business ytterligare så att jag har råd med en assistent 😉

   Svara

  • Clara

   |

   Ofta kan det vara säkerhetshål som har blivit fixade också, så det är bäst att göra uppdateringar så fort som möjligt även om datorn “funkar bra” ändå! 🙂

   Svara

 • Bella

  |

  Måste tacka dig för att du skrivit om friggs mango havtorn té ?. Köpte det efter jag läst om det på din blogg and now I’m hooked! Är det enda té jag vill dricka ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Du kan givetvis skriva om det du känner för. Klart vi scrollar om det inte passar eller är tråkigt. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Är det slut mellan dig å F?

  Svara

  • Johanna

   |

   Hon nämnde ju honom senast i förra inlägget:)

   Svara

  • sabina

   |

   Har vi med det att göra? 🙂

   Svara

  • Matilda

   |

   Det är väl ändå hennes ensak? Om du misstänker det så kan du också förstå att det är något hon inte mår bra över (för oavsett anledning är ett break up aldrig roligt), och då låta bli att påminna henne? OM det är slut har hon valt att inte skriva om det, då kan väl ändå bloggen få vara en frizon som vi inte behöver påminna henne om det.

   Det är inte menat på ett drygt sätt, vi läsare bryr oss om Regina och är insatta i hennes liv, men man får inte glömma att hon väljer vad hon delar med sig av, och det får vi respektera.

   Svara

 • emmy

  |

  Kommer veckonumren från Sandra Beijers sida? Är det inspirationen..? Tycker du verkar “härma” henne ganska ofta (inget negativt i sig, för hon är bra, men blir lite konstigt ibland…)

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, bland annat. Det är ett ganska vanligt typ av inlägg på bloggar (vissa kallar det för “veckans planer” t.ex.). Skrev om det här: https://egoinas.se/2018/01/08/aterkommande-innehall-bloggen-omrostning/

   Tycker du? Hon är grym, så jag tar självklart mycket inspiration därifrån, men också från andra bloggar. Länkar dock alltid, eller skriver var inspirationen kommer från om det är ett upplägg, lista eller liknande jag “härmar” rakt av. Annars tycker jag att jag gör det här på mitt sätt 🙂 När har det blivit konstigt?

   Svara

  • Malin

   |

   Haha, jag trodde faktiskt att jag var inne på Sandras blogg tills jag kom till lägenhetsinköpet. Tycker dock inte det är konstigt alls att göra likadant, klart man ska haka på ett vinnande koncept!

   Svara

   • Egoina

    |

    Ahh men så ska det ju inte vara! Då får jag fila lite 🙂

    Svara

 • Jessica

  |

  Önskar också att jag hade någon som tvättade och fönade mitt hår! Livet med långt hår är jobbigare än man tror! Mvh självvalt i-landsproblem haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa stackars oss med våra i-landsproblem!!! Haha 🙂

   Svara

 • Miranda Kedbäck

  |

  Huuuuur kan någon annan syssla i livet vara jobbigare än att tvätta, föna och fixa håret??? När jag inte behöver träffa någon går jag med håret i en boll (med scrunchie <3) och ignorerar totalt det faktum att jag borde ha tvättat håret för fyra dagar sedan. Stackars min sambo. Men det är ju för fan ett flertimmarsprojekt och dvs inget man kan komma på kl 22 en vardagskväll. Och detta är tydligen ett ämne som engagerar mig så till den milda grad att jag skriver en låång text om det. Ber om ursäkt för min bortskämdhet och brist på perspektiv på förhand.

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • @inredningsdesign / Instagram

  |

  Jag ignorerade också mina uppdateringar på min nya dator i ca 3 månader. I helgen slog jag till och klickade ”uppdatera”… Skjut mig! Datorn uppdaterade och startade om sig hela kvällen, och varje gång jag startar datorn nu så varnar den för ofullständiga uppdateringar. Alltså jag är ganska trög vad gäller hårdvaror och mög så får nog hitta någon smartare än mig att rätta till möget. ??

  Svara

 • Mia

  |

  Hur kommer det sig att du skriver att du ska köpa lägenhet hela tiden, hur kommer det sig att F inte är involverad och att du skriver ”vi” istället… det börjar verka som något hänt mellan er.. att det är slut men att ni ör goda vänner och du bor hos honom tills du köpt lägenhet

  Svara

 • H

  |

  Föna håret alltså. Djävulens påfund. Det enda som är värre än att föna håret är ju looken håret får när man inte har gjort det. Som sagt, ett djävulens påfund.

  Svara

 • Martina

  |

  Hej! Vi sålde vår bil via
  https://www.vikoperdinbil.se. Supersnabbt och lätt, gratis värdering och inga krav. Är alldeles för lat och okunnig för att sälja själv ?.

  Svara

 • Nathalie

  |

  Varför ska du inte ha kvar din bil? Är det pga när du krockade? Tråkigt isf, hoppas du kom över det och ändå kan köra bil igen 🙂

  Svara

 • I

  |

  Är det inte ett ganska vanligt format att skriva om veckan med veckans nummer som rubrik? Kanske har varit i skolans värld för länge (med veckoplaneringar, veckobrev och veckosammanfattkingar)? 🙂

  Eller har jag missat någon detalj som gör det likt just Sandra Beijers inlägg, istället för ett mer generellt “det-här-är-min-vecka-4”-inlägg?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det tycker jag också 🙂 Känns naturligt liksom.

   Svara

 • Sophie

  |

  Alltså, angående att tvätta och föna håret. Jag har kort, tunt hår men det är fan som att möta Satan själv varje gång. Kan ha att göra med min depression förvisso, orkar inte ta tag i nånting. Men har alltid avskytt att tvätta håret, haha. Fattar inte att det kan vara ett sånt jäkla projekt??? Avundas killar som bara kan duscha på max 10 min och sen bara gå och göra det de vill…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv