Follow my blog with Bloglovin

Som terapi

Tack för all input allihop! Jag känner mig ganska säker på ett beslut nu. Ska bara sova på saken.

Och på tal om att sova så ska det bli så skönt nu. Det var inte min dag på många sätt. Jag känner press från absolut alla håll och jag vet knappt var jag ska ta vägen. Men imorgon är en ny dag : ))

 

Min kväll såg ut såhär. Jag köpte med mig BK och klippte podd. Jag brukar tycka det är drygt att redigera, men just idag var det skönt. Som terapi. Bara få slippa tänka en stund.

När jag var liten älskade jag att diska just av den anledningen. Kommer ihåg att min farmor brukade låta mig diska och så tog jag sjuka mängder Zalo (som Yes) och stod länge, länge och nynnade i min egen värld. Hon tittade till mig ibland och var road (och halvt orolig) över att jag tydligen tyckte det var så kul att diska? Tur jag blev vuxen och förstod att det är tråkigt.

 

109 gillar

Kommentarer (15)

 • Anna

  |

  Blir alltid så hungrig när jag kommer in på din blogg. Är det inte pommes eller burgare så är det tååååååta!!!!!!! Du är en redig influenser som äter redig mat??

  Svara

 • Johanna

  |

  Det har ju tydligen gjorts en studie på diskning och det har visat sig hjälpa mot stress! Diskar alltid när jag är stressad haha

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Mikaela

  |

  Tycker fortfarande just diskning kan vara avkopplande och så ser man hur det blir ordning 🙂 Dammsugning och annan städning däremot (förutom att ställa saker på rätt plats) är sjukt tråkigt! 😛

  Svara

 • Pauline

  |

  Hoppas det lättar sig för dig snart, ta hand om ditt mående! <3

  Svara

 • Mli

  |

  Har en kompis som flyttade till ett hus med utsikt över havet från där man stod när man diskade… Dröm!

  Svara

 • @inredningsdesign

  |

  Every breath is a second chance! En kompis har det tatuerat på armen, sant och snyggt. Bara att anamma efter ett skitdygn… ??

  Svara

 • Linda

  |

  De går ut med varningar på radion och allt om att alla i Landskrona bör stanna inne och stänga både fönster och ventilation då det brinner på ett batterilager. Tänkte på din mami!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ❤️

   Svara

 • Martina

  |

  Skönt att du har bestämt dig. Här kommer ett bestämma-sig-tips annars! Ofta har man ju svaret nånstans i magen, gäller bara att lura fram det. Då kan man lura sig själv så här: Skriv alternativen på varsin lapp och vik ihop. Blanda lapparna och dra en. Öppna lappen lååååångsamt, samtidigt som du känner efter vad du hoppas att det ska stå på lappen. Det funkar faktiskt! Sen kan man skita i vilken lapp det var man drog. 🙂

  Svara

  • Lisa

   |

   Ja precis så är det! Läste det nånstans „ when you need to make a hard decision, flip a coin. Not to decide for you, but because you will realise what you want while it‘s in the air“. Tycker det är skitbra!

   Svara

 • M

  |

  Älskade också att diska när jag var liten! Minns så tydligt en dag i skolan när jag gick i trean och alla som ville fick baka pepparkakor. Jag ville inte göra det eftersom jag inte tycker om pepparkakor (inte ens efter alla dessa år). När allt var bakat och klart så kom en av lärarna in och frågade om det var någon som kunde tänka sig att ställa upp och diska all disk. Gissa vem som var den enda som räckte upp handen?! 😀

  Svara

 • Victoria

  |

  Jag kan så relatera till det om disken. Som liten älskade jag att diska och lekte ofta att jag hade ett eget tv program om hur man diskar rätt och får ett perfekt resultat (går endast att leka då man diskar). Tyckte i och för sig att tvshop var ett av de bästa programmen med 😉 Kanske valt fel karriär känner jag nu. Jag hade så många bra disk tips!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha JAG MED!!!

   Svara

 • Em

  |

  Diska har blivit min tid att lyssna på poddar när jag är hemma ? Annars blir det inte av att jag lyssnar mär jag är hemma

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv