VECKANS

Mina VECKANS-inlägg fick äran att överleva ännu ett år! Hurra! Så vi kör på. Högt och lågt förra veckan:

 

Veckans sämsta: Att jag var sjuk (och ÄR sjuk för den delen). Jag tycker det är mysigt att vara sjuk i två dagar, men sedan får jag panik över allt jag inte kan göra (som jag säkerligen inte hade gjort ändå iofs) och tycker att jag är en dålig människa som inte varje dag är tacksam över att jag kan andas genom näsan och känna smaker.

 

Veckans finaste:

 

Min faster hittade en lapp hemma hos min farmor och smsade denna bild <3 <3

 

Lev hvert minutt, 

hver time du er til

Ha gleden i ditt hjerte,

la det vises i ditt smil

Mye blir borte og endres med tiden

Livet er nå, ikke siden

 

Veckans roligaste: Sofie skickade detta klipp som är så spot on. Vad är grejen med icke-iphoneägares ständiga behov att behöva berätta att deras telefon är bättre än min telefon och att de minsann inte blivit hjärntvättade, betalt överpris och BLABLABLA. Vaaad är grejen? Till och med folk jag inte ens känner kan helt plötsligt börja hålla på såhär. Jag bryr mig inte och jag säger inte emot. Ändå har de en liten rant. Märkliga människor.

 

 

Veckans konstigaste: Jag skrev “bästa julklappen jag fått i år” om mitt salt och ingen rättade mig. Ingen. Det är faktiskt helt obegripligt. Ni brukar vilja sätta dit mig för minsta lilla grej (skriver det med kärlek), men så var det ingen som reagerade på att jag skrev bästa julklappen jag fått IIIII ÅÅÅÅR. Det är ju typ världens vanligaste skämt och jag lyckades lura mig själv. Jag kunde ju visserligen ha fått julklappen i efterskott, men så långt brukar ni ju aldrig tänka (också skrivit med kärlek) (sorri).

 

Veckans gjorde-bort-mig: Skulle ringa en mäklare och ni vet när man ska ringa någon (och speciellt när det kommer vara den första personen man pratar med den dagen) så övar man rösten lite innan. Jag slog numret, test-sade hej typ som man gör i en mikrofon ni vet hallå-hallå med en tillgjord röst. Men så SVARADE HAN HEJ! Så sjukt. Det hann inte ens gå fram signaler. Vem svarar så fort?

 

 

100 gillar

Comments (22)

 • Robert

  |

  Haha, känsligt ämne det där med telefonerna. Brukar gå hett till bland kommentarerna på Youtube-videos om smartphones. Man vill ju helst att ens Galaxy S8 skall vara bättre än iPhone X men det är ju bara en fukking telefon det handlar om. Intressant fenomen faktiskt. 😉 Dock riktigt dåligt av oss med julklappen. Vi får skärpa oss. 😉

  Reply

 • Mathilda

  |

  Hahaha! Jag avskyr såna androidanvändare. Usch!!!!! Som om jag bryr mig liksom.

  Reply

 • Elin

  |

  Tro mig, den sortens människa finns i båda läger. När jag bytte telefon från iphone till samsung har aldrig blivit så ifrågasatt. Alla: “VARFÖR?”, enda anledningen var att jag ville ha en bra mobil för en inte allt för stor summa. Men jag håller med en del människor är allt märkliga. Hahaha

  Reply

  • L

   |

   Gud ja, de enda som frågat vad jag har för mobil och sen börjat diskutera med mig var Iphone-användare.

   Jag gillar att ha fler alternativ än en hemmaknapp, men nej då är jag dum i huvudet.

   Reply

 • Sandraloouh

  |

  Helt seriöst, jag tänkte på det där “i år” men eftersom första raderna löd just: “Den bästa julklappen jag fick i år är salt. Eller ehh klart det var den bästa, för det är nämligen den enda jag fått hittills. Haha. ” så trodde jag att du redan där var sådär filurig med att du fått EN julklapp 2018. 😛

  Reply

 • Johannaf

  |

  Oj är jag supertrög vad gäller saltet? Varför skulle vi rättat dig? Jag kanske inte förstår alls.. Du skriver att det är den bästa men också den enda i år.. 2018? Antog att du fått i efterskott eftersom du inte fått något mer i år (2018?).. tyckte du var rolig son skojade om att det var den bästa.. eftersom du givetvis inte fått så många fler i år, 2018 ;-). Men du har alltså fått det 2017?!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja precis. Men förstår absolut att ni tolkade det så! 😂

   Reply

 • Åsa

  |

  Men Iphone-människor håller ju alltid på och orerar i all oändlighet om hur förträffliga telefonerna är och Appleprodukter överhuvudtaget. Tar för givet att alla vill ha en Iphone och strävar efter det liksom. Suck! Som tidigare sagts, det är bara en jäkla telefon..

  Reply

 • Anna

  |

  Själv så upplever jag att det är IPhone-användarna som beter sig helt knäppt. När jag skulle köpa min första smartphone ville jag inte ha en IPhone, men säljaren vägrade att acceptera det så jag gick därifrån… ¯\_(ツ)_/¯

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

 • Lajna

  |

  Haha meeeen saltet. Du skrev ju typ ”Bästa julklappen jag fått iår!! Eller ja, den enda faktiskt!” (Man får inte använda citationstecken om det inte är citat som stämmer på ordet va? Sooorry)
  Men när du skrev att det var den enda så tänkte jag verkligen att du fått den i år, efter årsskiftet liksom 🤔

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jahaaa. Förstår att det tolkades så 😂

   Reply

 • Kattis

  |

  Jag som tycker att många iphonemänniskor är pricks 🙈 kanske beror på att jag inte utsätts för androidpricksen för att jag har en själv? Vet inte hur många gånger jag blivit ifrågasatt för att jag har en android. Värsta, eller drygaste typ, var när en i klassen (på en universitetsutbildning, så vuxna människor liksom) så “asså.. varför väljer man samsung? Är det för att man är för snål för att köpa en
  iphone?” Eeeeeh naaaeee? Jag vill inte ha iPhone för att jag blir tokig när jag får låna en och ska göra något (men jag antar att jag hade vant mig om jag höll på med den längre) medan samsung känns hemma. Haha!

  Reply

 • Robert

  |

  En del är ju beredda att mörda varann för att man håller på olika fotbollslag. Jag gissar att det är samma psykologiska fenomen inblandat när det gäller telefonerna. Nåt med sociala grupper eller nåt.

  Reply

 • Linn

  |

  Jag är fast i Apple träsket pga Appletv, MacBook, iPhone och iPad. Det är smidigt med AirPlay och iCloud. Men en i min klass sa att hon gillar samsung pga att det finns en bakåtknapp, jag kände; What? Det är ju bara att swipea på iPhone för att gå bakåt, smidigt.

  Reply

 • Matilda

  |

  Haha jag upplever att iphone-klanen är den värsta. Jag hade en iphone men var inte nöjd, tyckte den var seg och att man inte kunde anpassa den så som jag ville, så när det var dags att byta gick jag över till samsung (tom 500 kr dyrare än iphone) och folk tyckte jag i princip var dum i huvudet som skulle byta bort den bästa telefonen som gud gett åt människan typ 😂 idag har jag fortsatt med samsung och är välsigt nöjd med deras Galaxy S serie, och anledningen till att jag inte byter är för att nu är jag så van, plus att den har samma uttag som kamera, gopro och ritplatta så det är enklast så. Men kan få kommentarer som “varför har du inte en iphone? Varför betala samma pris för en samsung?”. Det har blivit någon rivalitet mellan dem, precis som nikon och canon

  Reply

 • Filippa

  |

  Endast en mäklare som skulle svara så snabbt?! Haha, även om jag har telefonen i handen när någon ringer så väntar jag någon signal🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   Eller hur!! Man väntar ju några sekunder i alla fall 😂

   Reply

 • Tussilago

  |

  Som ovanstående säger har jag bara märkt detta fenomen hos iPhone-användare 😂 Har Samsung privat och iPhone som jobbtelefon. Trivs bäst med Samsung, det finns vissa saker i iPhonen som inte alls är logiska när man haft Samsung. Skulle t.ex ta bort telefonnummer till kunder som inte längre var aktuella, då kunde jag inte bara kryssa i alla och ta bort på en gång, fick gå in på en i taget. Sen är jobbmailen också jättejobbig, alla dagens inkommande lägger sig i samma, så det ser ut som att jag svarar på alla mail fast jag bara svarar en. Blev paranoid där ett tag 😨
  Oops, nu blev det lite samsungpredikan 🤣

  Reply

 • Citrin

  |

  Hehe jag som använder android upplever nog snarare Apple-användare som drygar sig, säger att enbart Apple håller så hööööög kvalitet och bla bla… Men jag känner mig rätt neutral i “telefonkriget”? 😉 Jag har android för att de är mer kompatibla med min andra teknikgrejer och jag har köpt en del appar som jag skulle behöva köpa på nytt om jag nu bytte till Apple. Inte så mycket mer dramatiskt än så. 🙂

  Reply

 • Nina

  |

  Sen finns det människor som måste påpeka om man har en “dålig” telefon, alltså billig. Förlåt mig då om jag inte är beredd att lägga typ 10000 på en telefon 😛

  Reply

 • Louise

  |

  Hahaha jaaa så sant om android-användarna!!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv