Vecka 2

Hej på er. Jag är fortfarande sjuk. Sjukare till och med. Jag trodde jag var på väg att bli bättre i torsdags, men tydligen var det tvärtom. Nu har jag dessutom tappat all doft- och smaksinne vilket betyder att jag inte ens kan trösta mig med den mysiga aspekten av att vara sjuk = äta något gott i soffan. Mat är endast konsistenser för mig just nu.

Åh så drygt detta är alltså. Jag vill inte vara sjuk längre. Jag tänker på allt jag vill göra när jag är frisk. Allt jag kommer orka. Allt jag vill äta. Men fram till dess blir det Stranger things säsong 2, Modern family och täcke i soffan.

Jag hoppas att 2018 ser till att röja undan framtida förkylningar från hela året genom att ge mig en riktig dunderförkylning nu. För det här var ju ingen bra start. Men jag litar på att det är planen.

 

56 gillar

Comments (9)

 • Elin

  |

  Att tappa lukt och smak är såå irriterande och framför allt tråkigt. Krya på dig!

  Reply

 • Robert

  |

  Hej! Hoppas du kryar på dig. Frustrerande när man inte känner smaker också. 😛

  Reply

 • Fanny

  |

  Jag ligger inne på 8:onde dagen:( har äntligen börjat få tillbaka smaksinnet

  Reply

  • Egoina

   |

   Fy så jobbigt. Krya på dig!!

   Reply

 • Jenny

  |

  Krya på dig!

  Jag och min sambo har kommit fram till att vi skulle vilja resa till Italien i sommar och eftersom jag minns er resa till Gardasjön i somras så bläddrade vi tillbaka i arkivet för att se hur ni reste. Kan inte du berätta lite mer om er resa, hur ni tog er mellan städerna, vad är era tips osv? Vi tänker att det kommer bli ungefär samma stop som er 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh vad roligt! Vi flög till Milano, åkte tåg till Peschiera och sedan båt till alla andra städer runt Gardasjön (förutom en dagsutflykt). Om ni ska ta er mellan städerna runt Gardasjön är mitt tips att åka båt, man ser så mycket mer. De går ofta och det är enkelt att köpa biljett. Kolla upp tidtabellerna innan bara 🙂 Här har jag svarat på en liknande fråga: https://egoinas.se/2017/10/04/svar-pa-nagra-av-era-senaste-kommentarer-62/

   Reply

 • @inredningsdesign

  |

  Åh, det är extra illa i år med virus/bakterier. Ligger hemma för 12:e dagen och blir hemma hela veckan. Helt galet… Krya på dig!!!

  Reply

 • Sarah

  |

  Om du inte har sett “black mirrors” på Netflix så gör det! Tiiiiiiips! Tror du skulle gilla dom avsnitten 🙂

  Reply

 • Ronja

  |

  Rekommenderar serien Mindhunter om du inte sett den 😊 Finns på Netflix!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv