Återkommande innehåll i bloggen – omröstning

Nu när det är ett nytt år har jag tänkt på det här med återkommande innehåll i bloggen. Ingenting kommer förändras och jag tänkte fortsätta som vanligt med olika inslag som jag brukar ha som exempelvis konversationer, frågor & svar, min dag i bilder, punkter & listor, randoms från telefonen, recept och så vidare.

Men jag har funderat en del på vad mer jag skulle kunna ha som återkommande innehåll. Jag har också funderat på veckoliga eller månatliga (så konstigt ord?) (visste inte att det hette så) inlägg, alltså inlägg som kommer upp varje vecka/månad och vill ha era synpunkter. Här kommer mina tankar och förslag:

 

VECKANS

2017 körde jag “VECKANS” där jag sammanfattade veckan som gått i punkter som exempelvis här. Tycker ni att jag ska fortsätta med det?

 

Måndagsinlägg

Jag körde ju “veckans planer” varje måndag under en period, men då mina planer såg likadana ut nästan varje vecka gav jag upp det ganska fort då det inte var så intressant. Ska jag fortsätta med liknande inlägg men kanske prata mer generellt om veckan som kommer och nuvarande status (som förra inlägget)? Jag vet att många bloggare gör såhär, t.ex. Sandra Beijer.

 

Summera i slutet av månaden

Är det intressant om jag vid varje månadsslut summerar t.ex. de godaste maträtterna jag ätit, bästa serierna jag kollat på eller liknande? Eller helt enkelt bara “highlights från januari” exempelvis?

 

Skönhetsinlägg

Ni vet ju att jag älskar smink och hudvårdsprodukter. Vad sägs om mer sånt i bloggen? Kanske regelbundna inlägg med bästa (eller sämsta för den delen) produkterna jag testat. Eller typ “Besatt av i januari” = mina favoritprodukter för månaden.

 

Om ni har andra idéer och tankar får ni gärna med er! Vad hade ni velat se här? Har ni förslag på återkommande innehåll?

 

Och för enkelhetens skull gör jag två omröstningar för att få en översikt på vad ni tycker om de veckoliga inläggen. Ja eller nej helt enkelt. Komigen och rösta:

 

Ska jag fortsätta med VECKANS där jag summerar veckan som gått i punkter?

 
pollcode.com free polls

 

Ska jag skriva ett inlägg om veckan som kommer och en “lägesuppdatering” varje måndag?

 
pollcode.com free polls

 

Tack för hjälpen! : ))

 

24 gillar

Comments (38)

 • Kristin

  |

  Kan du inte köra veckans/månadens återblick istället? Rota upp nåt kul från BK-tiden typ. Så som du gjorde för nåt inlägg sedan 😊

  Reply

  • Egoina

   |

   Bra idé! 🙂

   Reply

 • Della

  |

  Tycker det är kul med “veckans” i efterhand! Och ja till allt med smink och kläder du testar och gillar/inte gillar…. gillar dina mattips också 🙂 och dina roliga konversationer får du aldrig sluta med om jag får bestämma heheeh 😄❤

  Reply

 • Elin

  |

  Skönhetsinlägg och summering för varje månad lät riktigt bra!

  Reply

 • Emelie

  |

  Jaa mer skönhet!älskar alla nya idéer 😀

  Reply

 • Emma

  |

  Ja på måndagsinlägg men just i formen av lite “småprat” generellt över veckan som kommer. Alltså status, kanske vad du ser fram emot, vad som ska bli jobbigt och så. Tycker det är snark-tråkigt med “veckans planer” i form av “Måndag: möte, kontorsjobb Tisdag: fixa håret, göra naglar, möte” osv osv

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, men precis. Tänkte så också, det får vara mer småpratigt i så fall 🙂

   Reply

 • Emma

  |

  Ha gärna ett inlägg varje vecka som har med mat att göra förresten, älskar dina matinlägg!!

  Reply

 • Kajsa

  |

  Neeej till skönhetsinlägg! Sånt är det tråkigaste jag vet. 🙂 Jag tror dock att många kanske inte håller med hehe… Men jag lägger min röst på allt annat än skönhet. 🙂 Kram!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha okej. I värsta fall får du scrolla 😉

   Reply

  • Sophie

   |

   Håller med faktiskt. Älskar att du inte skriver så mycket om sånt för det är typ det alla andra bloggare skriver om hela tiden och ibland orkar jag inte bli påmind om alla krämer och grejer jag borde använda. Men förstår också att andra vill läsa det och att det kan vara intressant att skriva om själv 🙂

   Reply

   • Emma

    |

    Ville bara säga att det finns inget “borde”. Använd det du tycker om och så ofta du vill, ibland är less is more. Själv använder jag bara en rengöring och en ansiktskräm, om ens det och det funkar super för mig. Ha i åtanke att många bloggare jobbar med reklam, alltså att de tjänar pengar från företagen som vill sälja så mycket som möjligt genom att skapa behov hos oss som inte alltid egentligen behövs. Så kör på de produkter du känner för 🙂

    Reply

    • Emma

     |

     Och jag önskar mer smink och hudvård, har följt flera rekommendationer från dig och blivit nöjd varje gång! Förstår att alla inte kan bli nöjda på samma gång men hoppas att du hittar en balans 😊

     Reply

  • Paula

   |

   Måste hålla med här, haha, skönhetsinlägg är bland det tråkigaste som finns. Lägger också min röst på vad som helst förutom det. Men klart man kan scrolla, och vi som känner så är säkert i minoritet 😉

   Reply

 • Robert

  |

  Mycket smink hoppas jag på. 😉 Återblickarna från förr kan nog vara roliga. Kollade i arkivet och det var rätt roliga grejer även om det inte riktigt gick tillbaks till 2007. Minns annars nåt inlägg om bullar från 2007 jag sett nångång, haha. Inte säker. 😉

  Reply

 • Sophie

  |

  JAAA på allt! Speciellt mer skönhetsinlägg. 😀

  Reply

 • elin

  |

  Jag gillar då du skriver om mat! Skulle gärna se typ “favoriträtt från veckan som gått”, men det kanske bara är jag som är intresserad av sånt, haha! Skönhetsinlägg är också välkommet för min del!

  Reply

 • Jennie

  |

  Åhh jag trodde du skulle börja med “veckans omröstning”, haha det hade varit kul! Typ om du har ett dilemma eller bara behöver vår åsikt. Vi finns här för dig, haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja, kanske det. Har hur många frågor som helst 😂

   Reply

 • Simona

  |

  Jag gillade för ett tag sen när du la upp roliga kommentarer från oss läsare, men kanske inte så ofta – utan någon gång ibland relaterat till nåt du ändå tänkte skriva om. Gillar även tanken om månatliga (haha) highlights!

  Reply

  • Egoina

   |

   Just det, det var kul. Det kan jag göra om! 🙂

   Reply

  • Robert

   |

   Håller med om kommentarerna.

   Reply

 • Elin

  |

  Meeeer skönhetsinlägg!!
  Jag kan även tänka mig mer recept i bloggen 🙂

  Reply

 • Mli

  |

  Älskar alla de slags inlägg du nämnt! Minst av allt skönhetsinläggen möjligtvis. Men veckans, och typ svar på kommentarer + roliga kommentarer du fått, ochhh konversationer osv. I love it! Svårt att komma på såhär på rak arm vad en tycker är bäst, haha, har säkert glömt massor. Typ att säga: DU. För liksom, hela du är bra.

  Just det, random återblickar är också kul!

  Reply

 • Hanna

  |

  Gillar idén om “highlights från varje månad” där du tar ut maträtter, serier, tv, kläder, smink – ja allt möjligt!

  “Veckans” gillar jag också!

  Reply

 • Hanna

  |

  Glömde skriva i min förra kommentar att jag gillar kommentaren här ovan om månadens omröstning haha! Hade varit kul!

  Annars så tycker jag det är kul med recept, kommentarer från läsare, gamla inlägg, tankar och roliga händelser/bilder/gif:s.

  Reply

 • Sara

  |

  Jag tycker verkligen om att läsa svar på läsarfrågor!

  Reply

 • Evelina

  |

  Tycker “månadens highlights” eller bara sammanfattningar om månaden (allt är ju faktiskt inte highlights haha), är kul att läsa! Vet att Isabel Boltenstern kör sådana och älskar dom, kan tänka mig att dina blir minst lika mysiga 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Ahh tack! Ska spana in hur hon brukar göra 🙂

   Reply

 • Cornelia

  |

  Jaaaaaa!!!! Mer hudvård och smink! Och alla dina recept ska du fortsätta med, love them!

  Reply

 • S

  |

  Är generellt ganska anti när bloggare skriver vad de SKA göra. Det kommer vi ju att läsa om ändå, så nay “måndags”. Men gillar alla återblickar, så yay till “veckans” och “summering”. Hoppas att du fortfarande tycker att det är kul att dela med dig av ditt liv till oss randoms, KRAM!

  Reply

 • Linda

  |

  Jaa på mer inlägg om ansiktsvård, skönhet o smink 😍

  Reply

 • Sara

  |

  Är nog också team nej till skönhetsinlägg. Mest för att det är så få platser där man får slippa att påminnas om sitt utseende. Inte för att det är hela världen om du tipsar om nån kräm eller så, men det blir ändå en liten påminnelse hur viktigt vårt utseende är i det här samhället. Sånt som man ändå blir påmind om 1000 gånger per dag. Uppskattar verkligen alla ställen där man slipper sånt! Det finns liksom så mycket annat vi kan prata om än vårt utseende och vad vi gör för att förändra/förbättra det.

  Reply

 • M

  |

  Ja, mer om skönhet och skitkul om du gjorde en ”highlights” från månaden som varit!

  Reply

 • Astrid

  |

  Ja! för hudvård! Och efter att ha läst kommentarerna håller jag med om att matinläggen är kul!

  Reply

 • Martina

  |

  Va, tycker folk det är kul med skönhetsinlägg? Nä, vilka märken hit och dit, och likså matinlägg, är givetvis helt ok lite då och då, men jag läser bloggen för att få mycket av DIG! Inte reklam om produkter.. De bästa inläggen är de där du delar med dig av dig själv, funderar över roliga saker, reflekterar över vardagen… Men självklart, en mix är alltid bra 🙂

  Reply

 • Josefin

  |

  Mer skönhet, tycker det är kul med tips man kanske inte hade hittat själv!

  Reply

 • anna

  |

  Hej!! Jag vill ha mer och åter MER skönhetsinlägg. Speciellt när det kommer till hudvård! Tack du är bäst!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv