Sjuk & After Eight

Stackars mig. Jag är sjuk! Jag kände av det redan igår och imorse vaknade jag med feber, ont i halsen och huvudvärk. Det kanske förklarar varför jag varit helt totalt slut i tre dagar. Som tur är har jag ju ett mycket flexibelt liv, så jag skrev till Moa och frågade om vi kunde spela in podcasten imorgon istället och det gick bra. Får bara hoppas jag mår bättre då.

 

Idag har jag inte gjort annat än att sova och kolla på Stranger Things. Mycket riktigt så blev Stranger Things bättre efter några avsnitt. Är på avsnitt 5 nu. Spännande! Fixade den här powerlunchen till mig själv 👆🏼Plus knäckebröd med mjukost som är min nya last i livet. Jag på riktigt vaknar och längtar efter mina knäcke med mjukost <333

 

Och After Eight. Vi fick två askar i julklapp (plus att vi redan hade en ask hemma) och ehhh alla är snart slut. Tips tips på hur man ska äta dem kommer här: Lägg in två after eight i frysen några minuter…

 

…ta sedan ut dem, sätt ihop dem såhär och ät. Så mycket godare. Thank me eighter! ……Sorry. Den var dålig.

 

90 gillar

Comments (17)

 • Robert

  |

  Höhöhö! Hö… Smarrigt! Nu blir det väl till att köpa After Eight inom kort också. Du har dåligt (eller bra?) inflytande på mitt godisköpande, haha.

  Reply

 • Mli

  |

  Vad är det för lunch?! Såg sjukt gott ut i alla fall och jag behöver inspooo 😅

  Reply

  • Egoina

   |

   Ruccola, mozzarella, tomter, soltorkade tomater, rostade solrosfrön, olivolja, vinäger och örtsalt 🙂 Men det går att slänga på vad som helst egentligen 😀

   Reply

 • Alexa

  |

  Vad är det för sallad? 🙂

  Reply

 • Jonna

  |

  Efter Stranger Things, titta på Dark! Vi såg den efter Moas tips i podden och den är SÅ bra och spännande, trots tysktalande. 😉 Precis som Moa sa tänker man inte särskilt mycket på det, det är inget som stör mer än att man hela tiden måste se till att läsa texten.

  Reply

  • Annika

   |

   Håller med 🙂 Gillar båda de serierna starkt!

   Reply

 • J

  |

  Hej,
  Jag minns att du testade skin renewal och skinroller från swiss clinic. Det är många bloggare som visar att dom får testa deras produkter men ingen som berättar om hur resultatet har blivit över längre tid. Kan inte du göra det?:)

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag har testat i några omgångar och är jättenöjd! Tycker att huden blir jämnare och finare. Just nu testar jag dock en koreansk serie som jag ska skriva om lite längre fram 🙂 Är såååå nöjd än så länge!

   Reply

 • Jeanette

  |

  Kaffe latte med en After Eight på toppen som får smälta lite är också gott! :p

  Reply

 • Sofia

  |

  Måste prova fryst After Eight! 😀

  Reply

 • Ina

  |

  Du är ett matGENI!

  Reply

 • M

  |

  Neeeej!! Jag som var och handlade idag :(:( Varför köpte jag inte after eight😭😭

  Reply

 • Patricia

  |

  Men nej! Vi som preciiiis ätit upp After Eight-en. 🙁 Nu måste jag ju köpa nya för att testa, buhu!! Stackars mig 😭😄
  Förresten krya på dig!!

  Reply

 • Sara

  |

  Krya på dig! Jag är också sjuk, tyvärr. Dock bara förkyld.

  Reply

 • Josefin

  |

  Jag har börjat göra en ganska tunn varm choklad på spisen (inte för söt) lägga två after eight i koppen och sen hälla över den varma chokladen och rör om, såååå gott! Lite grädde på toppen på det med… Jag kommer ha svårt att återgå till min varma oboy som egentligen är standard här hemma haha.

  Reply

  • Egoina

   |

   Mmmm gott 😍

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv