Follow my blog with Bloglovin

Nyårslistan 2017

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

– Jag startade aktiebolag!

 

Något du önskade dig och fick? 

– Mer fritid och tid för mig själv.

 

Något du önskade dig och inte fick? 

– Ja, den här eviga bostadssituationen som aldrig får en lösning. Börjar faktiskt tycka synd om mig själv. Längtar så otroligt efter ett hem att trivas i, inreda, få plats i och känna är mitt hem. Det måste hända 2018.

 

 

Bästa köpet?

– Min dator! Äntligen slipper jag sitta och svära över min gamla pc som gjorde precis allt jag inte ville att den skulle göra hela tiden. Min locktång har också varit ett extremt bra köp nu när jag tänker efter.

 

Mest stolt över? 

– Att jag vågade säga upp mig och litade på att allt skulle falla på plats.

 

Vilka länder besökte du?

– Sverige (duh), Danmark, Norge och Italien.

 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

– Utnyttjat min flexibilitet. Det är egentligen trams att jag sitter inne i mitt kök hela dagarna när jag jobbar hemifrån. Jag kan ju sätta mig på ett café, ta morgonpromenader eller vad som helst. Måste utnyttja det mer.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

– Gråtit : (

 

Vad var sämst?

– Att jag stundtals varit så himla ledsen och att min farmor dog såklart.

 

 

Bästa boken du läste i år? 

– SAPIENS utan tvekan. Världens bästa bok alltså.

 

Vilken var din största karriärsmässiga framgång?

– Ja, det var ju att jag sade upp mig (förlåt för tjat) och när vi startade podcasten. Jag har ju faktiskt lärt mig hur man spelar in och klipper en podd i år. Så kul med ny kunskap.

 

 

Bästa minnet från 2017?

– I Gardasjön när vi satt på båten på väg mot Malcesine och solen helt plötsligt försvann, alla lampor i byarna tändes och sen helt plötsligt föll himlen ner på oss. Det är det sjukaste ovädret jag var med om från ingenstans. Båten gungade, vi kunde inte se någonting eftersom det var helt svart och satt fast mitt ute på vattnet eftersom båten inte kunde åka i land. Lite läskigt, men en så häftig upplevelse. Till slut kom vi i land, blev dyngsura, fick vada i vatten med våra väskor på ryggen och alla vi sprang förbi skrattade.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

– Kläder tror jag. Och mat!

 

Vilken maträtt åt du oftast?

– Halloumiwraps. Är ibland nästan nervös att jag ska vakna upp som en halloumi.

 

 

Vem saknade du?

– Lina.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Jag var både gladare och ledsnare. Ingen mellanting. Haha.

 

 

Favoritprogram på TV?

– Ser sällan på tv, men helt klart Idol! Gillade verkligen denna säsong. Alla vara så snälla och det var allmänt bara så bra stämning.

 

Vad ser du mest fram emot med år 2018?

– Så många saker att jag nästan spricker. 2018 är årets år, jag bara vet det.

 

Nyårslistan 2016.

Nyårslistan 2015.

Nyårslistan 2014.

Nyårslistan 2013.

Nyårslistan 2011.

52 gillar

Kommentarer (5)

 • Therése

  |

  Vilken locktång köpte du? ?‍♀️

  Svara

  • Robert

   |

   Undrar också över det. 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Då vet vi! Borde läst klart den där Sapiens också. 😉

  Svara

 • M

  |

  Åh hoppas också på årets år!

  Svara

 • Matilda

  |

  Tips från en som heller aldrig ser på tv: vår tid är nu! På svt. Säsongen två kommer dock om 10 månader. Men så bra! Jag gillar inte ens svenska serier.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv