Follow my blog with Bloglovin

Förberedelser inför nyårshelg

Idag är det massor med fix som gäller för min del. Jag ska ladda kameran, packa, reda ut vad jag ska ha på mig under nyårshelgen och tvätta kläder.

 

Imorgon bär det av hit:

 

 

Sen ska jag förbereda blogginlägg också. Har ni något speciellt ni vill läsa om? Jag tänkte mig två olika nyårsresuméer, ett frågor & svar-inlägg och mina nyårsmål inför 2018. Mycket nyårstjat kanske. Men så får det vara.

 

I en sån här kommer jag befinna mig om exakt ett dygn. Längtar.

 

65 gillar

Kommentarer (10)

 • Lisa

  |

  Och jag avskyr nyår så ska spela Bingolotto och gå runt i mina myskläder. Önskar dig en fantastisk helg! ❤

  Svara

  • Isabelle

   |

   Jag avskyr också nyår, det ger mig lite ångestkänslor, så har det alltid varit enda sen jag var liten. Usch! Vi kan spela bingo tillsammans på distans! Haha 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Samma här! Och så fyller jag även år i början på januari och då får jag panik för jag blir äldre och det känns som jag inte har åstadkommit någonting över huvud taget. Fram med lotten så spelar vi! ?

    Svara

 • Robert

  |

  Haha, åt kommentarerna ovanför här. Tycker inte heller att nyår är nåt speciellt egentligen. 😉

  Svara

 • B

  |

  Gud vad fin du var på bilden där du sitter i badet. (Utan att låta snuskig och indirekt mena på att du inte är fin i vanliga fall).

  Svara

 • Malin

  |

  Jag ska knipa. Alla tycker jag ska föda på andra sida än tolvslaget så får väl försöka?
  Jag skulle vilja läsa om dina bästa köp under året!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Nataliew

  |

  Det är du så värd❤
  Din blogg är den enda bloggen jag verkligen älskar, så genuin och underbar person och SÅ duktig på att skriva! Du inspirerar mig!
  Du har till och med fått mig att tycka om skånska, den du!
  KRAM

  Svara

  • Egoina

   |

   Men fina du! TACK för så snälla ord ❤️❤️❤️

   Svara

 • Malin

  |

  Det skulle vara kul att läsa om du har några mål, hur du ser på framtiden om du t.ex. skulle vilja ändra något de närmsta åren (lägenhetsköp t.ex) och gärna även om du skulle vilja resa någonstans, letar efter vissa plagg, inredning osv.
  Hoppas ni har det jättebra på er nyårsvistelse! Själv ska jag fira med min kille, vår 7 månaders bebis, lite kompisar, deras kompisar och familj. Ser fram emot mycket god mat, bra sällskap och barnvänligt firande, ska bli så skönt att slippa hemmafest fyllefolket, har haft svårt för sånt senaste åren och nu finns det ju en riktigt bra anledning att skippa det 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv