Mot Köpenhamn

Min december har inte varit så fantastisk som jag föreställde mig och hoppades att den skulle bli (verkar vara ett vanligt tema i mitt liv) (heh). Så idag drar jag till Köpenhamn för den superjuligaste juliga dagen någonsin! Ska titta på julskyltning, fönstershoppa, dricka glögg, äta brända mandlar och ta in storstadspuls. Och eventuellt unna mig en julklapp, vem vet.

Sitter på tåget precis just nu på väg över bron med en tomtelatte i handen. Hörs senare!

80 gillar

Comments (27)

 • Sara

  |

  Så känns det för mig också hela tiden, heh 😉 Låter ändå som en jättebra idé att åka till Köpenhamn!

  Reply

 • Malin

  |

  Riktigt bra idé! Hoppas du får en härlig dag.

  Reply

 • Robert

  |

  Det gör vi! Samma nagellack som igår noterar jag. 😉

  Reply

  • Robert

   |

   Glömde: Smarrigt! 😉

   Reply

  • Sara

   |

   Vem byter nagellack varje dag?

   Reply

   • Robert

    |

    Bra fråga. 😉

    Reply

 • Tussilago

  |

  Den där lilla lilla glimten av tröja såg fin ut, får man se resten, eller en länk till den? O:)
  😇

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha ett helt extra liv. Spot on 😂

   Reply

  • Robert

   |

   Hahaha, sorry för min kommentar. 😉

   Reply

   • Prisonbeauty - En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, fängelse, kriminalitet och livet efter

    |

    Vi förlåter dig om du startar en blogg där du dagligen visar upp dagens nagellack, jag tänker att du beskriver bloggen som “Robert är den exklusiva mannen med ett extra liv. Robert har ytterligare 24timmar om dagen att fylla sitt liv med, utöver det sedvanliga dygnet. Robert ägnar detta dygn åt att varje dag måla ett nytt nagellack.”

    Tänker att Instagram funkar men att du måste visa både fingernaglar och tånaglar då? Nu ska jag gå och måla mitt julröda (är det okej att jag gör det redan idag?) som i år är från Depend 😉. God jul, Robban! Och Regina. Och alla andra :).

    (Btw, jag ska ha en livestream på Instagram imorn kl 17.00. För alla som inte har någon att fira jul med, vet inte varför jag tok-marknadsför i kommentatorsfält idag när jag egentligen är omänskligt nervös, men tänker att det kanske kan hjälpa någon. Lovar dessutom att visa upp nagellacksnyansen (clickbait va?). Heter Prisonbeauty på Insta)

    ❤️🤶

    Reply

    • Egoina

     |

     Hahaha! Så fint med livestream <3

     Reply

    • Robert

     |

     Haha, jag skall fundera på saken. 😉 Hoppas ditt eget nagelmålande går bra. Du får gärna måla idag och sen måla nytt imorgon om du har tid för det. 😉 God Jul, till dig också. 🙂

     Reply

 • Lovisa

  |

  Vad härligt det låter! Njut ordentligt!

  Reply

 • Emma

  |

  Hej! Är du tillsammans med F fortfarande? Du behöver inte svara om du inte vill men har inte sett något om honom på länge i bloggen! Ha det bra kram

  Reply

 • ab

  |

  Vill också till Köpenhamn! Tivoli!☺️ Har inte riktigt känt julstämningen i år. Berättade det för en kollega och fick frågan “Vill du att cheferna ska ha tomtemössa på sig?” Haha. Men det hjälpte att gå till Mall of Scandinavia, särskilt Disney Store, i förrgår samt IKEA julbord i går.

  Reply

 • Milissa

  |

  Åh testade smash igår för första gången… nu är jag körd för resten av mitt liv :(. Godaste någonsin typ!

  Hoppas allt är bra mellan dig och F ♥️

  Reply

 • Emilia

  |

  Hoppas du hade det jättebra i Köpenhamn Regina! Det förtjänar du!

  Jag har ett återkommande orosmoment som jag mer än gärna vill lyfta här, och som jag önskar att du (/dina läsare..?) kunde komma med lite tankar angående.
  Jag och min pojkvän (ihop i 1,5år i dec) bor fortfarande hemma hos våra föräldrar, men vi träffas dagligen. Nu i höst är planen att jag ska flytta ~3h bort, och han ska stanna kvar och plugga i vår hemstad.
  Detta innebär alltså betydligt mycket mindre tid med varandra. Olika lägenheter och nya liv utan varandra, i MINST 3år.

  Jag mår dåligt redan nu över att vi inte kommer bo tillsammans. Över att vi kommer träffas varannan helg (om ens det). Över att vi ska behöva pussla ihop båda våra liv med nya skolor, plugg, kompisar, familjer, lägenheter. Jag är orolig att detta kommer att bli början på slutet för oss. Jag älskar honom mer än någonting. Jag kan inte se mitt liv utan honom. Han är drömkillen.

  Hur ska jag kunna leva utan honom denna tid? Är distansförhållande någonting som håller?

  (Jag är ej helt psykobitch, jag vet att det kan vara bra att bo själv, uppleva saker själv och att telefon finns. Men just nu kan jag bara fokusera på allt det negativa, och oroa mig mer än vad som är hälsosamt.) Tack.

  Reply

  • F.d. Långdistans

   |

   Jag har varit i en lite likande sits för flera år sen. Jag och min kille hade varit tillsammans i några månader när han på sommaren ryckte in i militären och sen på hösten åkte jag iväg och studerade (iofs bara lite på en timme bort…). Jag valde att delta i studielivet i veckorna och ibland på veckoslut, om det var något speciellt, men oftast åkte jag hem. Så fortsatte vi i princip hela min studietid (han jobbade på vår hemort efter att han slutfört sin värnplikt). Ibland undrade jag om det var värt det när man mer träffade och umgicks med andra killar än sin egen pojkvän,och missade kanske en del av studielivet, men konstaterade att så länge jag fick ett fånigt leende på läpparna när jag såg honom på fredagkväll så var det värt att fortsätta. Idag, sju år senare, är vi gifta med hus och barn.
   Så det går nog bra att ha ett långdistansförhållande. De går så enkelt idag att ringa, whatsappa eller annars hålla kontakten. Jobbigt i början men man vänjer sig. Sen har ni kanske möjlighet att sommarjobba på samma ort och då har ni ju några månader varje år som ni kan umgås mera. Ibland håller inte långdistansförhållanden men de skulle de kanske inte ändå ha gjort. Viktigaste är att du inte låter bli att studera de du vill pga ett förhållande. För då kommer din pojkvän alltid “stå i skuld” till dig för att du har gett upp en stor dröm. Så åk iväg och studera och var ni meant to be så kommer ni att fixa de! 🙂 (förlåt för lång kommentar)

   Reply

  • Angelique

   |

   Jag och min pojkvän har haft distans i 3,5 år nu (olika länder dessutom) och det funkar jättebra, visst kan det kännas jobbigt ibland men om det är rätt person så är det värt det och det finns inget tvivel om saken, om ni båda vill så kommer ni att klara det! <3

   Reply

 • Bella

  |

  Köpenhamn är en så mysig stad tycker jag. Hoppas resan fick dig att må lite bättre och gav positiv energi 🙂

  Reply

 • E

  |

  Jag är avundsjuk på er som bara kan hoppa på tåget och åka över till Köpenhamn. Jag vill också! Har bara varit där en gång som barn men skulle gärna åka igen. Nåja, får nöja mig med möjligheten att relativt smidigt kunna göra en dagstur till Tallinn.
  God jul och hälsningar från Finland 🙂

  Reply

 • Sussie

  |

  Är det slut mellan dig och F? Du nämner aldrig honom mer.

  Reply

 • Malin

  |

  Hoppas att du har en riktigt, riktigt God Jul med massa god mat, nära och kära.
  Kram

  Reply

 • ellen

  |

  God Jul Regina och alla andra😊❤🎁

  Reply

 • Em

  |

  Hoppas du är okej tjejen. God jul på dig!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv