3 saker som gjort mig glad idag

Jag har en riktigt dålig dag idag. Är ledsen, sover dåligt och oroar mig för saker. Men! Då kan man fokusera på bra saker. Här är tre saker som gjort mig glad idag:

 

Jag har målat mina naglar juliga! Det blev rött och lite glitter. Helt rätt om ni frågar mig. Och ja, innan det väller in kommentarer, jag veeet att det är massa nagellack utanför. Jag personligen är glad att det ens huvudsakligen kom på naglarna? Det är en chansning det där när jag tar penseln i högsta hugg. Mvh/ darris.

 

Jag vet inte varför, men denna artikel gjorde mig så varm i hjärtat. Tänk att det embryot har legat sparat i 25 år och nu får se dagens ljus. Vetenskap alltså. Vilken grej!

 

Jag fick ett paket. Jag bloggade ju om min nya sminkfavorit häromdagen och en läsare vid namn Maria som tydligen hade en hemma som hon inte använder bestämde sig för att skicka den till mig. Alltså TACK <3 Blir helt gråtig över den fina gesten. Det är nog många som kan tänka sig ge bort prylar de inte använder som de vet någon annan skulle bli glad för. Men att faktiskt gå och posta är en annan historia. Så fint av dig. Tack så mycket, jag blev superglad!

 

129 gillar

Comments (22)

 • Robert

  |

  Naglarna blev jättesnygga! Det kom lite utanför ifall du inte märkt det men de var snygga ändå. 😉

  Reply

 • Cecilia

  |

  Det var ju inte så mycket utanför ändå. Jag målar aldrig fingernaglarna just för att jag har för darriga händer. Brukar måla tånaglarna för där kan jag måla båda med min stadigare hand men använder alltid diskret färg så det inte syns att jag har färg överallt, inte enkelt detta.🙈

  Reply

 • Ninni

  |

  Vad är det för märke/nyans på nagellacken? 😍 vill också ha julfina naglar ✨

  Reply

  • Egoina

   |

   Det röda är Zinfandel från Fina tricot och det glittriga är cherry cosmic från mavala. Men ta vilket glittrigt som helst 🙂

   Reply

 • Josefin

  |

  Jag fick en slags penna i senaste glossyboxen som man kan ta bort nagellack med som kommit utanför!!! Alltså!!! Äntligen en sån i mitt liv! :-))))

  Reply

 • Maria

  |

  Kul att du blev glad. Det var meningen. 🤶🏻😚

  Reply

  • Egoina

   |

   😍❤️❤️

   Reply

 • Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris

  |

  Ser typ ut sådär när jag målar naglarna också, är rätt darriga på händerna och får aldrig riktigt till det när jag ska måla min vänstra hand (är vänsterhänt). Ska iväg och fixa naglarna imorgon, ska fylla på och lacka rött 🙂

  Reply

 • Lina

  |

  Jag målar sällan naglarna, men när jag gör det brukar jag stoppa händerna i vatten när nagellacket torkat. Efter en stund är det jättelätt att pilla bort nagellack som är på huden! Det kan dock bero på att lacket är av dålig kvalité, det vet jag inte 🙂

  Reply

 • Johannisson

  |

  Imorse åt jag mat till frukost och tänkte på dig!

  Hoppas du mår bättre snart

  Reply

 • Ingela

  |

  Jag målar alltid utanför, men målar naglarna på kvällen och duschar på morgonen och tada – då har lacket på huden duschats bort och det ser perfekt ut.

  Reply

 • Jenny

  |

  Tips! Apolosophy (apotek hjärtats egna märke) har en penna med nagellacksborttagning “inbyggt” som en bläckpenna typ. Funkar superbra att dra den runt kanterna när du målat naglarna!

  Reply

 • Madde

  |

  Haha då ska du se hur det ser ut när jag försöker mig på att måla naglarna 🙊

  Reply

 • Rebecka

  |

  Jag målar alltid jättemycket jämte, det går ju ändå bort inom ett dygn eller något haha!

  Reply

 • Sofia

  |

  Skojar du!? Dina naglar ser salongsgjorda ut ju 😀

  Reply

 • C

  |

  Vad har hänt med Roberts kommentarer på detta inlägg?

  Reply

  • Egoina

   |

   Vad menar du? 🙂

   Reply

   • C

    |

    Sorry😳kollade på fel inlägg haha. Jag trodde att hans kommentarer av någon anledning hade tagits bort! 😳😆

    Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv