Mest gillat på Instagram 2017

2017 blev inget bra Instagram-år för mig det heller. Jag lägger ju upp bilder ibland, men tänker alltid att jag måste bli duktigare på att lägga upp mer frekvent. Men det blir liksom aldrig så. Instastories har jag däremot börjat med (och har nu helt övergett Snapchat). Så följ gärna mig! @egoina heter jag om någon missat.

Nu tänkte jag att vi skulle kolla på mina topp 9 bilder under 2017. Såhär såg det ut:

 

Den mest gillade under hela året är den här. Föga förvånande. Det kan vara den bästa bilden jag (någon??) tagit någonsin. Ja tack till att sitta där.

 

Haha, denna är så spot on. Nöjd med att den fick många likes med tanke på hur mycket tid jag lade på att göra de där vattenfärgsstänken och hålla på. Oh my.

 

Lite lökig bild, men så fin ju. Det ser nästan ut som att vi är inklippta.

 

Det känns mer okej att ha betalat 100 kronor för den här(!) när den fick så många gilla.

 

Förstår att ni gillade den här. Här vill man ju sitta och dricka en drink liksom. Helt med er. Kommer ihåg när jag satt här och tänkte att en mer instagrammig utsikt har jag nog inte sett.

 

Jag försökte mig på en färgkoordinerad frukost på Norges nationaldag. Egentligen skulle det vara flera lager, men jag gav upp ganska snabbt. Vet inte varför den är med på topp 9. Möjligtvis för att jag använde en hashtag för en gångs skull.

 

Nutella-semifreddo, prinsesstårta och champagne. Sämre kan man ha det. Jag hade också gillat.

 

Alltid lika fint att ni bryr er om viktiga saker <3

 

Sist men inte minst fanns den här med på topplistan. Detta är en bild som jag egentligen inte tycker jag är fin på, men jag älskar hur kickass jag ser ut. Tänker att ni också tyckte jag var cool.

 

Det var årets topplista! Ser ni ett mönster? Hela 4 bilder från Gardasjön! Jag kan ju verkligen förstå att heltids-instagrammare måste åka iväg för att skapa content. Haha. Spana in din egen topp 9 HÄR.

 

Mest gillat på Instagram 2016

Mest gillat på Instagram 2015

 

52 gillar

Comments (14)

 • Ellen

  |

  Vilken himla fin randig klänning du har på sista bilden! Tyckte mest om den bilden av de här 10, plus den första då 🙂

  Reply

 • H

  |

  Så synd att du slutade med snapchat :'(
  /En som knappt använder Instagram

  Reply

 • Tillie

  |

  Vet du vad, jag tycker att du ska sluta ställa så höga krav på dig själv, vi följer ju dig oavsett om du bloggar mindre, inte lägger upp så mycket på instagram osv. Du är grym och jag kollar alltid din blogg först för att du är skön och oavsett om du mår bra eller dåligt och skriver mycket eller lite så är jag och säkert de flesta med mig kvar här – vi gillar ju dig! Så försök att släppa lite prestationsångest, det är inte värt det ❤️

  Reply

  • Tillie

   |

   Åh, menar inte att låta typ förmanande eller något, ville bara att du skulle känna att du är bäst och tillräcklig som det är liksom, och att du till och med kan skriva mindre om du behöver det

   Reply

   • Egoina

    |

    Tack <3 Men det är lugnt, jag bryr mig inte om Instagram. Satsar på bloggen istället 🙂

    Reply

 • Robert

  |

  Älskar sista bilden där, haha. Lite som en uppkäftig Kylie Minogue som fick en opassande fråga av en journalist och frågade tillbaks om han inte hade funderat på att gå en grundkurs för journalister. Ingen aning varför jag tänkte på det, haha. 😉

  Reply

 • Caroline

  |

  Blev glad av att se mitt tips leda fram till den mest gillade bilden. 😊

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaa tack så mycket 🙂

   Reply

 • Annie

  |

  Gillar också sista bilden som fasiken! För övrigt lade jag ner alla mina sociala medier (facebook, insta & snap) för snart tre månader sen. Det kändes som att en liten liten del av mig dog inombords när fejjan inaktiverades. Men nu i efterhand inser jag att den delen som dog i själva verket var en liten djävul. Livet utan sociala medier ÄGER. Vet inte varför jag skriver det här, haha. Men den här listan fick mig liksom att än en gång känna “Gud vad skönt att jag inte kan klicka mig in för att se vilka av mina bilder/situationer i livet som blivit bekräftade flest gånger”. Tror dock att personer utan extremt bekräftelsebehov (som jag tyvärr har) kan hantera sociala medier och uppskatta det, typ du. <3 Kram och god jul till den enda bloggaren jag följer!

  Reply

  • Egoina

   |

   Wow så häftigt med sån självinsikt 🙂 Jag ska sociala-medier-detoxa mig själv och se hur det känns 🙂

   Reply

 • Dalle

  |

  Oh älskade alla bilder men var äääärrr den randiga klänningen ifrån måste ha ju!

  Reply

  • Egoina

   |

   Den är jättegammal, men tror den är från H&M 🙂

   Reply

   • Dalle

    |

    Oh ok oldie but goldie. Tack för svar!

    Reply

 • Linnea

  |

  Förstår verkligen varför bilderna blivit gillade. Jag har nog gillat alla av dem också haha!

  När jag det din norgefrukost tänker jag på när Rachel skall göra ”trifle” och lägger i nötkött, ärtor och lök varvat med kex vaniljkräm och sylt 😂❤️

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv