Follow my blog with Bloglovin

Mina Black Friday-fynd

Äntligen har alla mina Black Friday-fynd anlänt. Snacka om tidig julafton för mig i år. Ska vi kika?

 

Hej hallå mina nya boots. Ni är very much welcome. Jag har haft ett par andra svarta boots med klack som jag slitit sönder nu efter x antal år. Så dessa är välkomna. De är svarta, har fina detaljer och har en lagom klack vilket jag gillar.

 

Det var dags att fylla på produkt-förrådet. Det blev min favvo BHA-liquid från Paula’s choice, ett serum jag har velat prova och en massa nice från Rituals. Shower scrub samt handtvål och handkräm.

 

Nämen titta här! Hur snygg kommer jag inte vara med dessa örhängen då? Jag menar det!

 

Prickig bricka // Ljusfat guld // Bricka Indigo // Marmorbricka

På Åhléns gick jag crazy på brickor och fat tydligen. Kom på att det är något som jag har absolut noll av. Så det blev en prickig bricka, en guldig bricka, en mönstrad bricka och en marmorbricka jag tänkte ha kryddor på i framtiden. Är lite osäker på om jag gillar den prickiga nu i efterhand, så jag funderar på att skicka tillbaka den. Vi får se.

 

Och slutligen ett linne i min absoluta favoritfärg. Ska rocka det + skorna på lördag tänkte jag.

 

Pjoh. Det var allt. Nu har jag köpförbud i all evighet. Eller i alla fall resten av året.

 

66 gillar

Kommentarer (16)

 • Elin

  |

  Vill du ej ha brickan så kan jag köpa den av dig istället för att du ska skicka tillbaka den! Mvh bricklös tjej i Helsingborg

  Svara

  • Egoina

   |

   Så kan vi absolut göra 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Vilka snygga grejer! Jag var lika “normal” som vanligt och när alla beställde på rabatt köpte jag en kaffebryggare UTAN rabatt i samband med Black Friday. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Men vill man ha något så vill man 😉

   Svara

   • Robert

    |

    😉

    Svara

 • Hanna

  |

  Inte så passade att skriva detta på detta inlägget kanske haha… men skincity har 50% på den där cc-creamen du önskade dig idag! Tips tips 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså ni är SÅ BÄST. Tredje kommentaren jag får om detta idag. Tack för att ni har koll och tänker på mig 😀 😀

   Svara

 • Tess

  |

  Vilka härliga fynd du gjorde. Skorna speciellt är to die for??

  Svara

 • N

  |

  Skorna var så läckra!

  Svara

 • Sofia

  |

  Skorna och örhängena var sååå fina <3

  Svara

 • Caroline

  |

  Linnet, örhängena och stram hästsvans med plattat hår.

  Svara

 • S

  |

  Inläggsidé: dina kommentarer kring vissa klassiska program på svensk tv, tex bingolotto, på spåret, allsång på skansen, julkalendern osv, då det också lär sporra andra att kommentera vad de tycker vilket kan vara intressant. Ha en bra helg 🙂

  Svara

 • Bella

  |

  Galet fina skor 🙂 Blir lite avis på dig och andra som kan ha klackar utan att bli 2 meter lång…
  Mvh 180 cm ?

  Svara

 • Jag

  |

  Jag ber lite om ursäkt men jag behöver tips och råd, och jag har förstått att du och dina läsare är bäst på det!
  Jag och min sambo har idag ett barn på 1,5 år, sambon har fast jobb och jag har visstidsanställning med chans till förlängning i mellan 3-12 månader.
  Nu till mitt dilemma! Vi vill gärna ha ett barn till under nästa år. Vi vill ha dem någorlunda tätt samt att jag börjar känna mig “gammal” och vill inte vänta för länge om man eventuellt får en trea.
  Men. Om jag blir gravid nästa år och går på föräldraledighet under min visstidsanställning så finns det ingenting att gå tillbaka till efter ledigheten. Jag vill verkligen vara kvar och få fast anställning! Jag vill inte börja om på noll om jag skaffar ett till barn. Jag vill o andra sidan inte vänta tills jag blir tillsvidareanställd, OM jag ens blir det, finns ju inga garantier. Då blir det “för stort” glapp mellan barnen och jag har blivit flera år äldre.

  Det känns bara så jäkla orättvist!! Varför ska jag behöva välja mellan barn eller karriär? Hur ska jag tänka? Vad ska jag göra? Det här tär på mig något så fruktansvärt.

  Svara

  • S

   |

   Ja det är sjukt att något biologiskt (skaffa barn) ska påverka något socialt (karriär). Det är löjligt, att det fortfarande ser ut så!

   Jag tror att det viktigaste är att ni/du tar ett beslut, eftersom du säger att det tär på dig. Så ska du inte behöva ha det tycker jag. Nu ska jag säga vad JAG tycker att du ska tänka på, och din reaktion på vissa frågor lär ju säga en del om vad DU tycker och värderar: Varför är det viktigt för dig att vara fast anställd? Varför är det viktigt för dig att ha fler barn? Varför är det viktigt för dig att de är nära i ålder? Varför spelar det roll för dig om du är typ 2-3 år äldre än du är nu när du blir mamma till ett till barn? Skulle du/ni/barnen få ett sämre liv för att det är några fler år mellan barnen? Är du/ni i en ekonomisk stabilitet vilken väg det än blir gällande ditt dilemma? Vad tycker din partner om alla dessa frågor? Baserat på svaren så borde du kunna lista ut vad som är mest rimligt för dig att vänta lite med. Kanske även ranka hur viktigt vissa av de här frågorna är för dig.

   Lycka till <3

   Svara

 • Julia

  |

  Alltså black friday & alla erbjudanden nu under december förstör min ekonomi, det är ju så mycket man ”borde” köpa ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv