12. Dålig stämning

I veckans avsnitt blir det dålig stämning. Jag berättar om den där mannen jag träffade på när jag och min kompis var ute och drack drinkar och Moa delar med sig om när hon från ingenstans blev uppläxad av en man som inte visste vad han pratade om.

Vi får veta att Moa är död inombords och att hon har en kroppsdel som är hjärtformad (???). Vi ställer oss frågan när musiken egentligen tar slut? Hur kan vi låta våra barn sjunga jullåtar om folk som är otrogna? Vad är det egentligen Meatloaf won’t do? Och varför sjunger Sean Paul PRUTTIBANGBANG i varenda låt?

Det och mycket mer i Veckans Smash! Sök upp oss i närmsta podcastapp.

Ni måste lyssna! Vi blir bara bättre och bättre på det här om jag får säga det själv ; )) Här får ni gärna hänga med på vår Facebooksida.

 

22 gillar

Comments (9)

 • Johanna Depp

  |

  Jag har inte lyssnat på podden, men är det “jag såg mamma kyssa tomten” ni pratar om? För tomten är ju liksom pappan?

  Reply

  • Egoina

   |

   Exakt. Lyssna så förstår du!

   Reply

 • Robert

  |

  Klart att vi lyssnar! 😉

  Reply

 • Louise

  |

  Meatloaf ”will never let go” ☺️

  Reply

 • Carolina

  |

  Alltså, er podd! Den är så mysig och man lär känna er så fint i den, som tre vänner som sitter och pratar. Fast en är tyst då 😉 nej men ni känns så naturliga nu, jag ser redan fram emot nästa avsnitt. Hoppas ni kör länge! 🤞

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh tack!! <3

   Reply

 • Michaela Hertzberg

  |

  Hahaha alltså gällande att höra fel sångtext.. när jag var liten så trodde jag att de sjöng “Teddybjörnen Fredriksson, JANSSON hette han” Var så sjukt förvirrad över vad den där jävla björnen hette i måååånga år, hahaha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv