Parfym & foundationborste

Wow tack för responsen på förra inlägget! Jag var lite orolig när jag publicerade, men det behövde jag ju inte vara. Tack för all kärlek och att ni delar med er också. Inte så att jag vill att någon ska känna sig lika lost som jag, men det är så skönt att veta att man inte är ensam.

Idag har jag, precis som cirka alla andra, varit och handlat julklappar på stan. Eller ja, det var ju det som var tanken, men det blev inga julklappar (förutom till mig själv…hehe).

 

Det blev den här! Halva priset eftersom det är dagens lucka på Kicks. Jag spanade in den förra året också, men då hann jag inte. Mycket nöjd. Jag behöver en ny vardagsparfym och denna är perfekt.

 

Och en foundationborste också. Är det någon som provat denna? Jag är en av dem som aldrig riktigt fallit för svampar. Jag blir galen av allt duttande…haha. Men jag ser att många använder liknande borstar i sminkvideos, så jag hoppas att det är mer min grej. 25% dessutom!

 

34 gillar

Comments (5)

 • Anita

  |

  Denna är faktiskt riktigt bra!! Är sjukt nöjd med den.

  Reply

 • Robert

  |

  Aldrig testat den där borsten, men den är säkert bra. 😉 Har nyss gått lös på andra lagret i Delicato-asken. 😉

  Reply

 • Sandra

  |

  Får lite ångest när du skriver att cirka alla köper julklappar nu – jag har inte ens börjat haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, jag har inte köpt en enda. Så då är vi två! Menade mest eftersom det var så mycket folk ute. Men de gjorde säkert annat 😉

   Reply

 • Angelika

  |

  Jag pallar inte heller allt jävla beauty blender dutt! Och ska jag vara ärlig tycker jag inte att det blir så bra heller :/ Jag använder en platt, rosa sak från kicks för foundation. Den är typ i beauty blender liknande material fast platt som en sån där klassisk puderpuff som brukar följa med i puderdosor. Så bara smetar man ut foundationen i fejan, det går snabbt och smidigt och blir kalasbra resultat med jämn täckning! Kostar typ 40-50 kr så testa den om penseln inte skulle vara nån hit. Obs dock på att det ska vara den rosa och inte den svarta.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv