Follow my blog with Bloglovin

VECKANS

Veckans roligaste: F mobbade mig när jag satt en hel kväll och gick igenom Black Friday kampanjer för att planera vad jag ville ha. Lite senare ljög jag och sa ”Oj, jag fick precis ett nyhetsbrev om att Mr Auto kommer ha 50% på alla bildelar imorgon”. Gissa vem som blev tyst? Fick lite dåligt samvete en timme senare när jag såg att han fortfarande var där inne för att se vad han ville ha. Men äh. Ändå värt.

 

Veckans mest random: Såg den här kommentaren på Anitha Schulmans Instagram:

Personen frågar om Anitha ska stava sitt namn utan h nu när hon inte längre är gift med Calle. Alltså först blev jag upprörd och tänkte vad äääär det här för idiot och hur har Anitha tålamod att svara?

 

Men sen läste jag vidare och såg att personen genuint undrade och verkade tro på riktigt att det är Calle som önskat en annorlunda stavning på sina tjejers namn. Tydligen var det även fler som funderat på detta. Alltså så stört? Hahaha.

 

Veckans läskigaste: En man som stod över mig och skrek när jag var ute i lördags. Det var länge sedan jag var så rädd. Mer om det sen.

 

Veckans mest awkwarda: Jag skaffade Shpock för att sälja en grej. Det är första gången jag säljer något och jag känner mig liksom…ny på hela jargongen. Man kan tydligen kommentera annonser och en tjej kommenterade och skrev ”Är intresserad”. Men hon lade inget bud, så jag visste inte hur jag skulle tolka eller hantera det. Efter mycket funderande svarade jag ”Kul”. Haha. Kul? Vad är det för svar? Har aldrig känt mig så dryg.

 

 

Veckans antiklimax: Jacob rekommenderade serien Mindhunter till mig och har hyllat den till skyarna. Jag gav den tre avsnitt, men förstår fortfarande inte grejen? Så typiskt mig att ha orimligt höga förväntningar och sen bli besviken.

 

Veckans lustiga: Alla felaktiga nyhetsbrev och reklam-sms jag fått i samband med Black Friday. Jag har aldrig sett så många stavfel, konstiga rubriker och fellänkningar. En webshop skickade till och med ut sitt nyhetsbrev en hel vecka för tidigt. Det är nog många som tycker det är skönt att få andas ut idag (om inte de satsar på cyber monday också då) (ahhh det tar aldrig slut).

 

52 gillar

Kommentarer (23)

 • Ellinor

  |

  Passivt aggressivt av Anitha att stava Sandhras namn fel?? Haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Tänkte på det också… Men tror och hoppas det var ett honest mistake 🙂

   Svara

 • Veronica

  |

  En serietips – ”the handmaids tale”, du måste se den! Så jävla sjukt men ändå så spännande!! Tror att du skulle gilla den. Finns på HBO ? berätta sen vad du tyckte om den.
  Kram!

  Svara

 • Joanna

  |

  Men näh, fick du bekänna för F sen att det inte stämde med rabatten?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja… 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, med namnen där. Förstår om folk blev misstänksamma med det extra h:et. Undrar desperat vad det är för mat i lådan där? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Fried rice med extra grönsaker 🙂 Mycket gott!

   Svara

 • Julia

  |

  Appropå serier, du måste se Big Mouth från Netflix (tecknad hysterisk komedi) med hög igenkänningsfaktor och hur mycket ”wtf/omfg” moments som helst. Eller alltså, du måste självklart inte se den men jooo du måste nog ta en titt. Jag sitter iaf med skämskudden i högsta hugg när jag kollar. Finns bara 1 säsong än så länge dock.

  Svara

 • Lisa

  |

  Mindhunter är en av de bästa serierna jag har sett! Och poängen med serien är att Holden Ford vill att FBI ska ändra sina tankebanor och inte enbart gripa en person och sedan är det över. Han vill att de ska förstå hur en seriemördare tänker och vad det är som ligger bakom deras agerande. På 70-talet var FBI väldigt enkelspåriga och accepterade inte nya arbetssätt och det tog många år innan de lät BAU (behavioural analysis unit) vara en bidragande faktor till att gripa mördare. Och genom att intervjua mördare såsom Holden gör så får han fram viktig information som blir livsnödvändig.

  Svara

 • Ribecca

  |

  Men Mindhunter som är så bra! ? Dock är ju jag ologiskt mycket faschinerad av seriemördare så nog därför jag tycker om den så mycket.. tur att alla inte är likadana dock.. ?

  Svara

  • Lisa

   |

   ELLER HUR! Den är verkligen så bra! Jag väntar som en idiot på säsong 2!

   Svara

  • Sara

   |

   HAHA, idag i skolan hade vi en workshop där vi skulle hitta gemensamma nämnare med varandra.
   Person 1: Vad gillar ni att se på Netflix?
   Person 2: Hm…
   Jag: saker om mördare!
   Person 1: Nej…

   Har dock inte sett Mindhunter än, men får nog göra det 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Du är precis som jag! Jag har TiVo och kör maraton på Investigation Discovery så jag kan se alla program om mördare haha!

    Svara

 • Hannah

  |

  Jag såg faktiskt att Calle Schulmans hade svarat på friedahamas kommentar på hans Instgram för ett tag sedan. Han hade lagt upp någon bild på sin dotter. Hennes kommentar var raderad. men utifrån hans svar så var han inte speciellt nöjd över vad hon skrev. Verkar ju som att hon har något emot Calle….

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaha oj! Då känns hennes kommentarer plötsligt ganska dryga ändå….:/

   Svara

 • Elin

  |

  Haha, jag har sålt lite saker i en köp och säljgrupp på facebook ibland och jag tycker det är så konstigt att skriva att man är intresserad och sen inget mer. Vad förväntas man svara liksom? “Okej, då vet jag!” Haha! Hade förstått att man skriver att man är intresserad, om man lägger till en fråga eller så. Skriv om du ska köpa eller inte liksom. 🙂

  Svara

  • Sara

   |

   ”Okej vad kul, ska vi ordna en träff så du kan kika på grejerna?” Då får man veta om köparen vill eller inte… Eller ”Okej HUR intresserad?” ?

   Svara

  • Elin

   |

   Tror du inte folk skriver så för att kunna hänga med sedan när andra kommenterar? För att ha koll på läget och ev buda lägre än satt pris?

   Svara

 • Emma

  |

  Guud kände samma om Mindhunter, trodde det skulle var mer likt criminal minds så satt bara och väntade på att nåt spännande mord skulle hända men nä? Bara massa seeeeeg dialog, visserligen med väldigt snygg huvudrollsinnehavare. Gav det 2,5 avsnitt sen gav jag upp!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja men precis! Det är förvisso många bra dialoger, men annars inte så mycket handling.. 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Finns en anledning till det. Namnet Mindhunter borde väl ändå säga dig vad den handlar om och det behöver inte alltid hända saker för att en serie ska vara bra. Ed Kemper lever ännu och om man som skådespelare kan förmedla hur han skar halsen av sin mamma och hade sex med huvudet så är det mer än bra.

    Svara

 • Sandra

  |

  Mindhunter är ju sååååååå bra!! ?

  Svara

 • Sofia

  |

  Mindhunter är sååå bra!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv