Follow my blog with Bloglovin

Black Friday

Såhär såg det ut när F kom hem efter att ha träffat en kompis igårkväll. Girlfriend of the year or what! (Nej, det är inte försent att börja i november) (man kan alltså vara jävlig hela året och bara man gör något gulligt i november så kan man fortfarande vara girlfriend of the year) (bra va).

 

Godmorgon allihop! Och godmorgon Black Friday! Är det fler än jag som redan fullkomligt blivit överöst med nyhetsbrev idag? Eller egentligen hela veckan faktiskt. Äntligen Black Friday! Ska ni shoppa något idag? Förra året satt jag i ett väntrum på sjukhuset och tyckte synd om mig själv och shoppade allt jag kom över. Haha.

Denna gång är jag lite mer restriktiv. Jag har inte köpt något än, men jag har funderat på vad jag skulle vilja ha och vad jag skulle vilja ge bort i julklapp. Så om det kommer någon bra deal på det kanske jag slår till. Det är nog smart att ha en liten plan, annars blir man nog galen av alla kampanjer hit och dit. Aja. Nu ska jag till kontoret och försöka överleva Black Friday-kaoset där med. Ha en extra allt fredag!

 

31 gillar

Kommentarer (6)

 • Joanna

  |

  Aooo vad gott det såg ut! Vill också ha en girlfriend of the year.. och fan vad sugen jag blev på marabou nu, mmm..

  Svara

 • Bella

  |

  Jag har redan köpt alla julklappar för detta år (alltså inte nu under black friday, utan tidigare). Nyhetsbrev har jag valt att avprenumerera på, inte alla men nästan. Nästa år blir det köpstopp! Vill inte bidra till konsumtionshetsen mer än att jag (och familjen) såklart kommer köpa ex mat, toapapper och kläder till barnen som växer snabbt. Sådant som inte går att vara utan. Kläder till mig själv står jag över, det är fullt i garderoben, om nu inte alla mina strumpor skulle gå sönder samtidigt – vilket känns otroligt! Men ljuslyktor, ögonskuggspaletter, ett till par sneakers till högen …. får vänta till en annan gång.

  Svara

 • Sanna

  |

  Ägnat senaste veckan åt att fixa lista med alla julklappar som ska inhandlas. Tänkte införskaffa alla idag OM de inte är dyrare än de var i fredags, då kanska jag avvaktar på ngn pryl. Men tänk känslan att vara helt klar med alla julklappar men en månad till jul? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Jag gillar inte “massfenomen” som en sån här dag så jag hetsar inte upp mig i onödan även om jag kollat runt på nätet ifall man hittar nåt vettigt.

  Svara

 • Sara

  |

  Åååh! Var har du köpt den ljuslyktan/chokladsmältaren??? Så fin!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är F’s så jag vet tyvärr inte.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv