Follow my blog with Bloglovin

8 guldkorn till kommentarer

Ni gillade inlägget 7 kommentarer från veckan som gått där jag samlade bra kommentarer jag fått. Jag tänkte göra samma sak igen! Men jag fick synpunkter på att det var svårt att läsa skärmdumpar, så jag klistrar in dem istället.

 

Här kommer godistips, stalkertips, en rolig artikel och lite annat smart som trillat in de senaste två veckorna:

 

Klara skriver:

Tips! Vitt te är snäppet nyttigare än grönt te då det är plockat tidigare och har mer näringsämnen kvar i bladen, därav behöver vitt te ligga i vattnet längre för att ge med sig mer smak!

Mvh föredetta Friggssäljare?

Min kommentar: Här går man runt hela livet och tror att grönt te är nyttigast och så är det tydligen vitt te? Tack för informationen! Hädanefter ska jag börja spana lite extra efter vitt te bland hyllorna 🙂

M skriver:

Haha! Har du sett den där grejen med ”Jog Heter Pinio”
http://www.ystadsallehanda.se/tomelilla/svenskan-nalsogat-till-arbetsmarknaden/

Min kommentar: Alltså denna artikel har jag skrattat åt dagligen sedan jag läste den. Det roligaste är att artikeln handlar om just att det är svårt att uttala vokaler i det svenska språket och så gör reportern en sån tabbe? Så himla roligt.

Julia skriver:

Du som älskar ingefära (och mango) – har du provat Renée Voltaires ginger chews???? Som sega ingefärskolor med en touch av mango (försöker låta matkunnig) som riktigt river till i käften när man svalt den, fast på ett bra sätt!!!! Såklart!!

Min kommentar: Alltså det låter så överdrivet gott att det vattnas i munnen bara av tanken?!?? Ska genast köpa hem dessa! TACK.

Frida skriver:

Hatar när man råkar gilla av misstag. Jag har ett tips till er (om ni som jag) ibland bara klickar er runt och stalkar folk bara för att ni är uttråkad och av misstag råkar gilla en 67 v gammal bild – ta bort ”gillningen” och likea därefter hens senaste bild. Voila! Ingen märker hur långt ner ni grävt ??‍♀️

Min kommentar: Haha! Genialiskt! Det funkar i och för sig inte klockrent om det är någon man inte följer (eller om det är någon man ABSOLUT inte följer if you know what I mean), men det är ju ändå tusen gånger bättre att ha gillat senaste bilden än en bild för 67 veckor sedan….heh.

Lovisa skriver:

Jag lider oclså av TBSS och här kommer ett tips. Du vet de genomskinliga påsarna att lägga vätska i när man flyger. Jag tar alltid typ 10 st och sen har jag en sån zip bag i väskan och där lägger jag servetter. Under mina singelår hade jag även en med ett par rena trosor i ?

TBSSa on säger jag! Folk blir ä så glada när jag alltid kan ta upp en ren servett ur väskan!

Min kommentar: ZIP BAGS here I come! Möjligheterna är ju oändliga? Servetter, topz, trosor, frukt. Vi kan ha allt i väskan utan problem!

 

 

Carro skriver:

Å det där med bokstaveringsalfabet..

När jag jobbade som telefonförsäljare och skulle ha in e-postadresser, så fattade jag inte att några bokstaverade, så jag satt och skrev en jäkla massa namn innan jag förstod.. suck. ”Ursäkta men kan du ta om det… det blev nåt fel här…hehe..

By the way. Min sambo kan alla de där namnen. Nörd.

Min kommentar: HAHAHA. Och du bara “oj vilken lång mejladress”. Så roligt och så mycket igenkänning.

Lovisa O skriver:

Vet att det var akut i detta fall, men tänkte informera ifall ni inte visste ?

https://www.hemmets.se/darfor-ska-du-aldrig-spola-ner-hushallspapper-i-toaletten/

Min kommentar: Tack! Hade ingen aning. Jag trodde det var papper som papper. Men toalettpapper är alltså det enda som hör hemma i toaletten.

Emma skriver:

Jag vill tipsa om appen ”i can’t wake up!”. Är världens mest irriterande men samtidigt fantastiska alarmklocka. Man kan ställa in massa grejer man måste göra för att alarmet ska stängas av, till och med skanna av streckkoder på grejer man har hemma. Man vill inte snooza med den, för vill inte behöva göra om allt igen. Jag var en sån som alltid snoozade länge eller knappt ens vaknade av alarm, men denna app har hjälpt mig enormt. Dock är jag fortfarande alltid sen för är bara långsam som människa haha.

Min kommentar: Haha whaaaat? Känner redan att jag hatar och älskar den där appen. Så himla smart när man verkligen måste, måste gå upp. Tack, den ska jag testa.

 

53 gillar

Kommentarer (22)

 • Robert

  |

  Verkligen kul och varierande ämnen som dyker upp i bloggen. 😉

  Svara

 • Kattis

  |

  Jag råkade ställa in att jag var tvungen att lösa ett mattetal när alarmet ringde. Jag SUGER på matte och det blir inte bättre av att vara nyvaken. Fattade inte hur jag hade ställt in det och hur jag skulle ta bort det.. sen bytte jag äntligen telefon.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Sara

  |

  Istället för servetter har jag alltid ett paket näsdukar i väskan. Då har man alltid med papper som inte tar så mycket plats ?

  Svara

  • Astrid

   |

   Åh, samma här! Har näsdukar utspridda i varje jackficka och väska jag äger.

   Svara

 • M

  |

  Använder zip-bags på en snudd på sjuklig nivå, till typ allt! Men ville bara tipsa om att de ju finns bland fryspåsarna i affären i olika storlekar!

  Svara

 • Evelina

  |

  Angående att gilla bild från 67 veckor tillbaka. Om ni tar bort “gillningen” så syns den inte (på Instagram iaf). Mvh hon som skapade fejkkonto och testade på sig själv när hon råkat gilla fel persons extremt gamla bild…

  Svara

  • Kattis

   |

   Men det syns ju som en notis på telefonen, att “Kattis har gillat din bild på instagram” typ. Eller det gjorde det förr iaf! Kan inte svära på hur det är nu.

   Svara

 • anna

  |

  Men börja dricka löste istället! Påsar har knappt något riktigt te i sig! Och knappast några nyttiga ämnen kvar. Gå till en tebutik och köp och fråga hur du ska brygga teet du köper (till exempel ska du inte ha vatten över 80 grader till grönt te). Once you go löste you never go back 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Har massa löste hemma, men blev kär i påste för enkelhetens skull när jag jobbade på kontor ??

   Svara

 • Jul

  |

  Hejan! Vill bara flika in lite om te här. Det är helt sant att vitt är snäppet nyttigare (beroende på vad för “nyttighet” man är ute efter. Många anser rött te är bäst men det är då för de inte innehåller tein/koffein) men lite osant att de ska dra längre. För bästa smak så lägre värme (70 grader tillskillnad från grönas 75-80) och inte alls länge. Köper man ett kvalitetste så ska de inte vara mer än 1-2 minuter annars förstör man smaken. Eftersom bladen plockas tidigare så är de mer ömtåligt än de gröna när de kommer till temperatur och dragningstid.
  Vitt te i sig smakar inte så mycket te så välj en smaksättning som låter god annars väldigt tråkigt te. Men värt att testa om du inte gjort för. Säg till om du vill jag ska skicka dig en burk ? (dock inte friggs men också gott ?) // tesäljare som har vitt te i sitt sortiment

  Svara

  • anna

   |

   Jag var på en teprovning och fick smaka ett vitt te för 300-400 kr per hekto. Alltså my god vad gott det var! Det var lent som honung och verkligen smekte gommen och halsen på vägen ner. Synd man inte är rik 😛

   Svara

 • Elin

  |

  Zippbags ska jag börja ha i väskan! Sjukt smart!

  Å den där väckarklockan, yes please. Fast ändå, neeej. Vilken stress om alarmet går när man är någonstans??

  Svara

 • Cecilia

  |

  I mitt handskfack i bilen har jag bl.a. en bunt servetter, en massa små påsar salt och peppar. Sådana små pappersbehållare att hälla ketchup i och ett kaffemått. Servetter och matgrejerna är bra att ha om man ska äta i bilen och kaffemåttet köpte jag en gång när jag behövde ett och det finns kvar där ifall jag en dag behöver det igen.? Vadå onormal…?

  Svara

 • Sanna L

  |

  Gillar dessa inlägg! Du skulle gärna få länka vilka inlägg kommentarerna kommer ifrån, blir nyfiken. Ha en fin dag!

  Svara

  • Egoina

   |

   Bra idé. Kan länka nästa gång 🙂

   Svara

 • Em

  |

  Jag FATTAR VERKLIGEN INTE DEN DÄR ARTIKELN och jag blir så FRUSTRERAD att jag inte FATTAR vad som tydligen är SÅ HIMLA ROLIGT?!???! Pleeeaaase dela med er av vad som är så KUL?! :'(
  /Känner mig utanför

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ❤️ Personen som heter ”Jog Heter Pinio” har ju antagligen sagt ”Jag heter Pinio” och heter alltså bara Pinio. Men det missuppfattade reportern. Antar att hen frågat ”vad heter du” så har han svarat ”jag heter pinio”, fast med brytning.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv