Follow my blog with Bloglovin

ONSDAGSLISTA

Hur mår du just nu?

– Jag vet inte. Såg fram emot att jobba hemma idag, men jag fryser, är seg och gnällig. Jag skriver av mig till Sofie as we speak och hoppas att det går över snart. Jag ska muntra upp mig själv med en god lunch eller något.

 

Planer idag?

– Göra en beställning till ett samarbete, fakturera, förbereda inför podden imorgon och ett samarbete i helgen. Och skriva lite blogginlägg såklart. Funderar på att skriva om vad jag önskar mig i julklapp bland annat, såg att någon undrade om jag kan göra det.

 

Vad gjorde du idag exakt för ett år sedan?

– Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag bloggade dåligt då i och med allt jobbigt som hände. Men jag skrev i alla fall att jag tittade på Lisa Ekdahls dag i Så mycket bättre. Jag skrev såhär: “Jag tar med mig det hon sa om att det andra tycker om mig definierar dem och inte mig, och att det är hur jag reagerar på det som betyder något”. Vettigt!

 

Bild för nästan ett år sedan. Hade kamerablyg valp på besök på kontoret.

 

Nuvarande klädberoende?

– Att klä mig varmt. Såklart. Extra strumpor, koftor och halsdukar. Jag plockade fram min vinterjacka häromdagen och jag älskar den. ÄNTLIGEN har jag en varm jacka som jag kan stänga och allt. Så glad över att jag köpte den på rea i somras. Framtida Regina är mycket tacksam över dåtida Reginas förutseende handling.

 

Nuvarande matberoende?

– Apelsiner. Lyckades köpa apelsiner som var perfekt sötsyrliga. Man blir ju lycklig alltså. Clementiner (satsumas?) har jag inte lyckats med ännu.

 

 

Ett jobb du aldrig skulle kunna ha?

– Alla jobb egentligen där processen är lång och man måste vara extremt noga hela tiden. Tänkte ofta att jag skulle vilja bli arkeolog när jag var liten. Så spännande att upptäcka saker, gräva upp coola fynd och undersöka historiska platser. Men sen kom jag på att dessa utgrävningar tar ÅR att utföra och man måste vara supersupersupernoga, planera, kartlägga, förbereda och pensla bort sand sakta, sakta och jag somnade av bara tanken. Saker ska vara effektivt, gå undan och hända. Punkt.

 

Vad önskar du att du gjorde mer?

– Tänkte på vad jag vill och inte bara rättade mig efter andra.

 

Vad önskar du att du gjorde mindre?

– Snoozade. Tänk så mycket trevligare morgonen hade blivit om jag inte behövde stressa och springa till bussen. Jag har seriöst ALDRIG gått till bussen. Inte på flera år i alla fall. Jag springer alltid. Jag hinner ju, men seriöst, vad är fel på mig?

 

Ge ett tips som känns aktuellt just nu?

– Köp en fin julkalender till dig själv! Jag har köpt en från Rituals, en med smink/hudvårsprodukter och funderar på en tredje med antingen lakrits, te eller kaffe. Hmm. Får se. Vi har några olika på jobbet. Finns här (annonslänk).

Jag har kanske lagt orimligt mycket pengar på det där. Men ÄH. Jag har känt mig så deppig på sistone. Det gör mig glad, det är saker jag vet att jag kommer använda och jag förtjänar lite guldkant i livet som muntrar upp mig. Materiellt eller ej ; ))

 

56 gillar

Kommentarer (24)

 • Jessica

  |

  Jag har faktiskt aldrig (!!!) snoozat. Går upp direkt klockan ringer. Är jag lite seg kan jag ligga kvar och pilla på mobilen några minuter. Dejta en som snooza en timme, han kunde lika gärna sovit djupt den timmen… och jag 🙂

  Svara

 • Julia Nicander

  |

  Hej Regina!
  Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig att sprida ett inlägg om Tjejjouren Väst som håller sin stöd-chatt öppen extra länge under jultiden.
  Det hade varit jättefint om så många som möjligt nåddes av informationen, då vi vet att julen ofta är en extra tung tid. Flertalet unga har en otrygg hemmiljö, och den långa ledigheten kan kännas tung. Många känner sig också ensamma kring jul. Då kan det vara skönt att ha någon att prata med som kan finnas där, även om det bara är över nätet.

  Inlägget finns här:
  http://www.juliamaria.se/2017/11/22/vald-tar-inte-jullov/

  Och mer information hittar du på:
  http://www.tjejjourenvast.se

  Tusen tack för en fin blogg, och hojta gärna till på min mail om du vill ha mer information!

  Svara

 • Julia Nicander

  |

  PS: Jag fick Bodyshops stora julkalender av min syster förra veckan och SKREK rätt ut. Har velat ha den i 6 år, men aldrig riktigt känt att jag har velat lägga pengarna på det. Skall bli en dröm att öppna en ny lucka varje dag.
  Ds.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh men världens bästa syster!!!! 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Inget yoloande med jackan alltså? 😉 Själv behöver jag ett par tofflor, och kanske en sån där kaffebryggare från Moccamaster. Får klura… 😉

  Svara

 • Sabina

  |

  Jag har köpt den största Kinder kalendern jag kunde hitta, kändes skumt att lägga 160 kr på en chokladkalender men jag är mycket nöjd samtidigt :’D

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så awesome!

   Svara

 • Jonna

  |

  Gillar verkligen din och Moas podd! Så himla lättlyssnad och en härlig mix av allt. Senast lyssnade jag på väg in till en dejt och det var verkligen perfekt avslappning/bli på bra humör. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh så kul att höra! Så glad jag blir 😀 <3 Hoppas dejten gick bra btw 😉

   Svara

 • Emma

  |

  Jag vill tipsa om appen “i can’t wake up!”. Är världens mest irriterande men samtidigt fantastiska alarmklocka. Man kan ställa in massa grejer man måste göra för att alarmet ska stängas av, till och med skanna av streckkoder på grejer man har hemma. Man vill inte snooza med den, för vill inte behöva göra om allt igen. Jag var en sån som alltid snoozade länge eller knappt ens vaknade av alarm, men denna app har hjälpt mig enormt. Dock är jag fortfarande alltid sen för är bara långsam som människa haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha whaat? Måste skaffa den! Tack!

   Svara

 • Maria

  |

  Jaha. Där klickade jag hem en lakritskalender till maken. Vilken fin fru han har.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sannerligen!! Bäst för honom att du får smaka 😉

   Svara

   • Maria

    |

    Haha! Ja, eller så köper jag en med lyxig choklad till mig. ??

    Svara

 • Emelie

  |

  Smakade Tomtelatten för första gången (bättre sent än aldrig haha), sååå god ?

  Svara

  • Emelie

   |

   För första gången idag skulle det visst stå

   Svara

  • Egoina

   |

   Ååååå visst är den! Godaste jag vet!!! 😀

   Svara

 • Martina

  |

  Hallå där, berätta varifrån den med smink och hårgrejer kommer ifrån! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Från Look Fantastic. Min kollega jämförde den med Skin Citys. Hoppas verkligen, är så bitter över att jag missade den ?

   Svara

 • Katta

  |

  Jag har köpt en med hemgjorda praliner i???

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhhh vad gott! Vardå?

   Svara

 • Julia

  |

  Haha men det där är väl satsumas på bilden?????

  Svara

  • Frida

   |

   Jaa eller hur??? Tänkte samma sak!

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha ja. Ville bara bildsätta 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv