Follow my blog with Bloglovin

Paket kommer lastat med 3 favoriter

Innehåller annonslänkar.

Förra veckan var en mycket tacksam vecka att vara influencer. Har för övrigt inte vant mig vid det ordet än. Influencer. Influeeenceeer. Bra samlingsnamn, men liksom så….pretto? Som alla andra yrkestitlar man envisas med att ha på engelska pga *det blir ju så coolt*.

I alla fall. Inte nog med att jag fick en hel årsförbrukning med te (!), så kom det ett annat roligt paket också! Jag får inte så mycket paket nuförtiden, så förra veckan var som julafton. Det var ett paket fyllt med massa nice saker och här är mina favoriter:

 

Doftljus från Rapunzel of Sweden. Ljuset är i doften “Ocean Breeze” och jag brukar generellt tycka att den kategorin luktar så herrigt (typ hej-jag-har-badat-i-aftershave), men detta doftade gott. Rent, fräscht och parfymigt. Bara 99 kronor dessutom! Finns här.

 

Massa smink! Skoja att jag blev lycklig eller? Så mycket smink so little time. Det var olika läppgrejer och en mascara.

 

Mascaran kommer från Too Faced och finns här. Jag har provat den innan och det är en av de bästa jag testat. Och hur fiiin är den inte? Annars har denna varit min trogna följeslagare i två år nu.

 

Favorit nummer två. Flytande läppstift i färgen Slow Burn från Marc Jacobs. Wowowow. Så kär i den. Den har bra hållbarhet, men man blir ändå inte sådär överdrivet supertorr.

 

Den perfekta vinterhalvårs-färgen. Jag vet inte hur jag ska beskriva den. Som en blandning mellan rosa, brun och nude kanske. Hur som helst PERFEKT enligt mig. Men alla färgerna verkade awesome. Finns att se här.

 

Ja. Det var det. Tack för bästa paketet! Om ni ursäktar ska jag gå och vara snygg nu. Hej!

 

60 gillar

Comments (27)

 • Marias bokhylla

  |

  Jag tycker att det är julafton varje gång jag får hem bokpost. ? och sonen med för han får vara förste paketöppnare. ?

  Reply

 • Robert

  |

  Hej! Såg jättesnyggt ut. 🙂 Brukar förknippa doftljus med dig när jag ser sånt i affärer och liknande /Bloggskadad?

  Reply

 • Emma

  |

  Får jag bara ge tips om att göra fransmarkering när man har eyeliner, då får man svärta och inte hud mellan fransar och eyeliner. Var en lifechanger när jag började med det 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Aint nobody got time for that på vardagar…väl? Inte jag iaf ? Men om jag ska på fest då jäklar fransmarkeras, contouras och liplinas det 😉 Jag använder kajal till fransmarkering btw. Säg till om du vet någon annan produkt som är bättre 🙂

   Reply

   • Emma

    |

    Haha, jag förstår! Men det går ju supersnabbt! Jag använder pensel och kakig eyeliner till det. Tycker nyx är billigt och bra. 🙂

    Reply

    • Egoina

     |

     Hmm det borde vara smidigare med pensel! (Så störigt att behöva vässa hela tiden). Ska spana in det 🙂

     Reply

  • A

   |

   Tips! Jag använder en platt, ganska hård liten pensel som jag bara duttar på mascaraborsten för att få färg och sen gör fransmarkering med. Det tar ca 10 sek längre på varje öga = man orkar göra det även på vardagar 🙂

   Googlade lite snabbt fram ungefär hur penseln jag använder ser ut: https://www.lyko.se/bh-cosmetics/bhc-brush-v9-veganeye-precision-brush

   Reply

 • Jessica

  |

  Åh kan inte du skriva om vad du önskar dig i julklapp? Om du kom fram till något i söndags, hehe. Behöver tips! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Absolut, det kan jag göra 🙂

   Reply

 • Annie

  |

  Nyfiken! Behöver du skatta på det du får hemskickat eller räknas det som “gåvor”?

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej, jag skattar endast på betalning. Det vill säga att om jag får saker mot motprestation, alltså jag får dem för att vi kommit överens om att jag ska göra reklam så är ju det en betalning. Men när ingen motprestation krävs eller när, som i detta fall, ett paket bara dyker upp utan att jag vet ens visste om att jag skulle få det så ska det inte skattas. Det vore ju väldigt knäppt och orättvist att behöva skatta för saker jag inte ens bett om eller ens kanske vill ha.

   Det kan jämföras med pressutskick till tidningar eller dylikt. Hamnar det i tidningen: Yaj! Om inte: Spelar ingen roll eftersom mottagaren och avsändaren inte har någon överenskommelse. Så ja, precis, det är en gåva. Makade det någon sense? 🙂

   Reply

   • Lina

    |

    Fast måste man inte kasta det efter man provat det isåfall?

    Reply

    • Egoina

     |

     Jag vet inte. Har också hört om detta någon gång, vet dock inte i vilket sammanhang. Har googlat ett bra tag nu, men hittar inget. Har du någon källa? 🙂 Hur som helst är det ju hur dumt som helst att slänga saker. Självklart kommer jag inte göra det. Jag slänger aldrig saker, jag ger i så fall bort det om jag inte vill ha det. Men om det nu är så får jag skita i att skriva om eventuella pressutskick oavsett helt enkelt, eller bara låta bli att hämta ut paket som jag inte vet vad innehåller.

     Reply

     • Tussilago

      |

      Åh, det hade varit jättetråkigt om du slutade skriva om sånt 🙁 Är ju jättekul att se vad du får, vill ha det mesta *-*

 • pernilla

  |

  Nu har jag en fråga som inte alls har med inlägget o göra men som är ett dilemma för mig just nu. För cirka en månad sedan blev jag uppsagd på mitt jobb (lång historia om varför, men inte relevant till denna fråga) och nu har jag sökt en hel drös med annat. Jag har rätt mycket erfarenhet och i Januari kommer jag börja plugga Visual Merchandiser på distans också.

  Jag har fått erbjudande om jobb i en välkänd klädesbutik, dock utan kontrakt och endast för inhopp och kanske eventuellt låga timmar som man får arbeta sig upp under lång tid. Men ligger även på att eventuellt få ett annat jobb med, i en helt annan bransch fast med heltidskontrakt. Mitt dilemma är nu att jag verkligen vill jobba på det första, i butiken. Men det är sjukt osäkert. Men jag ser mig själv att kämpa för en karriär inom det.

  Men sen kommer det problemet in att man ska ha råd att leva med. Vilket jag kanske inte kommer göra med endast inhoppsarbete. Därför vore det andra jobbet mycket bättre, men det är i en bransch jag inte brinner för och inte känner för att växa inom. Men det är en säkerhet.

  Jag vet inte vad jag ska göra, för hjärtat säger osäkerhet och hjärnan säkerhet. Det kommer förmodligen sluta med säkerheten då jag får tänka långsiktigt, och det kanske tagit lång tid att bygga upp något annat inom det osäkra. Men där ligger inte hjärtat.

  Har pratat med vänner, familj etc och alla tycker säkerheten. Men jag vill bara höra din (som utomstående) åsikt. Du har yoloat <- sorry för det hemska ordet, en del men ändå lyckats få det bra tillsist. Du kan klara dig på ditt egna företag redan visserligen, det kan inte jag. Gaaah. blir tokig här!

  Reply

  • Filippa

   |

   Klart att du ska ta det första jobbet!! Du måste följa hjärtat och det är ju ditt liv det handlar om och då ska man göra det man brinner för! Man måste våga för att vinna:) och inget är skrivet i sten, om du börjar där och jobbar ett tag och ingenting händer och det Verklgien inte går ihop kan du lösa det då!

   Reply

  • Lisa

   |

   Gå din egen väg! Jag förstår att det andra valet säkrar din framtid men du kommer inte vara lycklig och du kommer heller inte trivas om du satsar på en bransch som går emot det du egentligen vill. Jag kunde säkra min framtid genom att bli civilingenjör som min släkt men istället utbildade jag mig inom både IT och media som båda två är tunga branscher. Jag har kämpat mig igenom arbetslöshet och bostadsbrist och pengabrist där mina föräldrar har fått rycka in och just nu arbetar visstid så ibland är det fullt ös och ibland är det arbetslös. Men det är min dröm och jag vill inte jobba med något annat utan då kämpar jag hellre. Och jag tycker att du ska kämpa! Följ ditt hjärta och allt kommer ordna sig längs vägen. Jag lovar ❤ Stort lycka till!

   Reply

  • Tussilago

   |

   Om det första mest är inhopp, hade det gått att kombinera med det andra? Tänker om du har båda, och sen när du har fått in foten på det första kan du släppa säkerheten? Om det inte blir helt kaotiskt förstås, du får inte jobba dig in i väggen!!

   Reply

 • Amanda

  |

  Det här kanske låter creepy men jag drömde om dig i natt. Vi umgicks som vänner och jag var så glad… tills jag vaknade haha 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhhh ❤️ Hoppas vi hade kul!

   Reply

 • Julia

  |

  Hej Regina! Nu har inte denna kommentar något med inlägget att göra. Men jag tänkte på en sak. Du är ju en influencer och var väldigt engagerad i det här med #metoo. Min fråga är då hur du ser på det här med slaveriet som pågår. Alltså, att afrikaner blir sålda. Tycker du inte att det är ett viktigt ämne att tänka på eller ta upp på bloggen med även om det inte är något som händer i Sverige? Nu försöker jag inte vara dum, men jag tycker att det är så lustigt hur #metoo blev så stort och att de flesta influencer deltog i det, men med det som pågår med slaveriet är typ alla tysta.

  Reply

  • Mia

   |

   Man kan ju dock inte skriva om allt som händer i världen, vill du läsa om det finns det artiklar

   Reply

 • annika

  |

  Hej! Va bara tvungen o skriva vilken otroligt vacker bild på dig! Wow! Du är väldigt vacket, inside –> out 🙂 har läst din blogg sen ja va 16, nu 28 o 2barnsmamma, så vi e på lite olika faser i livet men tycler du är så jordnära o inte så fejk/vita möbler/yta o underbart liv, hela tiden 🙂 heja dig! Hoppad du får fler gratispaket!

  Reply

  • Egoina

   |

   <3 <3

   Reply

 • Hannele

  |

  Hej! Undrar hur du ställer dig till make up som inte är CF (cruelty free) som ex Nars i detta fallet samt Rapunzel? Det gjordes en dokumentär nyligen där det framkom hur löshårsindustrin ser ut. Löshår eller ej så är de ju samma företag! 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Så bra du passade i läppstiftet, looking fab som en sann influencer skulle ha sagt 😉 ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Hehe 😉

   Reply

Leave a comment

Arkiv