Follow my blog with Bloglovin

VECKANS

Veckans lustigaste: Min chef skulle bokstavera ett lösenord på telefon och jag hörde inte riktigt bokstäverna, så hon fick ta det enligt bokstaveringsalfabetet. Bara det att hon inte visste vad hon skulle säga så det blev typ: “V för……Volvo, D för……ehh Dumstrut?”. Så lustigt. Men vem kan bokstaveringsalfabetet egentligen?

 

Veckans bästa kommentarer: Det är ju lätt alla bidrag till ord ni hatar. Tack för det! Svenskans absolut fulaste ord har jag nu samlat på ett ställe.

 

Veckans intressanta:

Vi fikade på jobbet och till vänster ser ni några mycket intressanta chips med smak av äpple och kanel. Så weird, men ändå gott. Eller. Jag vet inte. Var det gott? Konstigt. Men gott. Eller. Äh. Kan inte wrappa mitt huvud around det helt.

 

Veckans impuls: Jag läste massa recensioner och till slut bestämde jag mig för en iPhone X bara sådär. Jag skulle egentligen ha en iPhone 8 från början, men det slutade en aning dyrare istället. Heh. Det är därför man aldrig ska läsa på. Nej, men efter att ha sovit på saken känns det fortfarande som ett vettigt beslut. Längtar tills jag kan hämta den!

 

Veckans pinsamma: Jag skulle besiktiga min bil och kunde inte vägen dit, så jag fick slå in det på gps:en.  “Sväng höger”, sa rösten och jag svängde, men tydligen lite för tidigt, så jag körde på en trottoar istället för på vägen. Där körde jag alltså på trottoaren, istället för själva vägen där andra bilar körde och kände mig SÅ DUM. Det var staket emellan och det var för sent att backa, så jag fick liksom bara äga mitt misstag och köra klart. Pinsamt.

 

Veckans roligaste: I fredags var Ida på toaletten och då kom städaren in och sa “Hej, är det bara du och Ida här idag?”. Jag DOG av skratt. Ida kom ut från toaletten och frågade vad jag höll på med. Jag satt och skakade, ni vet när man verkligen försöker kväva sitt skratt. Jag viskade ”Han vet! Han sa inte idag, han sa Ida!!!” Och hon bara ”JAG SA JU DET”.

 

93 gillar

Kommentarer (29)

 • Bella

  |

  Dom chipsen gör hjärnan förvirrad! Hjärnan tänker åh äpple, och det känns nyttigt men det är ju chips :p

  Svara

 • Fanny

  |

  Haha städaren kanske har läst din blogg 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Det slog mig också! Dåligt samvete nu…

   Svara

 • A

  |

  Varför gör du ”veckans..” på en måndag? Borde inte det inlägget komma upp på en söndag?? Mycket förvirrande

  Svara

  • Egoina

   |

   Tycker du? Jag tänker att det inte är mer förvirrande än t.ex. att man skriver om helgen några dagar efter att den varit. Men egentligen av två anledningar, 1) att veckan inte är slut än på söndag och 2) att jag försöker sitta vid datorn så lite som möjligt under helgen. Dessutom har “veckans” blivit ett återkommande tema på min blogg, så jag tänker att det inte är förvirrande. Men om det är det kan jag ändra dagen till söndag igen. Kan fundera på det 🙂

   Svara

   • Tussilago

    |

    Neej, ha kvar den på måndagar 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     ?

     Svara

 • Malin

  |

  Vad konstigt, det till höger på brickan ser ut som en muffins 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha… Oj, menade vänster 😉

   Svara

 • Sandra

  |

  Vill testa de där chipsen men vill inte köpa en hel påse och riskera ifall den är jätteäcklig? Hm. Hur löser vi det här problemet?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker faktiskt att du måste riskera. Du VILL veta hur dom smakar. Var bara beredd på att de är lite…konstiga. De smakar liksom äpplepaj…fast ändå chips. Äter man en näve är det “gott” (alltså vet ej hur jag ska beskriva, men det är inte äckligt i alla fall), men äter du mer blir det för mycket.

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, åt bilkörningen. 😉

  Svara

 • ab

  |

  Söt tallrik/bricka.

  Har undrat om tonen när städaren sade “jag städar här Ida”, neutral eller någon slags förmaning? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, men det var neutralt. Typ bara “making conversation”. Så inte alls läskigt eller så 🙂

   Svara

   • ab

    |

    Jag tänkte typ sträng förälder, hehe.

    Svara

    • Egoina

     |

     HAHA fattar! Kunde varit…haha

     Svara

 • Joanna

  |

  “Äga sitt misstag”.. Gillade fan det uttrycket!

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag kommer aldrig förstå mig på hur man kan köpa en telefon för 11 000. Men det är väl bara jag!

  Svara

 • E

  |

  Haha! En tjej på mitt jobb bokstaverade också så där, och nån frågade vad hon skulle sagt om det varit ett X: “Då hade jag sagt X som i kex” ???

  Svara

  • Sophie

   |

   X som i xylofon annars 😀

   Svara

 • Sofia

  |

  Hahaha! Du verkar ha världens skönaste kollegor x)

  Svara

 • Carro

  |

  Å det där med bokstaveringsalfabet..

  När jag jobbade som telefonförsäljare och skulle ha in e-postadresser, så fattade jag inte att några bokstaverade, så jag satt och skrev en jäkla massa namn innan jag förstod.. suck. “Ursäkta men kan du ta om det… det blev nåt fel här…hehe..

  By the way. Min sambo kan alla de där namnen. Nörd.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahaha!

   Svara

  • Egoina

   |

   Och du bara “oj det var en lång mejladress”. Haha alltså SÅ kul.

   Svara

  • Linnéa

   |

   Jag meeed! Fattar fortfarande inte när folk ska bokstavera så 🙁

   Svara

 • Rosanna

  |

  Haha jag börjar tänka på när Phoebe ska bokstavera sitt namn.
  “P as in Phoebe, H as in Hoebe..” osv!!????

  Svara

 • Emilia

  |

  Jag kan både den svenska och det internationella bokstaveringen. Behöver det i mitt jobb. (Älskar dock Phoebes bokstavering ?)

  Svara

 • Mila

  |

  Hahahahaahaha, har aldrig kommenterat tidigare men har följt dig lääänge och du är så himla rolig!! Dooog precis av skratt!! Du och ida alltså hahaha ??

  Svara

 • Sara

  |

  Chipsen är bara för skumma! Köpte en påse för man måste ju testa, kunde äta typ 3 chips (min sambo åt väl 10). Sen åt jag 3 till dagen efter…. men sen fick jag nog! Påsen låg öppnad i två veckor sen slängde jag den. Sorgligt, hatar att slänga chips.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv