Follow my blog with Bloglovin

Fredag, lördag och söndag

Så här såg jag ut i fredags. Jag var först på kontoret och passade på att ta en selfie. Undrar hur många bilder jag har på mig själv i den där spegeln alltså. No shame. Jag tyckte om min blommiga blus så mycket att jag köpte en till i en annan färg btw. Hittas här (annonslänk).

 

Åt det här till lunch. Typisk skrapa-ihop-det-som-finns-i-kylskåpet-mat. Det blev grönsaksbiffar, pasta och chili bearnaise.

 

På vägen hem köpte jag rosor och satte mig sedan på tåget…

 

…för att åka hem till Lina och bli bjuden på middag och ha tjejkväll. Jag har inte träffat dem på evigheter, så det var mycket mysigt.

 

Dagen efter gick vi upp tidigt för att vara barnvakter till denna gulliga. Vi lekte kurragömma, kollade på Mästerflygarna och lade pussel. Jag sa “sitt ner när du äter” när hon åt mat (hon reste sig upp på stolen). Kändes så sjukt. Det var första gången jag sa åt en barn någonting någonsin. Har aldrig känt mig mer vuxen än just då.

 

På kvällen beställde vi vietnamesiskt och såg femhundra avsnitt av Bron. Nåja. Åtminstone fyra.

 

Och idag har vi varit på visning och just nu sitter jag och gör livsviktiga saker som att ta reda på vad jag vill önska mig i julklapp och tittar på recensioner på iPhone 8, 8 plus och iPhone X. Angående det sistnämnda. Alltså jag blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag vet. Vilken ska jag köpa?

 

Det var min helg i korta drag! Social, rolig, mysig och lugn på samma gång. Helt perfekt.

 

48 gillar

Kommentarer (19)

 • Robert

  |

  Hej, hej! Såg verkligen smarrigt ut med vietnamesiskt. 😉 Själv köpte jag Samsung Galaxy S8 för några månader sen. Iphone X verkar ju lite omdebatterad med priset och annat.

  Svara

 • Margot

  |

  Kan jag få din gamla iPhone när du köper en ny :)? Aldrig haft en fancy telefon och har inte riktig råd med det heller tyvärr. Älskar din blogg!

  Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hej! Jag har tänkt köpa en ny eftersom jag kan byta in den gamla (har egentligen ett år kvar att betala av, men det stryks om jag byter den). Så det är det som är tanken tyvärr <3

   Svara

 • Stephanie

  |

  Hej Regina. Angående ditt problem med vilken telefon du skall köpa kanske jag kan ge dig en hjälpande hand då jag precis gick igenom samma sak.
  Jag gjorde som så att jag sålde tillbaka min nuvarande telefon och då fick avdrag på summan av min nya samt knöt den till ett abonnemang så kostnaden för telefon sjönk ytterligare. Jag valde alltså en Iphone X som egentligen kostar 11 490:- men jag kommer betala 7100:- för telefonen.
  Med tanke på ditt yrke så vill du antagligen ha en bra kamera på telefonen. Kameran på Iphone 8 är sämre än den på Iphone 8 plus och Iphone X. Alltså skulle jag om jag vore du automatiskt räkna bort en vanlig Iphone 8. Alltså står det mellan X och 8 Plus. Även fast man inte kan tro det så får du en större skärm på X jämfört med 8 plus , samt att en X är mindre i storleken jämfört med 8 plus så den får lättare plats i handen.
  Saker som är bättre på X jämfört med 8 Plus:
  1. Skärmstorlek samt kvalité är bättre ,högre upplösning
  2.bättre frontkamera
  3.bättre batteritid.
  4.Porträttmode i frontkameran på X

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för hjälpen 🙂 Tänker exakt likadant! Är ute efter bättre kamera och batteritid samt vill ha en telefon som jag kan använda med en hand (alltså inte är överdrivet stor), så därför blir det nog Iphone X 🙂

   Svara

 • Emelie

  |

  iPhone X alla dagar i veckan??? Älskar min. Har lyxen att jobba med telefoner och därmed testar jag allt?

  Svara

 • Paulina

  |

  iPhone 8 plus alla dagar i veckan! Ääälskar att den är så stor! Egentligen är det ingen större skillnad mellan 8:an och x:an men om du inte kör plus så skulle jag defo köpa x:an. Alla dessa telefoner har nämligen valet att ta ”porträtt”-kort men bara x:an kan ta porträtt i selfieläge! Och jag lovar, korten blir sååå fina!!

  Kram!

  Svara

 • Jessica

  |

  Var kommer dina snygga glasögon från? ? Mvh “glasögonorm”

  Svara

  • Egoina

   |

   Angelou eller något sånt heter modellen. De är från Specsavers 🙂

   Svara

 • Gabrielle

  |

  Hej! Såg på insta och snapchat att du köpte iPhone X !! Rätt val!
  Jag tänkte bara höra var du köpte den? Jag har nämligen beställt en iPhone X från Telia och där är 2 månaders väntetid?!?! ?? jag vill ju ha den nu!!! Hatar att vänta ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Men så seeegt! Jag beställde på telenor och det stod att jag skulle hämta i butik. Vet dock inte när. Åh hoppas inte jag behöver vänta så länge!!

   Svara

 • Hanna

  |

  Hahaha å bra att du uppfostrar barnet! Jag är lärare i en etta. Känns ibland som att det enda jag gör är att “säga till” barn. Fast jag kör ofta på omvänd taktik. Typ “Oj vad snabba alla vid det här bordet var på att städa undan. Tack!” (Effekt = alla andra vill ha beröm och börjar städa i raketfart).

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så smart! Jag kan ju noll om barnuppfostran, men körde taktiken ”vill du sova middag i vagnen, eller i soffan”. Jag tog bort alternativet ”jag vill inte sova alls” och hon kände stt det var hon som fick välja…hehe. Kände mig lömsk och smart 😉

   Svara

   • Hanna

    |

    Hahaha smart! Man känner sig som världens master mind ibland 😉

    Svara

 • Klara

  |

  Vad är det för rätt och var är det köpt om man får fråga? :O Ser supergott ut! Bor i Lund och är i Hbg ibland <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var typ köttbullar på spett? Haha vet inte riktig. Det är deb femte rätten jag provat där nu. Allt är så gott! Det ligger bredvid La pizza på Stattena 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Vilken mysig helg du verkar haft! Dina glasögon är så snygga, vad heter modellen? Kram

  Svara

 • Malin

  |

  Jaa denna gången kom du ihåg att ta kort med lådan öppen!!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv