Follow my blog with Bloglovin

Snabbspola

 

Jag sitter med hörlurar och tittar på Greys och F sitter bredvid och tittar på något annat. Att umgås med någon utan att egentligen umgås måste ju vara en av de bästa sakerna i världen. Vi har beställt nudlar på hörnet som är så starka att läpparna svider, dricker citronläsk och har den söndigaste söndagen på länge.

Ehm ja. Jag började skriva det där 19.00, men jag kom visst inte längre och nu är klockan över 22.00. Fastnade i något diy-konto på Instagram. Det är sjukt hur mycket tid jag kan lägga på att titta på sånt. Diy, matvideos och sminkvideos är livet.

Egentligen är alla klipp där någon gör något som snabbspolas så behagligt att titta på. Typ terapi? Jag hade till och med kunnat titta på någon som typ…viker tvätt. På den nivån är den. Tänk att se fina, färdigvikta högar växa i en snabbspolning. Eller någon som klipper gräsmattan, någon som städar eller någon som målar en vägg. Vad som helst bara det snabbspolas. Vad är egentligen grejen med det där? Så tillfredsställande! Eller är jag ensam här?

 

59 gillar

Kommentarer (14)

 • Frida

  |

  Haha nej, du är inte ensam! Jag brukar “titta” på videos på youtube på kvällarna där de flätar hår. Så sjukt lugnande att somna till om man som jag annars tänker på allt i hela universum när man ska sova… Men för den som inte gillar snabbspolning rekommenderar jag Man About Cake på youtube, en snubbe som gör så drömmiga tårtor och allt är så fint och lugnt och mysigt och zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *somnar*

  Svara

  • Egoina

   |

   Men jaaaa! Älskar också flätvideos! ? Tack för tipset om tårtmannen, ska spana in det ??

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Jag har också upptäckt att det finns en hel del sådana “avslappnings-videos”, japansk matlagning, tennisträning filmad från ena kortsidan och så. Kan nog gälla snabbspolning också. Tågresor snabbfilmade från loket. 😉

  Svara

 • Cassandra

  |

  När jag har svårt att somna eller bara vill titta på något mysigt och lugnande kollar jag videos på instagram, tex discover_colors. Annars brukar jag även kolla youtube på olika konton där mammorna visar tvättrutin på deras döttrars afrohår. Det är världens projekt med ismörjning av olika oljor och så blandat med schampoo och balsam och jag blir sååå sömnig av att titta på dem. Minns att jag blev svintrött när min farmor satt och ritade bredvid mig en gång. typ dreglar-trött nivån

  Svara

  • Egoina

   |

   Så bra tips, tack 🙂

   Svara

 • Sofie

  |

  Vad heter stället och vad heter rätten?! Måste ha nu! ????

  Svara

  • Egoina

   |

   Asian Fusion och rätten heter typ “äggnudlar” bara. Men du måste be om det superstarkt 🙂 Det är inget jättebra ställe helt ärligt, men det ligger ju nära såatte 😉

   Svara

 • Nina

  |

  Älskar snabbspolade mat/bakvideor! Gillar mest tårta och andra bakverk men så länge det är snabbspolat funkar vad som helst. Naglar som fixas t ex. Älskar att se färgerna och mönstren bli till i rapid. ?

  Svara

 • Marie

  |

  Åh då måste jag rekommendera LaurDIY på Youtube, grymma videos 🙂 håller med om att det är tillfredsställande att se saker snabbspolade ?

  Svara

 • Malin

  |

  Haha tänk va olika man kan vara ändå! Jag gillar verkligen inte att “slösa” bort min tid på youtube videos som du beskriver ovan. Ibland när någon bloggerska lagt upp något klipp så känner jag att jag måste kolla för att verkligen ha läst och sett allt, men 9 gånger av 10 så önskar jag att klippet var slut samma sekund jag sätter igång det. Om det inte är något superintressant ämne! Däremot har jag helt fastnat för podcast och måste slänga iväg en kommentar om att eran är grym! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha förstår ändå vad du menar. Men ibland måste hjärnan få slappna av med något obetydligt 🙂 Tack vad kul att höra!! <3

   Svara

 • Anna

  |

  Följer Tasty och Tasty vegetarian (finns säkert fler också) på Facebook, matlagning i snabbspolning plus att man får massa recepttips ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv