Follow my blog with Bloglovin

7 kommentarer från veckan som gått

Jag får bra, intressanta och roliga kommentarer varje dag. Någon gång var det till och med någon som skrev att hen brukar klicka sig in på min blogg endast för att läsa mina kommentarer…….ja men tack för den liksom ?

Jag tänkte att vi kunde kika närmare på ett litet urval av kommentarer jag fått denna vecka:

 

Gulligt att det kommit till den punkten att Robert är en självklar person i mitt kommentarsfält.

 

Jäklar vilken debatt det blev på ämnet trosor. Tyckte denna kommentar var så kul eftersom det är exakt så jag resonerat (ni som läst bloggen länge vet) och därför jag inte sover naken. Tycker svaret från Jess var så bra också. Om det brinner så mycket att man inte hinner slänga på sig något finns det en risk att kläderna man har på sig brinner upp ändå = ett icke-problem. Haha.

 

Om det så är en ny smak på glass, att Smash finns att köpa på Hemmakväll eller att tomtelatten är tillbaka finns ni alltid här och informerar mig. ÄLSKAR DET.

 

Jag resonerade kring om jag bara borde åka tåg hela dagarna eftersom jag får så mycket gjort när jag sitter på tåget. Och då berättade Sabina att det tydligen fanns en tjej som BODDE på tåget!? Snacka om att ta det ett steg längre. Jag vet inte om jag tycker att detta är väldigt smart, eller väldigt sorgligt. Men ändå ett billigt sätt att få tak över huvudet, toalett och någonstans att sova. Kanske inte så bekvämt, men det funkar ju.

 

Angående min träff med Reinfeldt. Skrattade högt åt den här kommentaren. Har tänkt exakt likadant när jag sett personalen från Hemköp i andra sammanhang.

 

HAHA.

 

Och slutligen den här. Jag skrev ju att jag inte riktigt visste vad jag kände angående Timell-kostymen och denna kommentar redde ut mina tankar. Håller med! Tack för att ni ofta gör mig klokare och sätter saker i perspektiv.

 

115 gillar

Comments (23)

 • anna

  |

  Kul inlägg! Gör gärna såna med jämna mellanrum 😀

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, det var en intressant diskussion där tidigare i veckan. 😉 Enda nackdelarna med att vara utan underkläder hemma: 1. Problem vid brand 2. Man riskerar att falla ut naken i trapphuset om man vill säkerställa att ytterdörren är låst och man misstar sig. 😉

  Reply

  • Sara

   |

   Låter som att punkt nummer 2 har hänt på riktigt 😉

   Reply

   • Robert

    |

    Nåt åt det hållet iaf. 😉

    Reply

 • Sandra

  |

  Haha kul att du gav la upp mitt inlägg om att vara ofrivillig stalker av politiker. <3

  Reply

 • Anna

  |

  Asså jag är sjuk och ligger hemma en solig lördag medans det känns som alla hittar på något kul och så går man in på din blogg och får sig ett gott skratt. Haha. Läste i inlägget nedanför när du skrev “vem är jag att inte lyssna på universum” när du skulle köpa en tomtelatte och skrattade högt. Du är så klockren tack för att du finns!!!! På riktigt

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha åh med tack! 🙂 Krya på dig!!! <3

   Reply

 • Elin

  |

  Älskar detta inlägg! Fantastiska läsare, helt klart!! 😉

  Reply

 • Sabina

  |

  Ditt kommentarsfält är mitt favoritkommentarsfält att läsa, haha! Men jag gillar dina inlägg också 😛

  Reply

 • Elin

  |

  Så kul! ?

  PS. Vem är Robert??? ?

  Reply

 • pauline

  |

  Haha åh där var ju jag. <3<3

  Det här med tomtelatten, gjorde ett försök (är inte så high tech på snap) att snappa dig den på premiärdagen. Jag kommer föralltid att tänka på dig när Tomtelatten gör sin årliga entre!

  Reply

  • Egoina

   |

   🙂 <3

   Reply

 • Elin

  |

  Haha alltså jag sover alltid naken pga finns inget skönare, hatar känslan av kläder som liksom begränsar en och lakan mot hud är ju bästa känslan liksom. Plus bra att lufta osv. Och alltså, om det brinner så är ju mitt minsta problem att jag kanske visar mig naken för någon, jag hade brytt mig mer om att alla mina ägodelar brinner upp t.ex. Och räddningspersonal osv är nog mer än vana vid att rädda folk i märkliga situationer så nakenhet är nog ingen stor grej. Och i vilket fall, fan jag bjuder på det liksom 😀

  Reply

  • Robert

   |

   Haha, typ så. 😉

   Reply

 • Angelique

  |

  Kul inlägg! Jag har länge tänkt skriva att det skulle va kul om du gjorde ett inlägg där du tex samlar de roligaste/mest intressant etc kommentarer du fått (om du sparar sånt?) och nu blev jag påmind om att skriva det till dig 🙂

  Reply

 • Tussilago

  |

  Smash finns även på Ica Maxi Råå ?

  Reply

 • Emma

  |

  Så kul koncept! Mer sånna här inlägg! Kram ?

  Reply

 • Emma

  |

  Älskar den här idén, men måste vara lite tråkig och klaga på tillgängligheten. Eftersom jag inte kan se blir det lite förvirrande när du använder screanshots, som bara blir en tom rad för mig, istället för att klistra in kommentaren i fråga. Inser att jag lever i ett visuellt samhelle blablabla men tänkte ändå påpeka det. smma med dina krönikor btw, önskar så att jag kunde läsa dem!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ahh bra input, ska tänka på det! Så dumt att det inte finns program som kan läsa text på bilder. Det hade ju underlättat massor för dig! 🙂

   Reply

 • Anna

  |

  Okej, det här inlägget har fastnat hos mig så måste kommentera angående kändisspaningar/politikerspaningar! (Och vill även tillägga att jag blev lite starstruck när jag såg dig häromveckan på Malmö C! Ganska säker på att det var du iaf det var rätt mycket folk). Men min pappa har två politikerhistorier han gillar att dra. Till saken hör att pappa var involverad i typ SSU (eller nåt liknande kan inte komma ihåg) när han var yngre.
  Den första var när bruket skulle läggas ned i hans hemby och han hamnade på framsidan av tidningen när han drar Fälldin, som var där för att prata, i armen. Det här är han väldigt stolt över!
  Den andra var när han var uppe i Vemdalen eller nåt sånt där Socialdemokraterna har nån slags stuga eller nåt och är ute och åker längd och plötsligt ser att någon ligger i en snödriva så han drar upp honom och det visar sig att det var Olof Palme!
  Tycker ändå att båda är lite roliga historier.

  Reply

 • Mli

  |

  SÅ jäkla nyfiken på vem Robert är. Han vill inte gästblogga nån gång? Presentera sig lite? Hehe.

  Reply

Leave a comment

Arkiv