Follow my blog with Bloglovin

Tomtelatte & friyay

Man skulle kunna tro att det är en helt vanlig latte jag har i min hand, men det är det minsann inte. Tomtelatten är här!!! Hela året har vi väntat och nu 11 långa månader senare är den äntligen tillbaka. Min buss var fem minuter sen idag så det var som att hela universium skrek KÖP TOMTELATEEEEEEEEEEEEE. Och vem är jag att inte lyssna på universum liksom?

 

Moi idag. Tröjan finns här (annonslänk). Fredag! Denna vecka har gått helt sjukt fort. Jag har haft så mycket att göra och varje dag har verkligen varit helt fullproppad från morgon till kväll. Ser därför fram emot helgen! Min helg är också fullproppad visserligen, men med betydligt mindre skärmtid ska jag se till. Dessutom är mitt humör är äntligen back on track. Skönt!

 

59 gillar

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Smarrigt – och snygga glasögon. Lite ovanlig mening men den duger. 😉

  Svara

 • Mli

  |

  Älskar glasögonen! Var är de ifrån? Mvh behöver nya pga har visst -4.0 och inte -3.0 som jag trott, hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂 Det är specsavers egna märke!

   Svara

 • Emma

  |

  GUD vilket fint nagellack!! Vet du vilket det är eller har du gjort dem på salong?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är från Gina Tricot faktiskt! Finns bra nagellack där 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Åh vad gott! Alltså varma juldrycker?☺️✨

  Svara

 • Julia

  |

  ÅÅååh, tomtelatte lät ju helt underbart!!

  Svara

 • Marie

  |

  Åh tomtelatte verkar så gott men jag har problemet att jag inte tycker inte om kaffe 😛 vad smakar den? Är det en bra nybörjardryck? 🙂 mvh sjukt nyfiken

  Svara

  • Bella

   |

   Den smakar inte mycket kaffe alls. Smakar typ…pepparkaka fast lite starkare kanske?

   Svara

 • Ellie

  |

  Lever lite för Tomtelatte <3

  Svara

 • Jennie

  |

  ska sååå testa en tomtelatte, verkar så god!! 😀

  Svara

 • JUNITJEJ

  |

  Så gott med tomtelatte!

  Svara

 • Bella

  |

  Tomtelatten är tydligen samma sak som det som i USA heter Pumpkin spice latte, och som också finns på Moe Joe. Jag gjorde min egen tomtelatte / pumpkin spice genom att blanda kaffe med chai-te. Såndär ayurveda chai som finns i affären. Körde kaffet i min presso och tömte en tepåse med chai i. Perfekt. Som tomtelatte men mindre söt. tips.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv